winning11

查看: 9413|回復: 10

[hkzhou報告] [hkzhou報告] 廣 東 省 5 天 精 華 遊

升級  93.33%

一星會員

收爐在即,盡地一擊
戰雲迫近,陰晴不定,剛巧老伴要出差幾日,大好時機
不可失,第一時間同時向公司請假計劃出動,預早幾
日廣發英雄帖預約大班朋友玩樂
第一站先到某小鎮喪玩K場同幾位好友盡興一晚
當晚鐵腳兄有事遲到,因為一早已安排好十人房車接
送,亦希望等齊人一同出發,結果眾人均未能準時到達
K場,七點半先到,結果就係去到之時,靚女已買小見小,
幸好小弟早於訂房之時已預留一貪玩囡囡當值,其後
幾位好友亦陸續揀到心頭好,但依然有部份兄弟睇唔啱,
唯有打電話向另一好友求助教路去搵倉女,知道地點後
急急打的到目的地搜尋,只可惜跑遍整區依然不見蹤影,
最後失望地截的士回K場,當時隨意問問的士司機係唔係
我地搵錯地方,司機表示冇錯,該區應有幾個倉庫可供挑
選,但佢亦發覺唔覺眼有開,之後更帶我地到其中一檔佢
搵開嘅鋪,去到只發現大閘上鎖而門前坐住幾個妙齡少女
在鬥地主,司機細問下得知原來有關部門落令所有該類
小形地鋪一律要自行停業三日,囡囡亦唔敢開工,冇辦法
只好乖乖返回K場,不過雖然係咁,依然冇減我地嘅興致

期間老友更即場大跳辣身舞,相當高興,盡情地飲酒、唱歌
玩樂直到深宵,最後一半人攜眷上房,另一半人則到桑拿過
夜,一嘗正宗莞式服務,朋友話估唔到依家依家嘅桑拿唔只
功夫越黎越多,重會送支力保健幫你回氣,真係服務用心

小弟則帶同貪玩囡囡上房大戰,上到房未及清洗囡囡已急不
及待,速速解甲決戰一場,大戰十五分鐘打成平手收場,之後
食支事後煙再一齊去沖身,沖身後瞓響床上睇電視傾偈,點知
傾唔夠五分鐘,囡囡又開始有所動作,手上細心行動,再加上
口頭挑釁,務求迫使我盡快再披甲上陣,由於好耐冇遇過如此
Fighting Mode 嘅女孩,又真係激起左自己嘅戰鬥心,好想
知道自己一把年紀重可唔可以五分鐘後又一條好漢,終於都
披上戰衣出陣迎敵,不過因為剛戰不久,體力上未有咁快復完,
所以一上陣就處於下風,真係下風架,俾佢騎住黎打,而且好
快就感到一陣陣酸軟感來襲,自己就咬實牙根頂硬上,過左一
陣捱打適應左之後就到我發威反過黎搶攻,一時間左右開弓
好威風,不過好景不常,始終都係年老體弱,堅持到差唔多廿
分鐘就潰不成軍棄甲投降,跟住我就好似死左一樣瞓響床上
喘氣,佢就細心清理現場,響半昏迷況態下聽到電話響,原來
係老友打黎問想唔想食宵夜,正好去食野回一回氣,食完宵
夜返到房囡囡又擺出戰陣,終於無奈俯首稱臣,叫佢俾我先好
好瞓返一覺,期間唔準攪我,俾我抖足精神,醒左再戰.........
   第二日  休養日
結果第二日中午剩返半條老命同班老友飲茶食飯賽後檢討,
真係歲月不留人,如果早十年嘅話我一定唔怕挑戰,縱觀形勢
只有鐵腳兄有力一戰,而佢亦都表示有意報名下輪打呲大賽
飯後一眾齊去按腳,又發現新抵玩地方,按完腳再次包車返深
圳,我亦因家有小事及唔記得飛線需要返去等接老伴電話證
明身左家中,正好返港稍事休息
接過電話食過飯後又再起程北上,先到深圳按個正骨充電,去
到羅湖正毫無頭緒之際,突然有一靚女推銷某場並稱新開不
久,迷迷糊糊就跟左上車,中形場裝修唔錯但價錢唔平,響休息
大堂坐時,一個男經理極力推介按土耳其式,話又排毒又舒筋,

