winning11

查看: 6217|回復: 5

[hkzhou報告] [hkzhou報告] 兩 日 三 夜 廣 東 閒 遊

升級  93.33%

一星會員

話說早前老伴因親戚結婚要回鄉幾日,但臨行前兩日
先話俾我聽,攪到唔能夠好好計劃一下,不過依然係
個突如其來嘅好假期,兼重趕得切響網上 join 團同一
大班好耐冇見嘅網友玩返晚
第一晚就係咁參加一個非常熱鬧嘅生日 Party,先到深
圳某個熱點 K 場去唱下歌飲下酒,雖然當晚落住滂沱
大雨,但應約嘅團友都有出席,來自四方八面,有D坐六
個鐘先到深圳嘅依然一大早就到,K 房裹面坐滿人,每
人都揀到一個囡囡陪,加埋超過四十人,雖然人多但非
常融洽,好熱鬧,因為每個到場嘅都係同一目標....就係
想同主人家祝賀兼且開開心心盡興玩返晚
好慶幸當晚有份出席,當然自己亦都盡興,雖然比較夜
先到但依然揀到合意囡囡,咁當然有下文啦

不過因為重有兩日行程要留力,上客房溫馨一下就返落
K房再玩,到完場就跟主持人到正骨鬆一鬆返覺好嘅

第二日一瞓醒,鐵腳兄電話就到,話已經上緊深圳叫我
準備會合,拿拿聲換衫打的去關口接佢,之後坐火車到
常平,先去舊式茶居吃個遲來嘅午飯

然後再到酒店桑拿準備黎個熱身操,房間唔錯幾企理,
主任亦招呼周到,到主菜方面,分三百同五百兩種,兼
且重可以加一陪瞓生,不過依然要留力,所以唔要陪瞓
生,囡囡比較小而且真係一貨錢一分貨,貴D嘅確係高
質D,不過平價嘅裹面都可以揀到,我地要長遠作戰,所
以兩個都係揀左三百嘅

因為唔趕時間,所以入到房先同囡囡傾下計談談情,跟
住再到桑拿房開始做服務,因為我強調只需一發,所以
囡囡好用心服務,之後返入房黎個正式操練,不過呢個
操練都唔簡單,原來總共有十八式,但係我響第六式就
已經投降喇

去完桑拿返出大街食下午茶計劃下一站行程,之後再去
按個腳好好休息補充一下體力,原本想好再到沙灣與其
他朋友再飲一晚,不過正準備打的到火車站之際,突然
發現有一對小情侶可能因為早前水浸忍得太耐,竟然響

某酒店門口公然打野戰,呢幕扣人心弦嘅情景深深感染
到鐵腳兄同我嘅心靈,明白到及時行樂嘅重要性,當去
到火車站時發現火車因為天雨關係誤點要延遲到八點,
鐵腳兄即時提出取消到沙灣飲酒,因為飲完酒之後響深
圳搵唔到好嘅桑拿,索性改到其他地方,問我有冇新場要
試,我建議到另一小鎮,就係咁就打俾相熟司機講好價錢
後等佢黎車我地,等左半個鐘終於出發去第三站
雖然當時個天繼續落住毛毛雨,而我地亦表明唔趕時間,
但因為路途相當遙遠,司機好似拓海上身一樣依然開得
好快,響天雨路滑情況之下,我終於領悟到飄移嘅震憾力,
全程都唔敢瞓,下次都係坐大巴再轉車好喇
上得山多終遇虎
最後俾預計時間早左D到,就請埋拓海一齊去食海鮮,佢好
快咁食咗兩個小菜就話趕住返去搵佢嘅夏樹要走先,剩番
晒D海鮮我地慢慢食,食完時間啱啱好去試一個剛剛重新
翻新裝修嘅桑拿場,個場裝修唔錯,設備齊全

