winning11

查看: 34051|回復: 27

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 凌晨 東莞 之 乜乜名士會所 (有圖)

升級  90.92%

三星會員

凌晨 東莞 之 乜乜名士會所

日期:星期三

時間:凌晨 兩點

地點:東莞 長安

人物:長安畢比特 與 菲菲(二十歲嘅陽塑妹)

上次話說失驚無神有個老友打電話比我,叫我一齊去東莞長安唱光豬k,

我咁大個仔都未去過d咁賤格嘅玩意,去睇吓有幾賤格都好吖,不過當我

見識過之後,覺得光豬k冇我想像中咁好玩囉,只係可以當開吓眼界,見

識吓就算嘞,一鑊夠啦,除左剝光豬陪你玩半個鐘之外.基本上咪同深圳

果d淫k差唔多,所以我哋都冇吊k女就埋單走人,留返d精去吊邪骨妹

仲好啦,係又吊,唔係又吊,你估仲後生咩!

埋左單,計左大數,搭晒棚之後,我個老友就打電話比乜乜名士個主任訂

房嘞,聽佢講話預約有折架喎,飛的去到乜乜名士嘞,

審判日將至,我們無一幸免...

升級  90.92%

三星會員

我哋落車之後一入門口就即刻有個幾後生幾靚女嘅女主任嚟招呼我哋,跟住

女主任就帶我哋入去選秀區,由於當時都已經成凌晨兩點,都已經冇乜女嘞,

我個老友就揀左個六舊嘅互動公主,豬朋就揀左件講明可以口爆吞精嘅女僕,

升級  90.92%

三星會員

至於狗友揀左件乜嘢女我就唔係好記得嘞,而我就亦都揀左件六舊嘅互動公主,

互動嘅意思係執完一劑之後,可以同朋友交換嚟執第二劑,大家都揀到女之後,

女主任就帶我哋上房,原來呢一層有四個房,而四個房嘅中間就有一個大浴缸,

係比我哋一陣間有興趣嘅話就用嚟八人嬉水嘅,

升級  90.92%

三星會員

分配好房間之後,我見到個房嘅裝修就好一般囉,同CP均月嘅房根本冇得

Fight啦,

我係間房坐左陣,條女就好快入嚟招呼我嘞,條女好客氣好有禮貌咁向我

自我介紹之後,就幫我除衫同埋掛好d衫嘞,當時嘅感覺就好似成個大爺

咁,都不知幾咁架勢呀!

條女幫我除晒衫之後,就打電話去鐘房報上鐘,然後就到佢除衫嘞,佢唔

除衫由自可,一除衫就把撚火,原來佢裝假狗嘅,剝光豬之後淨返30b

左右,唉...上左當添...

升級  90.92%

三星會員

事到如今冇法啦,已經上左鐘架喇,而家彈嘅話,乜嘢都冇做過都一樣要

比足錢架,既來之...則安之...或者佢好好服務呢,一齊沖涼先講

啦,沖涼呢Part都算唔錯,好過快餐好多,話晒都係東莞嘅桑拿,衰

極有個譜囉,沖完涼就上床做服務嘞,不過都係果d啦,用個口含啖水之

後,係你個背脊上面啜嚟啜去呀,用對微波嚟磨擦吓你個身呀,跟住就吹

蕭咁囉,一d驚喜都冇架,佢吹到咁上下,見我硬轟轟之後,就問我帶袋

做好唔好,咁我就當然話唔好啦,我叫佢瞓係張床上面先,佢都好聽話喎,

我叫佢瞓佢就瞓,咁我咪即刻飛撲上床攬住佢囉,然後我就賴佢條頸,再

賴下佢塊面,當我準備嘴埋去果陣,呢條臭閪就即時拎開塊面,唔比我嘴

佢,唔打茄輪,咁啜吓粒Lin得啦啩,佢對波雖然好細,但係兩粒Lins

就好Pink,啜左一陣,又係試吓有冇閪賴嘅時候嘞,我先賴佢對雪白

嘅大脾,繼而慢慢賴佢條大脾罅,我見到佢隻閪都仲好Pink架,係個

小陰唇就有些少黑黑哋,唔理咁多啦,一嘢賴落先講,佢今次冇反抗喎,

我都話肯比條大脾罅你賴嘅話,就一定肯比隻閪你賴架啦,果然又一鐵證!

