winning11

查看: 5428|回復: 7

[hkzhou報告] [hkzhou報告] 閒 日 極 速 偷 跳 簡 報

升級  93.33%

一星會員

因為下個星期要出 Trip,而且知道將會幾忙
未必抽到時間去玩,所以早兩日有事要到東
莞一行,心諗索性黎個極速偷跳

一早就要上去,但坐車上去途中急電鐵腳兄,
估唔到咁啱佢亦有幾個鐘頭空檔兼且就響附
近,問佢有冇興趣,諗都唔諗就應承夠晒爽快,
即刻約實中午響某個小鎮先到先等

因為知道中午又有節目,懷住興奮嘅心情,工
作效率比平時快左好多,十二點多小小就攪
掂晒馬上飛車過去會合鐵腳兄,過程相當順
利,預感到將會食到好野

一到步見到鐵腳兄已經坐響大堂,即時打電
話俾桑拿主任訂房話5分鐘之內到,點知個主
任竟然問我地食過飯未,話最好去食個飯之
後兩點鐘先到會比較多囡囡揀,我都知但我
要四點前趕返深圳開會,唔理得咁多拿拿聲
上去同佢講唔等得喇,主任話兩點前,Model
同小部長都未返,只有普通嘅400囡囡比我
地揀,咁重好啦,個 D所謂 Model 嘅高多兩吋
就貴兩百好唔化算,橫掂我鍾意扒龍舟多過
爬樹嘅,有幾多個一次叫晒黎揀啦,問下佢有
幾多佢就話太早只有八個,心諗不妙,但點知
最後入晒房一睇又唔錯喎,重要兩個人都即
時揀到冇爭食,順利齊齊分房入閘

入到房先同囡囡輕談幾句,得知來自安徽十
九歲而且只係剛做一個月,重話如果做得唔
好就話下佢等佢改進,之後開始服務,先好溫
柔咁幫我寬衣然後遂件掛好,跟手自己寬衣
到沖涼間較水,我自動尾隨在後一路逗佢玩
一路引佢笑,因為佢笑得好甜好可愛,跟住就
一面沖身一面做服務,但最得意嘅係我一路
同佢講野,佢一路做緊服務都重一直答我,攪
到忍唔住笑兼好快就交左貨

沖乾淨就返上床繼續服務,佢重拎張俾我睇
話會照住做晒,不過其後有幾個我都叫佢唔
駛做錫住佢,跟住就用手機播住情歌王黎同
佢大戰,囡囡第一次聽覺得好新鮮,估極都估
唔到係邊個唱,但就依然笑得好甜,男人好多
時做好多野都就係為左想見下呢D好自然嘅
笑容,唔知點解睇見就有種好舒服嘅感覺,當
然如果重加上係溫馨緊嘅,對方又聽晒你話,
情慾一致,咁就自然更加舒服啦

最後響歌聲之中大解放,心靈上面變得好平
靜,跟住同囡囡拖住手一齊去洗白白,感覺好
溫馨.......走時問佢要電話號碼順手想映相,
不過囡囡唔多願意亦唔強要啦

走出門口到大堂坐低等鐵腳兄時,主任即時
問有冇招呼不好嘅地方,我用微笑加手勢稱
讚,最後等埋鐵腳兄出黎,因為趕時間關係,
就響附近搵左間小食館醫肚,不過食物亦做
得唔錯,水餃係意料之外嘅好食

食飽就立刻坐車到深圳,又再期待下次之旅

升級  20.37%

二星會員

公喜!公喜!又食好野

升級  10%

一星會員

good report

can you pm me

升級  10%

二星會員

真正呀,多謝哂!

升級  88.58%

三星會員

"情歌王"原來對仆野都起到作用....

升級  8.89%

二星會員

多謝師兄精彩報告 . 想知店名及地址 .

升級  87.17%

三星會員

good job......

升級  26.3%

二星會員

可否透露是哪家桑拿呀?
HAVE A SEXY DAY!