入到大堂就由一個年輕女部長帶我地睇過幾間房,硬件就
相當唔錯,因為如果要留宿嘅話,鐵腳兄要求好高,而我
始終最關注嘅都係軟件質素,個女部長好有笑容咁一邊介
紹一邊問我地食咗飯未好殷勤招呼我地,直到我地約好嘅
男經理出現接手先至話希望我地多D黎玩,嬌嫡嫡咁睇落
都唔錯,係我鍾意嘅類形,臨走重對住我笑一笑
跟住男經理 Call 鐘房帶囡囡出場,第一轉五個,一入到
黎我地都打個突,唔係話個個好靚女,靚唔靚各花入各眼
嘅,但係就個個都好高有1米7度,都只係普通級300姐,到
Model 入嚟只有3個但著住鞋個個都高過我,好奇怪唔知
呢個場響邊度搵咁多高人返黎,如果俾我好鍾意爬樹個同
事黎到見到一定開心到暈,好快鐵腳兄就揀左3個中最靚最
好笑容嘅,都係400姐,剩低兩個都唔差嘅,不過就係15/16
揀唔到,突然間男經理同我講其實先前嘅女部長都有得傾,
好似俾佢睇穿我心意,我一直對部長好有好感,硬係覺得佢
好有騷味,最後高頭大馬嘅我唔要反而揀個細細粒嘅女部長
陪我,不過我一向鐘情眼大大瓜子口臉身材嬌小嘅類形,入
到房除衫之後我就更加知我冇揀錯,因為佢雖然細小,但其
實身形不俗,特別係有個無敵靚躉,識玩嘅,後進時可以俾到
你種貼身包圍嘅舒服感覺,跟住再睇清楚D重發現原來係隻
老虎黎,係...白虎..黎添,佢話係天生前面毛髮極稀小

入到房照例同部長仔傾下計談談情陪養下感情,呢D都係我
嘅壞習慣,呢個女仔好好傾,我地連對方嘅第一次都有提到,
原來佢係黎自東北嘅,唔怪得佢談話當中將北方人個種率直
豪爽嘅個性表露無遺,真係無所不談,一傾就傾左成二十分
鐘,拿拿聲一齊去洗白白,跟手上水床做服務,表現有D生手
但比預期嘅好,佢話好小同客搏鬥,不過咁又有另一種激情
嘅,佢一面做服務一面又同我講唔好意思唔係好熟手但希望
我可以好好享受,一臉天真嘅佢突然間變得好姣好有女人味,
令到我情慾高漲,好快就響水床度俾左一發佢,冇時間去木桶
玩喇,之後就返入房繼續服務,時間關係,好多流程我都叫跳
過唔做只做重點嘅,盡量爭取時間同佢正式大戰,原本諗住做
武松,點知佢又變左身做葉孤城使出咗招天外飛仙黎對付我,

估唔到佢個身好似條蛇咁靈活,招招到肉再加上佢七情上臉,
令我好刺激,武松做唔成竟然做咗Justin,唱左首4 minutes
幾分鐘就俾佢攪掂左真係好失敗,之後筋疲力竭瞓響床度抖,
不過部長仔似乎意猶未盡,不停響我耳邊喋喋不休,唔應佢嘅
佢就繼續問,有時男人就係好似好自私咁,大戰前會覺得好好傾
但大戰後就會覺得好煩,其實最好就係靜靜咁抱住休息就最完
美最溫馨,大戰後嘅男人係好唔耐煩嘅,最後冇辦法之下發工資
俾佢走,等我好好休息,間房好靚但係夜左就發現隱約聽到樓
下K場嘅音樂聲,不過阻唔到筋疲力竭嘅我瞓覺
舊地重遊
第三日中午瞓醒就同鐵腳兄去飲茶食點心,之後四圍行下睇下,
見到一間盲人按摩中心就入到試下,雖然按穴位時好痛但按完
真係鬆晒,精神晒就再去一間舊場重遊,個場同前一晚嘅係屬
同一個老板嘅,不過就走低檔價錢,300全包,晚十一點後重可
以免房費瞓過夜,雖然價錢平D,但質素唔差得好遠,依然搵到
合心意嘅,好耐冇黎估唔價錢平左反而設備同服務重好過以前

特別裝左個閃燈黎加強跳舞時嘅燈光效果,囡囡入房後就拉上
窗簾,開始先跳 Part 艷舞我睇,跳得好認真,一D都唔馬虎

佢好用心去跳,我睇到邊笑邊拍手掌,氣氛一下子就融合起黎,
之後就到水床做服務,再到床上做空飛,期間有講有笑,囡囡功
夫做得好足冇,最後都好滿意咁俾左兩發佢先走,覺得相當超值

終於兩條友都玩到半死,坐大巴盡興而歸

升級  34.33%

三星會員

原帖由 hkzhou 於 2008-6-26 01:44 AM 發表
惠州
PM info. to You

唔該晒!我閒我會走轉架喇!Thank you!

升級  88.58%

三星會員

惠州好多場既部長都做埋女女果瓣架...

升級  35.56%

二星會員

房价是多少啊?都有红床。

升級  28.08%

三星會員

QQ
PM 過D料比小弟l  唔該晒  萬分感激
曾經有一份至真既愛情擺係我面前,但係我冇去珍惜,
到冇左既時候先至後悔莫及,塵世間最痛苦莫過於此。
如果個天可以俾機會我番轉頭既話,
我會同佢講我愛佢,如果係都要係呢份愛加上一個期限,我希望係一萬年。

升級  7.04%

二星會員

師兄 過d料比小弟pls  thx