但要198都幾貴下,佢話送30現金卷俾我,結果好奇試咗一下,
價錢偏貴,之後問技師先知此場已開大半年只係較小宣傳,原
來俾人呃左黎,不過好左按摩嘅技師非常靚女而且好好傾,總
算俾我輕輕鬆鬆休息一晚

升級  93.33%

一星會員

第三日  試新場
前一晚得到充份休息,醒簡簡單單食個飯後,又再踏上
征途,之前響網上經某高人介紹得知CP有新場開張而且新
開張兩星期免房費(7月15日前)咁當然要趁限期前一試啦

坐火車到達後再打的到目的地,隨即見到桑拿免房費宣傳
橫額掛於酒店外圍,馬上走上桑拿部,入內隨即有一女主
任上前招呼,帶到桑拿房等選妃,房內裝修唔錯,設備齊全

睡房內配置LCD電視,牆壁裝有橫身大鏡,天花亦掛上大鏡,
沖涼房內設有濕蒸,水床亦相當大張闊落,硬件真係唔錯

但當然最希望軟件方面亦有相當水準配合,不過女主任好
老實咁話我聽暫時新張期貨源唔太充足,但服務一定做足
咁當然要睇睇質素啦,睇左幾輪發現質素一般,之後問主任
有冇A牌或Model,主任話已請好一批A牌$400但要試業期
後(收房費)先開始正式上班,不過亦有四個部長仔$500同
一名$600俄羅B投入工作大隊,但稱部長仔同番邦都上緊
鐘,所以無緣一見,哩度嘅囡囡見你睇完唔揀都會同你講俾
次機會佢,我都幾心軟嘅,睇最後一輪俾一個女仔嘅可愛笑
容吸引著,揀左佢留低,開始接受佢嘅服務,哩個女仔唔講得
上靚,不過就幾合眼緣,後黎傾偈發現佢原來識講廣東話嘅,
咁就更加有親切感喇,首先佢帶我到浴室叫我瞓上豬肉檯,
然後開始服務,不過原來係擦背,睇見佢好用力咁將毛巾緊
緊咁包實右手做成手刀,跟住響我背上用力擦,我知道佢下
過唔小工夫,做得有板有眼,真係有個D上海師傅嘅七成功
力,加上張豬肉檯夠晒闊,哩個服務做得都幾舒服,接落黎就
係BM加一發,擦乾身後返到床上繼續做服務,同時接到鐵腳
兄嘅電話話正在途中準備上黎會合我,聽完電話就繼續,大致
上都係一般莞式服務,全程曆時百三分鐘,之後發工資走人,
落到大堂時有一個打領呔皮膚白白嘅靚女拉住我問服務滿唔
滿意,問得好仔細,問技師有冇擦背採耳剪指甲同埋期間有冇
傾電話睇電視,其實哩D增值服務都幾好架好有女友感覺,我
全部都話做足,但我唔知哩個係部長定係主任,趕住會合鐵腳
兄冇問到,如果佢係部長嘅話我相信會短期內再去
去到會合地點已經見到鐵腳兄按住腳等我,我當然亦都按個腳
抖抖傾下偈,難得佢黎埋,按完腳就去食餐好小小兼飲返杯

食完飯佢話想去桑拿,但我啱啱先去完冇耐想Say No,不過佢
上得黎搵我嘅,唔去玩做乜上黎呀,兩個人又冇理由去開K房,
最後就去咗某個場搵佢嘅老相好,我就自己揀一個,冇黎哩度
幾個月估唔到又多左D服務,又係有擦背,乜呢期興嘅咩,服務
整體上唔錯,不過個沖涼房真係細得離晒譜,轉身都轉唔到

