winning11

查看: 9427|回復: 14

[hkzhou報告] [hkzhou報告] 紙 醉 金 迷 平 安 夜 (有圖)

升級  93.33%

一星會員

紙 醉 金 迷 平 安 夜

最近好多地方都有小許緊張情況出現,
令到誕節呢類應該普天同慶嘅日子加添幾分憂心,但有朋友話一年一度嘅佳節冇理由唔去盡慶一下嘅,經多番商議之後,大家決定要不計成本過一個真正平安嘅平安夜

決定豪一次
平安夜當日公司提早放人(德政),收工之後比開緊工時更緊張,不停打電話同隊友聯絡集合,坐直通車到黃崗再轉大巴直到,雖然當日國內並唔係假期,但深圳都一樣人人湧出街,加上臨入高速路段前有交通意外引致大塞車,我地坐嘅大巴接近兩個鐘先去到目的地酒店

1.jpg 2.jpg

酒店大堂掛滿聖誕裝飾,員工都帶住誕帽,演藝館個邊重有棵好靚嘅聖誕樹

3.jpg 4.jpg

七點半先去到,就連飯都未食,但做正經事要緊,拿拿聲上去開左K房先,當然係之前一早訂好嘅啦,因為當晚都幾爆下,我地訂嘅係細房冇露台嘅,但有麻雀檯同有得上網,唔算細嘅啦,露台房會好貴

5.jpg 6.jpg

入到房就即刻叫媽咪帶囡囡上場,跟手就叫DJ幫我地點野食,雖然貴又唔好食但冇辦法啦,為左成晚嘅幸福係唔敢行開嘅勒,到左差唔多八點先有第一批囡囡睇,只有八個上場,媽咪重話好爆場,只係剩返咁多咋,聽完呢句說話之後有個隊友好醒目即刻揀左個好似搶籃板球咁抱實唔放手,其實八個當中係有三個都唔錯嘅,但唔知做乜硬係想睇多D,之後就真係有D後悔....

對酒當歌  人生幾何
到左第二批,另外一組上場,只係帶左六個入嚟而且質素明顯下降,心知不妙,但真係睇唔啱,唯有再繼續睇多幾批,大概睇左六七轉之後終於都揀到一個心頭好坐低,但係重有一個老友未揀到,冇理由要佢食齋嘅,最後唔知睇左幾多批之後,佢亦都搵到個坐低一齊玩勒,終於每個人都有人陪住過節,亦都因為多左節日氣氛,大家都玩得好投入,明白到對酒當歌人生幾何嘅意境

響K房裹面當然都係一齊唱下歌飲下酒咁啦,
因為經常輸嘅關係,飲左好多酒,玩到十二點
鐘度,我就開始頂唔住要撒退上房啦,其他朋
友就繼續玩,我唔理得咁多,拖住囡囡上房啦

7.jpg 8.jpg

雖然都真係幾貴下,但間房夠晒大兼且設備用品都好齊全,最正嘅就係張無敵大床同埋個超正嘅雙人浴缸啦

9.jpg 10.jpg

張床真係好舒服,好好?,軟熟得黎又好有承托力,而個雙人浴缸就更加正,倆個人一齊浸住浴缸睇電視食下提子咁,呢D通常講響古代D昏君嘅時候先會出現嘅場面都可以體驗得到,的而且確係件幾寫意嘅事就算要出幾多牙力都好,無論如何都要哄到條女一齊去浸,唔係就真係浪費晒間房勒,好在囡囡都係講兩下就自動自覺~抵錫忽然間做咗香港代表

一齊浸浴嘅時候當然要傾下心底話增進下感情啦,呢個係我嘅習慣,傾談之間知道原來呢個場都幾國際化嘅,最多客係黎自台灣,其次港澳,日本,南韓,星馬都有,早前開廣交會期間更有唔小老外捧場,而因為此妹身形嬌小標緻,所以佢就係佢個組當中最深得日韓客垂青嘅一個,加上佢因為貌似某台灣姊姝花明星所以亦好受台灣客嘅歡迎,反而港客嚟講佢遇得比較小

11.jpg 12.jpg

當知道佢見識廣博時,不其然問左一個心底裹想知好耐嘅問題,就係外國人,中國人同日本人之比,慶幸答案同預期一樣

浸完個鴛鴦浴之後,當然就係要試試張大床啦,但係忽然間做咗香港代表,唔多唔小都有D無形壓力,好驚丟左香港人嘅架,忽然緊張起黎,囡囡見到問做乜事,照直講俾佢聽,之後俾佢鬧左一餐,都好嘅鬧完之後即刻收拾心情上馬,由九淺一深到九深一淺,傾盡全力大戰廿多分鐘,最後倆個人都流晒汗結束,雖然唔知做得算唔算好,但盡左力就算啦

之後囡囡覺得肚餓就叫左Room Service俾佢食,淨係叫左碟乾炒牛河同一籠鳳爪就要$130都認真幾貴下

13.jpg 14.jpg

醒再溫馨一次,之後一齊拖著手到池邊西餐廳食個自助早餐,跟住交換手機號碼發埋工資就分手,搵埋隊友一齊返香港

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
香港代表

我向你致敬
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  11.92%

三星會員

Winning ◆11 哥◆

皇廷酒店,大巴都坐成兩個鐘
警告︰完全に18禁無修正なので注意。

升級  45.33%

三星會員

又係有相report,師兄作品,都係好野

升級  59.63%

二星會員

我都好懷念太子的自助早餐

升級  87.17%

三星會員

very happy day la, nice gril u pick

升級  93.33%

一星會員

原帖由 benwong491688 於 2007-12-26 04:05 PM 發表
好,人不?流只為貧

師兄呢句講得好中肯

升級  16.67%

二星會員

系咪又系大朗呢

升級  29.63%

二星會員

too much money

升級  88.58%

三星會員

原帖由 車仁 於 2007-12-27 10:00 PM 發表
好!..雖然冇講全程用左幾多..但牛河加鳳爪$130...
就知一定起碼15-1800左右....

酒店房5-600 , K每人最少500 , 女1-1500 , 最少二千五

升級  88.58%

三星會員

原帖由 blok 於 2007-12-27 10:56 PM 發表

酒店房5-600 , K每人最少500 , 女1-1500 , 全程最少二千五

升級  88.58%

三星會員

原帖由 happylawlaw 於 2007-12-28 01:26 AM 發表
只係覺得好多兄弟出?玩?重點變?係抵唔抵而唔係好唔好玩,?到件FOC仲開心過中條孖Q,好似有D本末倒置咁,小弟實不吐不快。若言語上有任何得失之處,在此請罪。 ...

每個人心中把秤都唔同 , 所以 , 有班岩玩岩傾既老友係最重要 , 好慶幸小弟有班咁既好兄弟係身邊

升級  34.33%

三星會員

原帖由 happylawlaw 於 2007-12-28 01:26 AM 發表
只係覺得好多兄弟出?玩?重點變?係抵唔抵而唔係好唔好玩,?到件FOC仲開心過中條孖Q,好似有D本末倒置咁,小弟實不吐不快。若言語上有任何得失之處,在此請罪。 ...

完全正確! 冇錢就響屋企數手指啦!
咁中意呃西小,洗咩理係什麼K場,
求Q其響條街度玩咪得囉!
睇下有冇女受媾,咪即場FOC囉!

升級  56.67%

三星會員

太平邊間呢?好耐無去過.........

升級  17.41%

二星會員

怀念大东莞