winning11

查看: 6008|回復: 10

[hkzhou報告] [hkzhou報告]上 海 偷 跳 記

升級  93.33%

一星會員

出差到上海,由朝做到晚唔停手,睇左幾個
新樓盤再參觀幾個現樓屋苑規劃管理,發
現上海真係發展得好快,亦越來越多有錢
人聚居,豪宅越起越靚

臨近奧運就連公廁都改建到好似診所咁靚

連坐出坐入既的士有部份都有加裝左個
Touch Screen 既 LCD Mon 做下廣告,
介紹下景點,重設計埋遊戲黎做巿場調查添,
我呢D唔係成日到上海既鄉下仔見到就覺得
好新奇,資料豐富又夠創意重有實用性添

最要命既就係日日都對住D江南美女周街
都係,既懂得保養又識裝扮,攪到好難忍

終於有一晚囉囉孿要去搵間足浴邪一邪

但之前未試過唔知點玩法,不過都唔理得
咁多照入去,見步行步啦
入到去問我要洗頭定係足浴,隨口揀左足
浴,之後比四個女仔我揀,我揀左個高高
瘦瘦既後生女,跟住就響大廳度開始浸腳,
門口係一大塊玻璃,好容易就望到,好奇
怪,但我響出邊見到呢種格局又坐晒女響
度做生招牌既覺得冇理由冇野攪架,何況
個女仔幫我浸腳既時侯,佢上身既 Deep
V 已經俾我飽覽高山風貌,令我更加認定
冇入錯地方,唔通真係咁夜重有人專程黎
練個腳先瞓得著咩,我就一面按腳一面打
探...終於按左十五分鐘之後得到答案,
原來呢度重有全身推油既,重要係要上二
樓既添,而樓梯係響收銀台左轉先見到,
所以佢唔講我真係發覺唔到,大佬早D講
呀嗎,拿拿聲同佢話唔駛按腳轉按身啦,
跟住佢同講門口側邊其實放左個牌話有
推油(佢地叫油壓),不過唔可以擺得太
當眼,之後第二日我經過就見到喇,但當
時黑麻麻又心急邊會留意到呀

機 場 裹 的 真 性 情
上到二樓見到一條長長既走廊,一共有
四個門口即係有四間房,而其中有兩間
關左門,咁即係已經有兩個客早過我黎,
房裹面相當陝窄,僅僅放到一張有個窿
既按麾床同一張凳,房門有一個細玻璃
窗,不過一入房個女仔就會掛上毛巾遮
住,因為法定時間係有九十分鐘既,所以
頭半個鐘係正規既按麾,按得有板有眼,
而房與房之間只有一板之隔,隔離個麻
甩佬講野好大聲,唔想聽都聽得好清楚,
條麻甩佬話自己搵到下錢又話自己身體
好,話佢讀書個時因為游水出色所以入
選國家隊預備組陪訓,講到似層層咁,重
話如果俾佢遇到個喜歡既女仔,會不惜一
切黎令對方開心,睇黎應該落重咀頭溝緊
個靚妹,不過條女可能見慣世面唔領情,
重一盆泠水照頭淋,叫佢唔好講咁多野,
要集中精神,如果唔係既話就要加鐘啦,
睇黎應該係佢響跑道一直兜圈起唔到飛,
攪到條女都發老脾,聽到呢度我同個女仔
都一齊忍唔住細細聲笑左出黎,之後佢問
我點解唔多出聲,唔係個個男人都好愛表
現自己既咩,我就答佢話因為佢實在按得
太舒服加上我係個小說話多作事既實幹型,
順口就問下佢有冇得幹大事,因為其實我
身體都唔差,好想做下劇烈運動,至於小費
我亦都係凡事有商量,不過最後既答覆係
只準開細....睇黎我既口才都係未夠班,
幸好既係囡囡相當合作,既可攻上亦可攻
下,令我非常順利升空...食左一個唔錯
既機餐,可以返酒店瞓一覺好既

不過機餐始終都唔夠飽既,就響臨走前一
日既中午,用食飯時間蛇左出去,搵最近
既救火地點一解慾火

唔知點解上海既桑拿大部份都開響大街
大巷大大個招牌咁,我呢類偷跳人仕難
免會帶黎多小唔自然,入到去沖個涼就
拿拿聲叫安排上房,房內有電動紅床,
重有黎個遙控製黎開關同較快慢

部長問有冇相熟技師,我就叫佢介紹個
好招呼既,部長話會幫我好好安排,跟
住黎左個高頭大馬既,樣一般但睇落相
當戰鬥格而且笑容十足~收貨

除左電動床之外重有吊索做空飛同手銬
玩(不過我唔好呢味野既)囡囡睇落年紀
唔細喇,佢話自己廿五歲黎自東北,到左
上海兩年多,坐低講左兩句就開始撩我
起雙飛,話有個同鄉姊妹相當合拍可以黎
個雙飛人咁話,不過問過價要全數雙倍千
二蚊,覺得太貴唔化算就話下次先試喇
黎 自 東 北 既 功 夫 之 王
先同佢閒談幾句傾下計,呢個係我既習慣,
希望多D溝通多D感情相方都開心D,之後
開始做服務,都係大致同莞式差唔多,先做
背漫遊,再轉身做前面加空飛,後再做毒龍
時非常用心,時間有十分鐘咁耐,跟住又黎
個魔笛追魂,加上表情好豐富,情慾推高到
頂點,終於忍唔住開聲叫停,再唔停我諗我
會忍唔住,自己知自己事,年紀大啦,短時
間黎兩發好幸苦,拿拿聲帶上保護物料就
提槍上馬,雖然囡囡身形高大但好靈活,一
共轉換幾個姿勢,由後進式到側身半邊脾
到傳統式再轉到女王壓頂依然一氣呵成,
完全冇分離過,到最後響佢瘋狂扭腰之下
敗陣投降,之後清理現場齊齊著杉送我走

升級  51.83%

三星會員

應該係轉貼嚟嘅...................
忘記背後-努力面前

升級  93.33%

一星會員

原帖由 sksw 於 2008-5-22 09:41 AM 發表
應該係轉貼嚟嘅...................

冇錯係..轉貼我自己既..百份百

升級  53.33%

二星會員

$600 a shot is considered cheap in shanghai

升級  51.83%

三星會員

原帖由 hkzhou 於 2008-5-22 10:02 發表

冇錯係..轉貼我自己既..百份百

失敬.....失敬!
忘記背後-努力面前

升級  34.33%

三星會員

聽我D朋友講,上海仲有好多好玩嘅地方喎!

升級  13.33%

一星會員

Hi brother hkzhou,
I am going to Shanghai next week-  my first time. Can you email me the address of the addresses of the two places you mentioned in your post - were both places pretty safe? My email address: crazy_hubby2005@hotmail.com
Thanks brother

升級  56.67%

三星會員

上次去上海,我剩係周圍行......無可否認,街上幾多優質靚女,幾養眼架

升級  34.33%

三星會員

原帖由 chagia 於 2008-5-23 01:11 AM 發表
Hi brother hkzhou,
I am going to Shanghai next week-  my first time. Can you email me the address of the addresses of the two places you mentioned in your post - were both places pretty safe? My email ...

朋友下次問料用PM啦,唔好再show 你自己個e-mail 出黎喇!
For your own safety嘛!

升級  88.58%

三星會員

上海...好地方丫

升級  87.17%

三星會員

happy la........