桑完響樓下大堂會合鐵腳兄,正煩緊唔知下一站去邊,點知佢話
俾我知老相好收工陪佢過夜唔知去唔去好,我話唔使理我,難得
有著落,去溫馨下都好應該嘅,原本諗住同佢去倉行下睇睇有冇
合心水嘅跟住去音樂龍唱歌,依家又再孤身走我路,去邊都冇所
謂,又唔係太夜重有車,結果就決定去遠D,走去坐火車,十零分
鐘就到達第四站,好耐冇黎過哩度舉重之鄉,不過我覺得叫涼茶
之鄉重貼切,大大小小嘅涼茶鋪滿街都係

良禽擇木而棲
出咗火車站四圍行食下小食,之後就搵一間之前有網友提過嘅桑
拿場過夜,上到去個經理問我有冇訂房我話冇,佢話房錢178,早
十分鐘訂房就平三十,咁我問佢要左咭片,然後響二樓按腳,按完
再打俾佢訂房,省左三十蚊黎按腳,房內裝修唔錯,床亦夠大張

叫佢帶囡囡上場,分三百同四百,每轉兩到三個,點知睇左四轉都睇
唔啱,跟住佢好唔耐煩咁話我冇理由揀唔到,個個上圍都爆晒燈,男
人唔係最鐘意大胸嘅咩,我答佢冇錯真係個個都胸前偉大,但係我
唔係黎搵奶媽,我比較注重樣貌,我要合眼緣先得,問佢重有冇高挑
嘅,有嘅就帶入嚟,再揀唔到嘅我唯有走啦,冇謂阻大家時間,跟住
佢好認真咁話會去安排,其實之前已經去咗兩次桑拿,真係冇乜所
謂,志在試下場搵個地方瞓嘅姐,但當然都唔可以委屈自己嘅

隔左5分鐘佢帶左一個囡囡黎,冇錯只有一個,不過可能早前睇到
太多負面嘅,呢個睇落真係幾順眼兼好好笑容,決定留低呢個囡囡
陪我,之後都係一般莞式服務,而且主打傾偈,知道原來呢個囡囡
本來響另一個鎮嘅大場做,但係個邊囡囡太多競爭大,好多時做唔
夠鐘重會被扣錢,所以決定轉場先黎到呢間,佢呢個決定相當明智,
就好似一個讀開Band-1嘅普通學生轉讀Band-5即刻變為高材生
一樣,佢亦都成為個度嘅紅牌,唔再怕貨比貨啦,呢個女仔好好傾,
我同佢重交換埋其他大場情報添
做完服務後真係筋疲力竭,瞓上床就倒頭大睡

升級  93.33%

一星會員

第四日  深入不毛
因為前一日嘅出勤次數太多,結果瞓到中午十二點電話響打
黎催交房都唔願醒,好唔情願之下起身快速沖個涼就走落樓
跟住四圍行下食下野,睇下映下相,四周環境好似二三十年
前嘅澳門同廣州,重係維持大騎樓嘅建築特色,懷舊風情

雖然搵唔到特別嘅地道小食,不過去咗一間麵館食咗個只有
豬肉餡嘅雲吞麵,只要三塊半但好有以前嘅風味,之後再食
埋水餃同牛腩,食到飽一飽就要繼續行程,決定行去大巴站,
途經一間沐足城,聽聞呢度嘅沐足做得唔錯,雖然唔係出名個
間,但都想試下,於是就上去幫襯,入到房坐低個待應問我有
冇相熟技師,我就俾左十蚊佢,叫佢幫我搵個身形好工夫勁嘅

等左五分鐘佢就帶左個技師入嚟,睇清楚原來帶左個阿姐入嚟,
正想開口個時阿姐就話你點我鐘呀,同時個待應就走返出去,個
一刻先知道原來係正骨黎,但睇個門面真係似邪腳多D,咁就唯
有將錯就錯舒下筋骨啦,而且個阿姐亦真係好好功夫,按得好大
力,我猛叫細力D重話我後生仔小小痛都唔捱得,最後按完走去埋
單嘅時候撞見先前嘅待應對住我微笑,我好想問佢要返張十蚊

行出沐足城門口幾分鐘就突然間落大雨,我一路急急行個心一
路講惡運快D完,最後都上身濕晒跑到去大巴站俾低八蚊上車,
經過大半個鐘嘅車程到達另一個人煙稀小嘅小鎮,落車後搵唔
到的士,只見到D加對翼嘅摩托車,冇得揀,俾五蚊車到目的地

