winning11

查看: 7829|回復: 3

[hkzhou報告] [hkzhou報告] 極 速 偷 跳 到 常 平

升級  93.33%

一星會員

星期二早上,難得有平時極為低調既朋友
相約到常平一遊,然後再去正骨,不經細想
單刀赴會,速到羅湖坐火車北上,十一點到
達相約地,時間尚早,先同兩個老友到茶居
飽餐一頓

食飽後十二點半,時間適宜,再坐車到中元
路細探各間桑拿,睇左兩間,可能時間尚早,
兩間貨式一般,最後選擇到最多人鬧又最
多人到既診所去輪一下街症,閒日黎到確
係較為合適,起碼唔駛等執房都等十幾分
鐘,相熟經理問我地要唔要到新裝修個邊,

房大D有得上網兼有水床,不過就貴三十
蚊房錢,我地都係速戰速決又唔係瞓過夜,
所以都係返過舊個邊化算,好快經理就帶
技師俾我地揀,閒日一早黎到冇人爭的確
唔同D,睇左三轉就各自揀到心頭好,黎得
睇症既我就當然揀返個護士姐姐啦

囡囡小烏依人相當嬌悄,樣貌標緻,小蠻腰
最為迷人,而且全程功夫做足唔偷懶,最後
重因為小弟年老體弱,第二發要加時作賽才
能完成,但小妹亦冇半點不滿,笑臉相迎,之
後更手牽手送我搭電梯,令我響呢兩個鐘頭
內舒泰忘懷,不過兩個老友就等左好耐,相聚
時正要討論一番之際,竟突然接到老虎來電
問身左何處,因為此料不及且身處遠方未能及
時回港,一定唔可以話響東莞,唯有話約左朋
友剛到深圳正想打俾佢約埋去桑拿輕鬆一下,
老虎聽後表示隨即上黎,冇辦法唯有盡快坐車
到深圳,拿拿聲截的士到火車站,司機知我地
趕時間,遊說我地直接坐到深圳,因為廣深高
速東莞南行路段響5月30日已經完工,我唔想
浪費時間而且坐的士有得瞓可以休息一下,決
定打的到深圳,大約45分鐘到步,趕得切接埋
老伴一齊去試新場789飲到嘔桑拿

好在響的士上面有小睡片刻回一回氣,可以扮
精神同老伴去試試各種設施

休息大堂裝修豪華,中間係生果水吧,生果都幾
新鮮,不過睇落就唔夠水都大,原來係因為呢個
場劃分左好多地方做獨立VIP房,連沖涼地方都
有區分所以大堂反而會顯得唔太鬆動,有D侷促

不過亦都有新設施,沖完涼有紅外線殺菌暖風機
乾身,雖然乾淨衛生,但又好似幾晒電咁,另外有
韓式熱石房,又有氧氣吧

同老伴及老友玩到夜晚準備去食飯,響樓下見到
有間點心店話要試下就陪佢去食,間點心店用左
迴轉壽司既概念黎推出廣東點心,雖然幾有諗頭

不過人地係做泠盤而佢就做熱點,所以每隔一段
時間就要返熱,食過味道中規中距,都係噱頭野黎,
叫做幾得意啦,之後都係再去樂園路食海鮮,食飽
後再返香港,老伴又順意,我又好滿足

升級  7.04%

二星會員

好彩趕到返sz,吾洗同老虎解畫....

升級  43.33%

一星會員

請問診所係邊o架, 收幾多錢啊

升級  15.75%

三星會員

嘩........有護士姐姐喎