winning11

查看: 7837|回復: 8

[hkzhou報告] [hkzhou報告] 再 探 溫 柔 香 (有圖)

升級  93.33%

一星會員

再  探  溫  柔  香

好多地方依然天色不穩,唯有再到避風港,早前打電話俾上次既囡囡,已經得知佢因為跟主任有爭拗而想轉場,我當然表示支持,但一直有其他事做,終於響假期時候有機會上去探一下轉左場既靚囡囡,咁岩鐵腳老友又係極之得閒,所以就叫埋佢一齊上路試試新地方

1.jpg 2.jpg

場地硬件比舊場稍為遜色,不過短聚免房費,?過夜就要一百房錢亦相對算係實惠,但今次最主要都係守約探囡囡,再溫馨多一次,雖然換左場地換左制服但依然可愛動人;自己一早就 Mark定囡囡幫佢做Call鐘,所以就只有朋友要選妃勒

3 (1).jpg

囡囡分四百同六百兩種,但主任話我地太夜到,只係剩低四百既,六百既已經上晒鐘冇得睇,不過朋友睇晒所有四百既(大概廿個度)都搵唔到心頭好,我在旁睇見亦發覺質素真係比唔上舊場,最後朋友有點無奈地揀左一個笑容好既做對手玩得俾上次更投入更激

等埋朋友揀完對手就當然分房各自修行啦,入到房囡囡已經抱到實一實送上深情一吻,之後重話學左D新玩法可以玩得更刺激,等我好好享受一下,之後就報鐘叫人送上行房四寶待侯,不過今次多左一樽二鍋頭囡囡首先帶我到沖涼間洗乾淨,雖然呢度冇洗車椅,但囡囡玩得比上次更放更激,叫我放一隻腳響椅上單腳企起身就已經做齊所有洗車椅要做既招式,好快就忍唔住俾左一次佢,之後再沖乾淨上床做服務嘗到真正既冰火

囡囡照足指引先做背之後轉身就睇見佢將裝住綠豆既小碟注入酒浸住,然後就點火將酒燒著,跟住倒冰塊入口腔進行服務而另一面就用手以好快既速度點一點酒,睇住帶住藍色火焰既手就放落下方位置,造成上泠下熱同一時間感受,真係有如寒天飲雪水~泠暖自知,點滴在心頭

4.jpg 5.jpg

來回重覆五六次到最後酒都點光後再將剩低燒成藍色熱呼呼既綠豆放入口中再做服務,感受一下大地回春既滋味,當時腦裹面真係一片空白,只集中於感覺上享受,經過囡囡一輪強勁既宏觀調控之後,令到處於放緩既我再次迅速和平崛起,馬上趁住個盛勢,用盡身平所學豁出去,用速度加上節奏送上雷霆一擊,報答佢為我所做既一切,佢亦都相當配合,兩個人互相為對方製造快感,令到佢最後都發出低沉既叫聲,雖然好輕聲但相當實在,再一次令我沉醉響佢既溫柔之中

之後帶我去沖身再約定下次見面依依不捨咁送佢走跟住爬上床昏迷到第二日中午再同老友一齊返香港

升級  1.67%

三星會員

good experience, good report

thanks for shaing

and safa

升級  88.58%

三星會員

外賣兄呢排偷跳得好密下喎....

升級  56.67%

三星會員

好豐富呀,狂讚

升級  8.5%

三星會員

真系冇得頂,好激?呀師兄

升級  88.58%

三星會員

原帖由 hkzhou 於 2008-1-3 03:33 PM 發表
真係好密下,呢期我自己都覺得有D過份

唔過份 , 最怕無得玩...

升級  96.08%

三星會員

去?兩,三次廣州南尾(係機場)同朋友聚舊,
其他都係留?深圳食快餐,
去正骨場咯!無去東莞呀!
不過曾志偉剪綵果間"昇逸"真係唔錯,
佢自認話好過皇室假期,我就覺得各有各好,
有興趣正骨水,值得一試.

升級  30.75%

三星會員