可能因為加左對翼,覺得好快,唔使五分鐘到達目標酒店,入去
直上桑拿部,一個高挑嘅女經理招呼我,同我講解一下價錢,房
錢148再加小費300,我跟手就話要&*號 (係之前有網友報告提
過嘅)不過女經理就話啱啱前日走左啦,然後佢話其他都唔錯
嘅,之後就開始選妃,每次兩個,我睇過六個都睇唔啱,不過整體
上比前一晚嘅好,跟住女經理直接問我想要乜野類形嘅女仔,我
好順口咁就話要好似佢咁高挑嘅,跟住佢話去幫我搵,不過其實
我不嬲都係鐘情嬌小型嘅,唔知點解自己今次會口不對心

等左差唔多十分鐘,女經理帶左一個真係同佢差唔多高嘅女仔入
黎,話係上中班嘅啱啱先返工,個女仔睇落應該有廿四五,雖然身
形都唔錯但樣子好普通而且其實唔係我鐘意嘅類型,我話想再睇
多D,女經理就話已經照足我吩咐去搵俾我,應該好合我心意至係,
跟住個女仔亦都加把口,佢笑住話俾個機會佢同時俾個機會我認
識佢及試下佢地嘅好服務,呢個女仔好識講說話,講得好大體,不
慍不火,反而個女經理就有D燥(其實我話睇多D唔代表否定晒之
前睇過嘅,只不過男人通常都係貪心想睇多D咁嘅姐)
我唔係一個輕易妥協嘅人,因為如果你起初話左唔鐘意,跟住又好
似勉強要返嘅,其實個女仔都唔會好高興,不過今次例外

我起身上前同個女仔講恭喜佢面試成功,佢已經打敗其他選手,佢
好大方咁笑一笑就拖住我,反而個女經理有D唔知俾乜野反應好,
點點頭就話要好好服務就走出去,出到門口先醒起問我要飲乜野,
呢度飲品多左一個選擇,就係涼茶,我就要涼茶

送走左女經理,囡囡抱住我話好開心今日第一個客就係我呢個靚
仔,連攪氣氛都俾佢搶先做埋,我唯有笑一笑話我都好開心,跟住
同佢傾下偈就開始到沖涼房擦背,冇錯又係擦背,呢期最興掛,擦
完背跟住響水床度做服務,俾我揀服務,我揀左BJ,佢嘅手法好熟
練,技巧好高,時快時慢好有節奏,響我快忍唔住嘅時候停落黎用
手按住下方,等我泠靜之後再黎,而且唔只一次咁做,響最後一次
嘅時候我以為佢又會停低,點知佢反而加深加快動作,我即刻忍唔
住呀左一聲,一下子解脫晒,好耐冇試過咁舒暢
真說話唔係咁易接受
沖完身返入房,首先同我採耳、剪指甲,係呢度規定要做嘅,跟住
又開始服務,因為呢度嘅法定時間係兩個半鐘所以一D都唔趕,呢
度嘅服務比莞式更多花樣,有一招飛簷走璧佢做得好快好純熟,
我好似睇緊雜耍一樣,最後過膠埋身肉搏,同佢試咗好幾個體位,
佢好識得就位,我可以去得好深好盡,佢重一路讚我好溫柔又一
路錫勻我全身,佢好知道男人需要D乜野,我話我都好想佢開心,
我同佢錫來錫去好搏命咁想做到最好,佢嗌得好促好真,最後面
對面抱實完成使命,感覺·..好充實
然後去沖身時,我問左一個好細路仔嘅問題,我問佢係咪同我同步
高潮,佢笑左一笑冇答我,之後入房著返衫,發完工資臨走時我忍
唔住話好想知答案,跟住佢話佢盡量都唔會令自己有高潮,因為之
後會好累,每日做好幾次會吃不消,不過同我做佢好有感覺,佢話
唔應該講嘅,不過覺得我好溫柔唔想呃我··本來以為係一齊
開心,聽完之後真係有D失落,但又唔知為乜野要失落·.走嘅時
候我話我會記住佢,佢話佢都會記住我
行返落酒店大堂,個女經理問我滿唔滿意,我話好滿意,之後問我
要唔要幫我叫車,因為個度好難搵到的士,我話好,之後佢請我食
碟炒飯同涼茶,等左十五分鐘度,Call左架白牌車響門口等我,上
到車個司機問我想去邊,我話想出返城坐火車,佢開價五十,我冇
還價就話好,一路坐一路傾偈,我話其實我重想去玩,原本想繼續
向東行去DS,但收到消息話打風,所以走返西面但附近已經玩過,
問佢有冇好介紹,附近幾個鎮有冇新場開,經過M記發現燈火通明

