winning11

查看: 26050|回復: 28

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 東莞 & 新乜村 之 吊完又吊

升級  90.92%

三星會員

東莞 & 新乜村 之 吊完又吊

日期 : 星期五

時間 : 凌晨1點30分 同埋 下午 3點15分

地點 : 先去東莞 後去新乜村

人物 : 東莞新乜村畢比特 與 霞女(22歲嘅湖北妹) 加埋 瓜瓜 (20歲嘅湖南妹)

今日有個老友11點幾突然 call 我,叫去東莞轟穴 SN 喎,佢既然咁有誠意咯,咁

我又點會推佢呢,我地凌晨1點鐘左右去到,都冇乜女剩啦,部長先帶左我地入5407號房,

跟住就拖左一條女入嚟,今期係空姐制服,我睇黎睇去都覺得 d 女冇乜空姐 feel 嘅,

唉...算啦,半夜三更想點o丫,仲有女拖入嚟都算係咁啦,我 Mark 左件空姐,求其有

野扑就算o勒,而我老友就去第二間房再揀女,呢條所謂空姐真係唔得啦,佢先幫我

除晒衫褲,跟手就叫我坐低,然後涼都唔沖就咁跪低同我帶袋吹,吹到咁上下就拿高

自己條裙,再用個背脊對住我坐落黎,我比佢坐左一陣都出唔到野,咁我就唔想勉強,

索性叫佢除衫一齊去沖涼,大家都知我係兩個鐘內出兩野,真係有些少難度架,費事

執第二劑果陣冇野出仲衰,沖完涼就上床做服務,都係"波推"呀..."毒龍鑽"呀..."啜

腳指"呀...諸如些類咁啦,最後佢竟然又同我帶袋吹,唔係呀嘛,頭先未沖涼就放過妳

o者,家下沖完涼又帶袋吹!我叫佢唔好帶袋吹,點知條女話佢個口生"飛滋"喎,我都

吹佢唔漲,算啦...無謂勉強啦...結果就好冇癮咁吊到出野,然後我地就一齊食咗口

事後煙,再著返衫就比左三百蚊佢叫佢走o勒,佢走之前我諗住同佢影返張相留念啦,

點知佢又死都唔比影喎,淨係比我影佢隻手指,

咁我咪事後借 d 意向部長投訴佢,話佢死都要帶袋吹,違反專業守則,聽講條女比公

司罰左七百蚊喎,如果係真嘅就開心死我囉,抵死呀!呵呵...

吊完之後,我同埋個老友去咗羅湖"新 do",不過由東莞去到羅湖果陣都天光o勒,

按個正骨之後就瞓到中午十二點起身,我起身果陣發覺我個老友已經走左先,而我

就覺得尋晚吊得好冇癮,所以我決定即刻去吊多個平西先至返香港,我先由羅湖去

水圍食個 Lunch 先,食飽就坐兩蚊巴士去到新乜村,當時已經係下午三點幾,我入

去士多搵媽咪,媽咪見我咁早就黎Happy,佢都不知幾高興呀,佢即刻話我知有條新

女黎左幾日,又嫩口,又靚女,服務又好,而且早兩"皇崗小矮人"黎過幫襯呢條女,

佢都向媽咪大讚條女好喎,吓..."皇崗小矮人"早兩日幫襯過...咁就唔使講野,

即刻叫條女過黎,我專吊 d 朋友吊過嘅女嘅,hehe...

媽咪先帶左我上樓,條女原來早就已經係房入面o勒,媽咪一打開房門,我一睇...

哇,見到條女個相頭都算叫做似返個人o嘅,不過個房就真係污糟到離晒譜呀,成

地廁紙,拖鞋就四維都係,肯定條女啱啱接完客呀!不過...冇所謂啦,一百蚊全

套係咁上下架啦,又唔係吊間房,條女服務好咪得囉,所以我就同媽咪講入鐘o勒!

