winning11

查看: 5016|回復: 7

[hkzhou報告] [hkzhou報告] 一 個 答 謝 嘅 報 告

升級  93.33%

一星會員

星期四下午突然收到一個相識左十多年老友嘅電話,
內容極之爽快,問我有冇興趣北上短線一遊,屆時會有
老細同行關照打點,當然馬上答應,反正亦好耐冇同佢
癲過喇,一於決定第二日去玩返日
星期五食完個 Tea 就準備出發,準時去到約定集合地
點先發覺老朋友因突然有事未能出席,但已安排好我
隨團頂上,雖然好可惜但亦相當高興
貓哥你真係一個義溥雲天、疏財仗義嘅好兄弟,打呢
個報告亦都因為答應過你出嘅,下次重有呢類豉油團
記得第一時間 Call 埋我  不過你個左閘位都真係幾
難頂,個晚杯上杯落之快,差小小都要暈低  
點解叫豉油團......係因為有老細關照,全程洗費都有
人出手,人地就出埋豉油喇,而你就只需要出.....
過唔過癮就見人見智啦,因為都要睇下時勢執生嘅

雖然個老細我都識嘅,不過三年冇見喇,好在之前個形
象做得唔錯,寒喧兩下就熟返晒,順手重收下風索料添,
一行四人啱啱好打的,上到的士先知目的地,因為老細
話 CP 木頭一定人多兼玩悶晒,決定改去另一小鎮玩。
星期五就例塞車嘅,結果都要個幾鐘先上到去,去到目
的地都七點過小小喇,雖然個肚有點餓,不過都係拿拿
聲上 K 房做正經野先,個大人餓下都還頂得住,但個細
嘅好咀刁,肥膩小小嘅又怕膽固醇高,老小小又話咬唔
入,總之一唔啱食嘅就垂頭喪氣 扁晒咀

間場裝修算唔錯,K 房亦相當大,房側邊重有一個小舞
池,本來房裡面都映左兩幅相嘅,不過因為後尾個老細
飲大左小小,言語上同另一個老細級嘅有沖突,發生左
爆樽事件(最唔想見到,幸好最後擺平),加上大部份人
均為偷跳一族,衫都唔出得鏡嘅,所以都係唔Post 啦

入到 K 房一坐低酒都唔叫就嗌媽咪帶囡囡入房選妃,
兼且攪定客房,媽咪每次帶七到八個,但質素真係相
當參差,有幾個重係一睇就知係 OL 黎添.......不過係
Old Lady 黎,真係以為係入嚟清潔執房嘅
結果睇左五六轉都冇人揀到,個心就越黎越急,個肚又
越黎越餓,結果由老細帶隊到小姐房揀,雖然個媽咪好
唔情願但亦冇辦法,因為個老細係熟客,而且當時老細
嘅當地朋友亦都到左,最後花多二十分鐘全體都揀到
心頭好返到 K 房,然後即刻落樓下酒家食飯,囡囡就
留響房招呼當地朋友,食完飯返上 K 房已經九點有多

上返 K 房就見到所有囡囡已經換晒便服喇,原來落樓
食飯時侯個當地朋友就叫定所有囡囡換定衫等我地,
因為都知我地咁遠上到去都梗係過夜嘅喇  
之後齊齊坐埋玩大話骰,但係一路玩落去就玩下小個
玩下小個,到十一點幾就唔見咁兩個   ,原來有兩個
已經靜靜地上房試菜  我當時其實亦想上房試菜,不
過再走一個就好顯眼(行遲一步  )但今次揀嘅囡囡
相頭身形都唔錯,諗住都唔使試嘅啦(同某個韓星相似)
不過最後都有小小後悔冇先試菜

響 K 房度都係飲酒多小唱歌,不過都唱左三首情歌俾囡囡聽,
好在佢都幾受落,雖然成晚冇乜點理佢但都好乖咁陪住我玩,
飲到一點幾就埋單去食宵夜,然後上房做應該做嘅事
上到房囡囡第一時間走入洗手間,以為佢好急,原來係去擦牙,
正 ~ 我鍾意(通常擦牙都有帶小小意思嘅 ),咁我就望一望
四圍環境啦,都唔錯房都幾大幾乾淨,張床重幾大幾彈添

當佢擦完牙嘅時候,我就走入去準備一齊洗白白,點知佢堅決
反對,點哄都唔肯,冇計 通常我都盡量希望一齊沖涼,因為
一來可以多D接觸調調情,二來可以提防佢當你沖涼時有做手
腳嘅機會(偷錢或者打電話佈局),不過都係想調情為多

到佢沖完涼出黎時就用大毛巾包到實而且好快就跳上床蓋被,
咁我為有自己去沖涼啦,沖涼前將電水壺入水煲水,然後拿拿
聲快速沖涼,沖完涼出去見佢已經教暗左D燈光瞓響床度等我,
我上到床先黎個情深一吻,然後一面車輪一面四圍搜索,經過一
番調情後,囡囡自動自覺越咀越低,真係冇估錯~抵錫。工夫當
然冇桑拿個D咁到家啦,但已經相當享受,正當非常陶之際,突然
發現個電水壺水滾但唔識得自動跳掣,繼續滾好似就黎爆炸咁,
同時間房度個電話又響唔停唔知邊個打黎,響咁情況之下,我應
該做邊樣先啱呢

最後我揀嘅當然係......帶返個袋先啦,個水壺爆就由得佢爆啦,
緊急關頭邊個打黎都唔聽嘅啦,終於就響電話聲同水滾聲之下
完成左第一擊,事後去熄掣睇返個水壺冇左大半壺水,第二日證
實係其中一個團友打電話黎,話想問我同唔同佢去試桑拿(因為
新開免房租),明知我響房唔明我點解唔聽.....好左真係冇聽到

可能飲酒太多加上年老色衰,一發之後就進入昏迷,一直瞓到第
二朝十點幾,醒後再溫存一次就送走囡囡,大隊集合酒樓食飯賽
後檢討,各人都尚算滿意,飽肚後打的返深圳回港

升級  1.58%

三星會員

brother, 請問係那裏 ? where is the place ?

升級  34.33%

三星會員

C兄搵既呢件女果然好野喎! But 搞得2Q會唔會哂料左D呢?

升級  4.25%

三星會員

微波wor
not my cup of tea.
but 都幾小女feel.  

升級  4.44%

二星會員

多謝包膠
條女面相ok
只想每天過得開心

升級  45.33%

三星會員

好詳盡的報告,thanks!!!!

升級  35.17%

三星會員

唔爭在 pm 埋我啦 !  wah!
我都想知係邊 ! 謝謝報告 !  wah!

升級  93.33%

一星會員

地點係東莞凰岡鎮來利呀酒店
囡囡行 258 DJ 200
不過囡囡質素好參差,有D好差

升級  11.92%

三星會員

Winning ◆11 哥◆

圖文並茂, 貼王當之無愧
你都好鐘意依種女仔
警告︰完全に18禁無修正なので注意。