升級  90.92%

三星會員

我又賴又鑽,賴到雜雜聲,當我賴到夠之後,就瞓返係張床上面,叫佢先吹

返硬我,然後就幫我帶袋,過好膠就騎上嚟做吓觀音先啦,成六百蚊人仔咁

高消費,梗係妳郁啦,唔通仲要我服侍妳呀!佢騎速唔夠快,下推力又唔夠

大,我比佢騎左陣就叫佢換返男上女下嘅傳教士式,我一路吊,佢就一路係

度呻吟,佢把聲都幾好聽架,我攬住佢吊左陣就叫佢做狗仔,呢條女勝在條

腰夠幼,個籮友夠圓,加上皮膚夠白夠滑,所以我做左三幾分鐘狗仔就出嘢

嘞...

出左嘢之後,條女就拖我去沖涼,佢幫我沖完之後,就到佢自己幫自己沖,

而我就襯呢個大好時機走返出去張床度攞返部手機偷拍佢...

升級  90.92%

三星會員

條女沖完涼出嚟果陣,仲戇尻尻比我偷拍左都仲未知,正當佢時上床再同我

做服務嘅時候,我個老友就拖住佢果件互動公主一絲不掛咁行入嚟我間房,

我即時意識到我個老友想玩交換嘞,我見到佢條女雖然係皮膚黑左些少,不

過勝在夠青春,個樣又唔差,而且仲好大對波添,我當然唔介意同佢互動一

吓啦,我個老友就一d都唔客氣咁攬住我條女,即刻企係度同我果件嘢玩狗

仔,你兩個狗男女吖,真係賤格,冇眼睇你哋呀,我嗱嗱聲拖住我老友條女

去隔離房繼續,呢條女幫我吹左一陣就迫我帶袋,之後就瞓低等我吊,阿姐

...我唔細架喇,即刻要我出第二嘢,對我嚟講係一件好高難度嘅事嚟架,

唉...我盡力而為試吓啦!

升級  90.92%

三星會員

果然不出我所料,吊左三分鐘左右我就軟左嘞,係咪呢...話左唔得架喇!

我除左個袋叫佢再吹過,我一比佢吹硬之後就即刻帶袋,然後叫佢做觀音幫我

坐出嚟,點知個坐左都唔夠兩分鐘我就再軟過嘞,係呢個時候...我頭先吊

果件菲菲已經著好晒衫行入嚟,問我哋得未喎,好似唔關妳事喎,妳係度催乜

撚嘢呀,跟住佢竟然走埋嚟問我,話幫我打出嚟介唔介意喎,我而家都冇晒主

意啦,妳有本示咪出手搞掂我囉,菲菲將我碌尻搽滿BB油,然後用雙手係咁

打,佢打得好有技巧架,而我老友果件互動公主就即刻配合行動嘅需要,將個

波貼埋我個嘴果度,咁我咪一手揸佢個波,再啜佢另外粒Lin囉,

我覺得我隻左手好似好得閒咁喎,咁我就即刻伸隻左手去揸菲菲個微波,我咁

大個仔都未試過同一時間揸兩條女個波嘅,真係過癮呀,過癮到唔洗兩分鐘就

比菲菲打晒出嚟嘞,雖然終於都出到嘢,不過咁短時間內要出兩嘢,真係覺得

有d辛苦囉...

升級  90.92%

三星會員

搞掂晒之後,就要畀錢條女埋單嘞,六百蚊人仔咁貴,梗係唔比貼士啦!趕

晒d女走之後,我哋就係房入面大覺瞓,瞓醒就一齊去茶餐廳食Lunch,呢

間茶餐廳d嘢食都唔錯架,

我哋食飽之後,就一齊去坐大巴返深圳嘞...

升級  90.92%

三星會員

總結:

“菲菲”嘅相頭幾好,可惜佢裝假狗,除左個奶罩之後我先至發現佢對

波好細,扣佢10分啦,又唔肯打茄輪,一定要扣10分,佢嘅服務態

度太行貨,即扣多佢10分,最後總共淨返70分,呢間咁嘅濕尻乜乜

名仕d女嘅服務,連常平嘅街症診所「均月」都不如呀,你哋執到錢都

咪去呀!

P.S.我再三提醒大家記住Happy帶袋呀!

升級  14.52%

四星級會員

不試過不知是那裡好的

升級  2.22%

二星會員

叫雞梗係要帶袋啦!

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
我執到你啲錢就會去
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  90.92%

三星會員

我執到你啲錢就會去
飛花亂愁腸 發表於 2011-4-16 14:58

Sorry呀,

我係唔會跌錢架喎,

因為我根本冇錢吖嘛!

升級  13.33%

一星會員

師兄你賴她的西,好似你給錢還服代她

升級  54.81%

二星會員

seems good fun

升級  18.52%

二星會員

好正巴打!

升級  78.58%

三星會員

CA 已經是今非昔比了.
笑看天下美女,飽嘗人間艷福

升級  5%

三星會員

六百除二,都係三百

升級  34.33%

三星會員

阿畢,一把年紀仲連出兩嘢,因住休克呀!!