媽咪走左之後,條女就用好親切嘅笑容同態度黎招呼我,咁我咪同佢傾下計先囉,

原來佢叫"瓜瓜",湖南人,今年20歲,佢個名好得意喎,我地一齊除衫去沖涼,佢剝

左光豬之後我就知道佢點解叫做"瓜瓜"o勒,原來佢心口果兩個木瓜都唔小野架,

應該有34c呀,配以兩粒黑提,再加上一條23腰,都算唔錯架!可惜就係有少許腰長

腳短,如果唔係個身形差左些少呢,就肯定唔使係呢度搵食啦,佢皮膚白雪雪,滑

劣劣,西毛都算幾多同埋密,總之唔係我嘅 favourite 啦,佢嘅三點式侍浴都算

合格嘅,起碼唔會太求其囉,沖完涼之後我地就返入房開工o勒...

我照例都係叫條女瞓落床比我啜下先o嘅,"瓜瓜"都好聽話,我叫佢點就點,佢瞓

低之後,我第一時間飛撲上去攬住佢先,然後就啜下佢個咀仔睇下可唔可以打茄

輪,結果係碰下個咀仔就得,法式就唔得,唉...真係有些少失望呀,不過算啦,仲

有其他身體器官架嘛,揸波啜 Lin 得啦掛,呢 Part 佢完全冇詐型,佢對波雖然

唔可以話好實淨,不過都未散嘅,仲幾好揸手架,我再伸個頭落去賴佢對大脾,佢

都冇抗拒喎,嘿嘿...差唔多係時候啦,我突然由大脾罅賴過去佢隻蟹果度,佢不

殷然接受喎,而且仲好享受添呀,由於佢 d 西毛都幾多幾密,所以我賴緊果陣都

幾篤眼篤鼻架,我賴到咁上下就順便睇下佢塊蟹係咩顏色啦,Oh...shit! it's black!

佢塊蟹都好黑下架,又反反地,有 d 唔係咁想賴落去囉,不過條死八婆鬼

死咁 enjoy 喎,仲係度 We Wa 鬼叫,咁冇法啦,我都唔想掃佢興嘅,唔賴都賴左

咯,為人為到底,益下條死八婆啦,我條利係咁又賴又撩又鑽,佢 d 蟹水就係咁

流出黎,我條利都開始有些少抽筋啦,唔賴啦!

我一野瞓落床,跟住就要求"瓜瓜"同我吹幾野,佢毫不遲疑咁立即開工,"瓜瓜"

吹簫呢 Part 都好比心機下架,佢一手揸住我條,然後就伸條利出黎係咁賴,

我成條都比佢賴過晒,再係咁撩我個尻頭,最後先至含住我條係咁大力啜,

我比佢啜左成三四分鐘,都開始有d 頂唔順o勒,喂...夠啦夠啦,再吹就爆架啦,

我係黎扑野架,唔係黎口爆架,我成功制止佢之後,佢就幫我帶袋,攪掂個袋之

後佢就即刻騎上黎o勒,我即時伸對手去揸佢對係我面前彈下彈下嘅波啦,佢

騎左我唔夠廿野我就覺得差唔多要爆o勒,咁我咪即刻起身,再攬住佢黎轉身,

將佢放係床上面,而我就係上面大大力咁插落去佢隻蟹入面,一心諗住插死

佢隻蟹咁啦,唉...點知都插唔到廿野就係咁爆到九彩o勒,真係有些少失威嘅

感覺囉... (-_-)

今次我真係吊得好滿意,淨係吹簫呢 Part 都值回票架啦,所以我地沖完涼之

後,我比左一百一十蚊比條女,冇錯...我醒左十蚊貼士比佢以示獎勵,當佢同

我講多謝果陣,我都不知幾咁唔好意思呀! (#·#)

總結 :  
東莞"轟穴"嘅"霞女"真係把呀,樣又唔係靚,條腰又粗,服務又唔好,含都

要帶袋,咁o錫身就咪出黎雞做啦,最老土嘅就係地點又遠過人,價錢又

唔係平過人,結果吊到一肚氣,"霞女"我頂多比45分,完全唔合格果隻呀,

"瓜瓜"就唔同o勒,價錢又平,波又夠大,腰又夠幼,服務又好,一百蚊超值啦,

比我又賴又吊之後,比多十蚊仲有聲多謝我嘆,真係骨妹都做唔到呀,我比"瓜

瓜"80分,有十分係扣佢唔肯打茄輪嘅,另外十分係扣個地方太污糟嘅...

