winning11

查看: 6391|回復: 7

[hkzhou報告] [hkzhou報告] 獨 闖 罪 惡 城

升級  93.33%

一星會員

響假期既尾聲,安排好一切,安頓好老虎就準備
出發偷跳,但一直打電話俾鐵腳老友,一直都冇
人接,但難得有機會出去復活既冇理由唔去架,
最後拖到好夜就決定單拖上路,響上路途中終
於打到電話俾鐵腳老友,問下佢準備行未,但萬
萬諗唔到原來佢下午已經同其他朋友到左CP
等K場開門,當其時已經玩得興高釆烈,聽唔到
電話響,更加唔記得其實一早約左我,雖然並唔
太介意,但就有D失預算,一邊過關一邊繼續Call
朋友,無奈搵過幾個老友唔係重響上面玩緊就係
一早已經玩到甩皮,冇人奉陪,唯有再孤身上路,
因為拖夜左先上趕唔切坐大巴或火車,一個人打
的又唔化算亦唔值,最後改行程去近D既地方玩

過左皇崗關口之後好傍惶,一時間唔知去邊好,
諗下倒不如去個正骨算數,夜晚十一點鐘都依
然非常多人響的士站排隊,迷迷糊糊就行左去上
下沙中巴個邊,睇一睇5蚊一位,覺得奇怪,記得之
前好似7蚊一位架,唔通回復舊價,不過都真係好
耐冇到過個邊,就決定去一趟
查探名記不死之謎
坐車去到上沙街巿落車之後四圍行,發覺都變左
好多,以前街巿旁有一排玻璃迷你房,兩年幾前響
個度唱過歌,兩蚊一首歌五蚊支大吧重要係囡囡
請既,不過依家就搵唔到,唔知拆左定係我行錯方
向,最後行到下沙,行左兩圈都決定唔到去邊間,
見有D餓就先去茶餐廳食住野再諗去邊,間餐廳響
正名記對面,一路食一路見到好多人入去,兩年冇
去過,估唔到依然咁旺,最後食飽就去睇下乜野情
況,入到大堂原先係想先按下腳,點知個知客話冇
位要等一等,望一望發覺真係坐滿晒,明明早兩年
都惡評如潮架,唔通俾人鬧得多變好左,就冒險試
一試,睇下有冇改進到,問下個知客按摩有冇房,
佢就話有房重極力遊說我要間貴賓房但我冇要,只
係要間日式房,慳返一百蚊,雖然要去公眾浴室但
冇乜所謂,沖完個涼就帶我上四樓,俾間單人房過我

個待仔問我有冇相熟技師,我就俾十蚊佢問佢乜野
號碼好,佢就介紹一個俾我叫我等等,等左五分鐘
到就有人拍門入黎,望一望個囡囡真係唔錯,高高
瘦瘦得黎又唔平再加上瓜子口臉配長髮,重帶點秀
氣,覺得唔應該響呢D地方見到佢至係,不過又真係
俾我遇得到,整體外表我俾80分,當時諗個十蚊真係
抵俾,好快個靚女就坐埋我身邊話幫我按摩,但係
我覺得佢似同我掃風多D,我隨口問佢係咪好累,佢
馬上就停手話成日都好旺,十個鐘未停過手咁話,我
諗一諗我咪係佢第十一個客,佢話累就叫佢唔駛按
啦,反正志不在此,叫佢同我排排坐傾下計啦,問下
佢係邊度人,佢就要我估,我聽佢口音覺得似係湖北
(因為以前同過一個湖北既正骨妹拍過拖,唔錯你冇
睇錯係拍拖~佢冇呃我錢,我亦都冇錢俾佢呃,我同佢
都係真心既,所以我係唔會用沉字既)一估就估中左,
跟住問佢有乜野獎勵我(想打個車輪),點知佢泠泠咁
樣話〝猜對啦又算不了什麼,有什麼好高興〞聽完好
冇癮兼火都黎埋,好~又忍忍你,唔理咁多一路傾一路
掃大脾,講唔夠5分鐘佢就叫我除衫正式黎料,冇問題
黎就黎啦,點知原來佢已經拎定左環保袋出黎準備叫
我上馬,我就話我年紀大啦要幫幫口先可以做個鐵漢,
結果佢都係幫幫手就算重話已經好強啦,冇錯當時真
係周身都係火,既然係咁就即刻睇下自己身體到底有
幾好,提槍上馬,唔理咁多,唔會有乜野花式,唔會九
淺一深,只有十成功力下下到底,唔理得佢叫痛定叫
好,真係未試過好似癲左咁狂沖,失左常性,維持左兩
三分鐘,之後又覺得唔應該冇人性一樣咁樣對一個女
仔,心裏面反而有點歉意,之後慢慢黎,最後草草了事,
其後佢清理現場再去洗手,一切都係淡淡然,冇一絲情
感,似乎已經麻木,之後發工資並要求合照,當然亦都
遭到拒絕,其實有時態度比質素更重要.........
正骨場奇遇
送走佢之後自己呆坐睇魔戒3,睇到差唔完時有待應拍
門稱若要留宿就要多按兩個鐘正骨,諗一諗正骨倒不
如去大場按,聽講話水立方減價兼未去過就馬上起行打
的去,去到已經四點半,發現裝修唔錯,技師相當好傾但
相頭就略差,我揀左泰式,其間按前面時,技師按大脾根
時按得好上,多次碰到蛋蛋,心諗會唔會想引我起機呢,
跟住望一望佢個樣,我發覺唔可以對佢有邪念,如果佢
真係邪既我都會勸佢返正途好D,唔係你想入魔就入到
魔,都要講下資質既,好在我冇乜反應後佢都重返正途,
其實佢手骨按得唔錯既,按完兩個鐘之後冇人理我,俾
我訓到一點先走,心情好返D返香港

最後送上正骨場幾張相

升級  88.58%

三星會員

俾小費locker仔問老 , 我以前係香港玩既指定動作 , 上大陸就只會俾部長經理

升級  20.37%

二星會員

仆街名記按下腳就好,我中意去獨立房! D女又健談又好技術 (服務我可以比八十五分)

27號晚去咗名記試按摩(第一次)條女(number:^^)個樣只可合格….
唉!!原來係死魚一條, 冇技術可言又冇x火玩.
最後要佢推出來…-_-  只係玩左一個鐘到.
條女話要走,我真係火到黎…
我話唔得!!想按多半個鐘…($168=120分鐘)
條女話最多五分鐘(佢係懂按的)
我話你走就投訢你….佢立刻西面同扮哭…
之後咩到冇做過.. 唉!
半個鐘後走人共$468…….(係附近仲好玩只要$350)
名記按摩一定冇下次:come on:

不過要讚嘅係個間房,好大,好新,有好多大鏡,好乾淨!!!

升級  50.74%

二星會員

今時今日甘喈服務態度系唔得喈。。。

升級  11.92%

三星會員

Winning ◆11 哥◆

咁長,頂咗先睇
警告︰完全に18禁無修正なので注意。

升級  34.33%

三星會員

係咁衰架啦! 條女索D就一定冇招呼!
反而搵D相頭一般既,隨時有驚喜!
好多時都交足功課添!
4舊幾既價錢,仲要係普遍房,真係貴喎!
新XX VIP 房都係$350咋喎!

升級  1.85%

二星會員

真係至理名言,
呢啲至係出嚟玩嘅目標.

升級  16.3%

二星會員

無錯~~~~~~~~~~~~~講得對~~~~~~~~~~~~~~~~~~