跟住佢停埋一邊,拎左個衛星導航出黎,雖然唔係乜野新科技,響
日本台灣有左好多年,但係香港地理環境唔容許,所以見到都係好
新鮮,之後佢介紹左幾個地方有新場但都唔順路,最後我決定去東
莞最西北面嘅小鎮,開足馬力,一個鐘多就到達目的地酒店
直上桑拿部睇睇環境,原來打電話訂房平五十蚊,當然問個主任要
咭片跟住去先響附近行下,之後響快餐店食飯,十八蚊就有飯有湯

食完飯慢慢行返酒店,時間啱啱好可以過夜,房間裝修中規中矩

有最心愛嘅洗車凳又有天花鏡,房錢148再加四/五/六百3種囡囡

睇左四五輪,最後揀左個五百嘅陪我,本來呢個嬌小可愛型好啱我,
不過唔知點解個腦重係諗住下午個女仔,好似有D麻木,唔知自己
做乜要到處喪玩,做完服務都冇傾下偈,佢有佢睇電視,我有我發夢

到左最後個囡囡走嘅時間問我做乜唔開心,我話覺得好悶冇意思,
佢話咁係表示我生活好安穩唔使憂柴憂米所以先有時間覺得悶,
佢叫我放鬆D唔好諗太多,聽完又覺得好似幾有道理,做人都係唔
好太認真,得快樂時應快樂,之後安心瞓返一覺
第五日  收拾心情
一連唔停喪玩左幾日,終於要返歸,瞓醒落街四圍行都搵唔到有乜
特別野食,最後去咗蒙自源食,食完臨走心痕,走上去沐足,不過今
次冇揀錯喇,睇見按腳椅隔離又有張床就知有特別啦

最後揀左個身形好Fit嘅,飽餐一頓之後就坐大巴到深圳再返港
結束五日六站喪玩之旅

升級  7.67%

三星會員

睇完之後,不禁令阿叔諗起以前中山、東莞、韶關同汕頭汕尾一星期遊
可惜阿叔依家老啦,短線團都去唔到,唉......

升級  15.19%

二星會員

支持外賣仔先

升級  16.67%

二星會員

原帖由 hkzhou 於 2008-7-21 06:09 發表
收爐在即,盡地一擊
戰雲迫近,陰晴不定,剛巧老伴要出差幾日,大好時機
不可失,第一時間同時向公司請假計劃出動,預早幾
日廣發英雄帖預約大班朋友玩樂
第一站先到某小鎮喪玩K場同幾位好友盡興一晚
當晚鐵腳兄有事遲到, ...

支持.........外買師兄報告

又學到新野

全力加大力支持

升級  1.48%

二星會員

厲害~~

3曰2夜, 又上又落, 真係少D精神都唔得.  佩服佩服

升級  88.58%

三星會員

頂返野先....

升級  11.92%

三星會員

Winning ◆11 哥◆

原帖由 hjj417 於 2008-7-27 00:03 發表
由衷的感謝您的分享...........

外賣兄d作品從來都係親身經歷,點ad呀
警告︰完全に18禁無修正なので注意。

升級  88.58%

三星會員

原帖由 hkzhou 於 2008-7-28 02:07 AM 發表
洗左四幾左右,但歡樂無限

你就梗係歡啦....

升級  23.33%

一星會員

好耐無睇過咁詳盡的報告。