升級  24.07%

二星會員

嘩, 間唔中就俾不俾凸師兄引死!
咪驚住, 畢偶像,
唔係話你靚仔呀, 係話條女正到引死人呀,
後生又白又嫩又大波, 加上帶有半分幽怨嘅面容,
殺死人喇!!!

升級  35.25%

三星會員

我突然由大脾罅賴過去佢隻蟹果度,佢不

殷然接受喎,而且仲好享受添呀,由於佢 d 西毛都幾多幾密,所以我賴緊果陣都

幾篤眼篤鼻架,我賴到咁上下就順便睇下佢塊蟹係咩顏色啦,Oh...shit! it's black!

佢塊蟹都好黑下架,又反反地,有 d 唔係咁想賴落去囉,不過條死八婆鬼

死咁 enjoy 喎,仲係度 We Wa 鬼叫,咁冇法啦,我都唔想掃佢興既,唔賴都賴左

咯,為人為到底,益下條死八婆啦,我條利係咁又賴又撩又鑽,佢 d 蟹水就係咁流出黎

嘩!毒蟹你都夠胆舐

小弟偑服..............

升級  72.83%

三星會員

有時真係平野有好野

升級  1.48%

二星會員

原帖由 johnny2008 於 2009-1-13 11:19 PM 發表
畢兄又東征西討喇

喺君月我試過一個護士
佢好錫身 揸下波都推哂手
又話甘大力 又話痛

聽D大師兄講
因為君月實在太好生意
又多仔同台灣佬幫襯
所以經理同囡囡都唔憂做

就算service做足俾你 但都冇咩heart
佢當我 ...

下…揸下波都推哂手?CP Sauna啊~~~

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
原帖由 johnny2008 於 2009-1-13 23:19 發表
畢兄又東征西討喇

喺君月我試過一個護士
佢好錫身 揸下波都推哂手
又話甘大力 又話痛

聽D大師兄講
因為君月實在太好生意
又多仔同台灣佬幫襯
所以經理同囡囡都唔憂做

就算service做足俾你 但都冇咩heart
佢當我 ...

好彩我咁大個仔都冇錢去軍月啫
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  35.25%

三星會員

原帖由 飛花亂愁腸 於 2009-1-14 09:58 PM 發表
好彩我咁大個仔都冇錢去軍月啫

你冇錢去軍月咪叫你阿爺勝哥請你去囉

升級  1.48%

二星會員

唔該 ~ 我想問個條村叫新乜村呢我想知呢咁多位大哥可以話我知嗎

升級  90.92%

三星會員

原帖由 OoKIM 於 2009-1-15 07:22 PM 發表
唔該 ~ 我想問個條村叫新乜村呢我想知呢咁多位大哥可以話我知嗎

新乜村呢個地方好危險架,唔啱你去架,

地方又污糟,品樓又複雜,你唔怕死呀?!

升級  1.48%

二星會員

善哉善哉~~~

升級  1.48%

二星會員

咁有咩又平又好既地方呢 . . . 咁多位大哥T。T

升級  23.33%

一星會員

我都想去士多在幾街

升級  1.48%

二星會員

咁又係呀~~ 快餐唔係個個都鍾意食

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
你請我一定食
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  1.48%

二星會員

CP"既"均月" . . . ?係邊加有地址嗎價錢幾多呢 = = 唔該你

升級  34.33%

三星會員

阿畢,乜你都會去CP架咩?
唔洗問啦,一定係你"朋友"請架啦!
黑牛肺你都瀨? 果然脷苔厚唔怕臭!
利害利害! 佩服佩服!
所以"轟穴"條女同你帶袋吹,係啱嘅!

升級  34.33%

三星會員

新乜村呢個地方好危險架,唔啱你去架,
地方又污糟,品樓又複雜,你唔怕死呀?!
沙咀畢比特 發表於 2009-1-16 12:51 AM

挑! 你都去得嘅地方,又有幾危險呀?
傳染病可能多D就唔出奇! 哈~

升級  72.83%

三星會員

你可以懷疑埋我架

升級  21.11%

二星會員

大陸食野同扑野一樣,唔一定貴就係好野,睇左畢兄幾年快仔包膠就知,不過無門路唔敢試姐.

升級  20.37%

二星會員

又一個唔識死嘅師兄想去新乜村玩
淡水王子 發表於 2009-2-4 10:31 PM

有冇好怕