winning11

查看: 8034|回復: 5

[hkzhou報告] [hkzhou報告] 再 探 CA 細 場 桑 拿 (有圖)

升級  93.33%

一星會員

再 探 CA 細 場 桑 拿

早兩日有事一早要到 CA 去攪,辦完正經事見時間尚早,心癮起想偷跳,咁岩坐車經過一間細場,突然醒起正係早前世昌兄提過既桑拿場,唔理咁多,決定落車上去一試,上到去個經理問有冇訂房,例牌答佢咁早邊駛訂房呀,快D入房重好啦

1.jpg 2.jpg

房都算大但裝修格局比較舊,跟住經理叫左杯茶俾我就同我講話去準備,跟手問清楚價錢,囡囡又係分3種,普通既450,小部長550,Model 650

大概等左十分鐘到就返黎話準備好喇可以選妃,但唔係帶入黎而係要我過去隔離房度睇,入到去先知原來係將全部囡囡一次企晒響度俾你揀既,個經理大嗌一聲全部企好開始,普通既同小部長就開始除衫,個D小部長就個個除恤衫除裙淨返內衣褲,而普通個D就更徹底連 Bra 都要除埋,但係個D Model 就照舊著住旗袍企響度,真係唔公平,咁重階級觀念,應該一視同仁至岩嗎

咁樣一次過揀法都幾好,連身材色樣都睇晒,個幾個普通既,唔知係唔係加色既~好 Pink,但偏肥,所謂 Model 既除左高兩吋之外又唔覺高質左,其實整體上質素都係一般般,不過一次除晒黎揀都幾得意,最後以貌取人,揀左個樣好可愛既小部長

3.jpg 4.jpg

過程大至上都係一般莞式包兩發,係其中有一式口技時個囡囡會用雙手支撐全身然後轉身用雙腳好似忍者咁響牆上面走而轉兩圈達致近乎空飛效果個一招好得意,亦顯得佢地好賣力,最後成功兩連發,沖涼後派彩,但係冇碎紙,結果俾左六佰

原本想同可愛小部長映相,但佢唔多願意亦無謂勉強

總結黎講場地舊質素一般,最特別係可以一次過睇晒黎揀,返食機會60%

升級  38.89%

二星會員

CA是什麼地方,請指教

升級  86.67%

一星會員

睇女 好頂癮
細場名字?

升級  53.33%

二星會員

Chang An is my favorite,  GO GO GO

升級  2.92%

三星會員

好想試下小部長

升級  8.5%

三星會員

部長都有得小,師兄好嘢