winning11

查看: 7341|回復: 10

[hkzhou報告] [hkzhou報告] ISO-9001 桑 拿 之 體 驗

升級  93.33%

一星會員

十幾年前曾經到過廈門長駐一段時間,
之後大約每兩三年都會到該地一次,早
前月頭有機會要到廈門一趟,冇諗過三
年冇到,變化好大,發展好快,到處都係
新建嘅小區屋菀,好大好靚

更想唔到嘅係桑拿開到成行成市,單單
一條廈禾路已經不知有幾多間,當中有
正亦有邪,競爭好大,有部份都幾出位
到步第一晚收工就碰到兩個長腿嬌娃想
搵的士去BAR飲野,結果大膽上前認識左,
最後改左去唱K,交換電話同QQ日後跟進
之後幾日都好忙日頭去銀行夜晚去飯局
想話日頭去桑拿會安全D,完來都唔係嘅

結果等到臨走前一晚先抽到時間去桑拿,
去咗一間唔太起眼嘅場,門口細細但估唔
到上到二樓係好大地方,重可以分開正邪
兩邊,上到去一出升降機就有個靚女經理
招呼,問我想推拿定係桑拿,我當然話係桑
拿啦,個靚女經理即刻笑得更加甜帶我上
三樓睇房,400全包有水床,歡樂椅,我問有
冇空飛,佢就帶我落返二樓睇VIP房,房算
幾大,有水床,歡樂椅外重有健身球及空飛
紅床,索價680全包,我嫌太貴即減價至600

跟住我拎出咭片稱係某總介紹黎嘅,即刻
變成熟客價500全包,我問佢安唔安全(因
為某總推介時堅稱極為安全,但自從二千
年東莞寶馬會一事後已經唔太相信什麼
鐵竇之說,而且此場亦不在酒店之內故有
戒心)之後女經理同我講此房內設有暗門

必要時可以全身而退可讓我放心點,硬件
就相當齊全,但唔知軟件方面如何,結果帶
黎第一轉就揀到個來自東北嘅高妹,眉清目
秀化淡妝大概有174高,相當高頭大馬,跟住
高妹叫人送上行房四寶,熱茶,可樂,果凍,爆
炸糖就開始先到水床做服務,波推,漫遊,BJ,
先來一發,之後清洗乾淨再到紅床上演正埸,
近代四大發明~冰火,漫遊,毒龍,空飛遂一用
心服務,最特別在空飛時有一式將多條吊索
齊用時完全做到凌空嘅效果,慳水慳力

最意想不到嘅係竟然完事之後冇趕住去沖涼
而係再黎正骨半個鐘,手法亦好到家,大戰後
再按正骨相當受用,差一D就瞓著,最後足90分
鐘先去沖涼穿衣送到出櫃檯埋單亦冇要小費,
諗住搵唔到莞式服務,點知招呼更周到體貼,可
以盡興回港~抵讚

升級  51.83%

三星會員

多謝師兄有相報告 ,過廈門好遠吓喎:'有机會去開果頭都會試下   

警告︰本文章內容只適合18歲或以上人士觀看.內容可能令人反感.敬請留意

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
呢個報告好有新鮮感,些些你,個兩個靚女,素質該很高喎,恭喜晒
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  42.17%

三星會員

好正呀!可惜太遠無乜機會去
好野,你係得既!

升級  68.25%

三星會員

好彩唔係福建妹,福見妹好少有好野,都係靠外勞。
天將降大任於斯人也,必先餓其體膚,苦其心智,勞其筋骨。

升級  78.15%

二星會員

支持厦門報告!!!
李尋歡...

升級  31.25%

三星會員

好report,錫晒你

升級  35.17%

三星會員

果兩個長腿嬌娃既背影好吸引喎 !
由其係右手邊果個 !
thx 分享 ! 好好既報告 !

升級  51.83%

三星會員

我國地大物博
囡囡輩出
人間仙境呀....................................

升級  8.52%

二星會員

廈門的重要很多好玩的吧!
hi i am TY

升級  0.67%

三星會員

支持師兄報告, 有機會有都想去
hello