winning11

查看: 10412|回復: 7

[hkzhou報告] [hkzhou報告] 收 爐 在 即 盡 情 一 擊 (有圖)

升級  93.33%

一星會員

收 爐 在 即 盡 情 一 擊

春運已經開始,每年到左呢個時候一般都唔會再上去玩,休息一下,因為大部份嘅囡囡都會回鄉,搵到錢嘅當然返去買屋買地,剩低重要捱嘅就可能係平時都搵唔夠嘅,所以理論上都唔會剩低多小好貨式不過早幾日心癮難當,決定休娛期前作虎年最後一擊,收工之後就北上過關,一過關就見到萬人空巷嘅場面,真係被佢嚇一嚇,重以為冇火車票買,不過我地呢D短途客係冇影響嘅大半小時後就到達熱門小鎮,先打的到中原路買碟,因時間尚早,之
後就到隔離寶X林按個腳,之前一直想去試嘅,今次正好一試

地方簡潔企理,收費亦唔算貴,本來只打算按一個鐘後去食飯嘅,但原來按一個鐘就有一份餐送,加上技師按背時身貼身極力遊說加鐘,反正時間許可就按兩個鐘,不過大門個窗咁大都唔可以有乜作為嘅,跟住技師就話我聽按夠兩個鐘可以再叫一杯飲品及水果任食,原來佢唔單只想我幫多佢一個鐘,重想我請佢飲杯檸蜜,我當然冇問題啦,之後佢竟然重叫左幾份水果入嚟,一邊按一邊同我一齊食,認真唔客氣,咁爽直又為食嘅我都係頭一次見,不過我反而覺得佢幾可愛,按完我話下次黎請佢食飯,佢聽後好開心咁送我走

閒日按兩個鐘就可以響大廳瞓,但我有下場當然唔需要,埋單一百廿幾唔算貴喇,出門口就立刻打的去訂好房嘅目的地

決  戰  魔  盜  王
目的地係一個新場,之前我問過經理因為係新開嘅所以一律冇得放假,我就列佢為首站,12點後上鐘可以過夜,我當然準時早十分鐘到啦,揀得黎就剛好夠鐘,揀唔到即走去下場亦唔會太遲,不過雖然我咁準時到但係經理話大部份嘅囡囡都上緊鐘,剩低嘅只有十個,佢就一次叫晒黎比我睇,唔知真定假,囡囡由四百起錶,4,5,6,8.....當中有兩個係八百嘅魔盜,平心而論就係貴價嘅睇落唔係淨只高多兩吋,素質亦都有所提升,響揀嘅同時發現有兩個麻甩佬響門口望下望下,唔知係唔呢度嘅師兄,不好意思早你地一步,諗一諗就決定不惜工本揀個最高嘅魔盜,反正新場免房費又係虎年最後一擊

房間都算幾大幾企理,而且有水床亦有天花大鏡,樓底相當高囡囡方面....高挑,長髮,瓜子口面,真係好高,入到房除低對鞋都高過我,傾過計之後得知原來佢係師姐,其他囡囡都係佢教嘅,因為佢之前響另一間大場做過,資歷豐厚,真正嘅魔盜王

跟住都係ISO服務,不過佢強調會照足咭上嘅流程一步一步做足絕唔會有遺漏,其實我冇乜所謂嘅,舒服開心就可以喇

不過一向鐘情嬌型嘅我,好耐冇試過又睇得又打得嘅魔盜啦,到埋身肉搏嘅時候將對超修長美腿放上肩膀時,竟然高過我個頭幾吋,之後淨係應付對腳擺左擺右,左直右曲,左曲右直......已經令我...忙得不亦樂乎...心足了

最後都賣力地流汗下盡慶,依依不捨咁送走囡囡倒頭大睡,瞓醒回港返工

升級  56.3%

二星會員

有無個場名提示吓,房好新去試吓先.有無熟經理手電pls PM

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
好耐冇見外賣仔

今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  14.52%

四星級會員

哈哈
新年期間都是小心為上

升級  36.3%

二星會員

間場好新,試過係水床上插條女,爽到爆
Andy Lau

升級  7.04%

二星會員

我都冇試過又睇得又打得既魔盜 边间?

升級  5%

三星會員

What is the name

升級  53.33%

一星會員

正在扯旗中...
.