winning11

查看: 4750|回復: 7

[hkzhou報告] [hkzhou報告] 上 海 鬆 一 鬆

升級  93.33%

一星會員

上 海 鬆 一 鬆

早前到上海出差十日,工作好忙,而且搵唔到人陪去玩,最後都係自己一個趁小小時間空檔溜左去桑拿玩玩
上海既桑拿偏貴而且冇傳統莞式咁好服務,不過質素就唔錯,原來諗住試新場起雙飛,最後都係唔搏,返食口碑好服務足D既場

設備大致上齊全有洗車椅有水磨床,招式上都係同莞式差唔多但就冇咁足750蚊只有七十分鐘唔包兩Q,貴夾唔飽,但餓起上黎都要去食返餐至得

好在今次搵到個質高熱情既東北囡囡,招呼亦做得好到位,而且表現好熱情加上好好傾,重拾久遺了既溫柔香,一解多日辛勞工作之苦,令我出差都可以忘懷一下

升級  88.58%

三星會員

出差十日 , 你唔只跳兩課咁少既....

升級  56.67%

三星會員

我上次去上海,竟然乜都無玩過

升級  59.63%

二星會員

我上次去上海的桑拿玩,條女識講白話,原來系深圳做左一年,
佢本身是海南人,仲系北京,珠海,澳門同廣州做過.

升級  93.5%

三星會員

上海……好似遠咗啲!
我希望有一個像<五星物語>中,擁有比人類對愛更為執著,更為堅守的fatima...!拉克西絲"ooh!...master...!!"

升級  88.15%

二星會員

Looks good!! Which SN are you going?

升級  93.33%

一星會員

原帖由 k.k. 於 2008-7-10 11:16 PM 發表
我上次去上海的桑拿玩,條女識講白話,原來系深圳做左一年,
佢本身是海南人,仲系北京,珠海,澳門同廣州做過.

條女好勁啊,可以叫佢出本書分析下各地桑拿既分別啊
間桑拿係咪叫皇家XX呀,有兩間..係 CP 四樓同老板開既,
我去過虹口區個間,遇到係女都係響深圳珠海常仔做過一
年,又係識講白話,係 CP 時派佢上去上海長駐

升級  93.33%

一星會員

原帖由 blok 於 2008-7-10 08:53 PM 發表
出差十日 , 你唔只跳兩課咁少既....

咁都俾你估到.......同一個女同事...好好傾...
佢帶我去食好多地道小食...又四圍去玩
重見到好多真實民生情況....街頭按腳十蚊就有
一齊玩左好幾日...好溫馨,再唔走實會出事
PS...奧運前...上海都開始緊張..地鐵都有派警犬反恐