winning11

查看: 33917|回復: 26

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 凌晨 下沙 之 四川邪骨妹 (有圖)

升級  90.92%

三星會員

凌晨 下沙 之 四川邪骨妹

日期:星期一

時間:凌晨 四點

地點:下沙

人物:下沙畢比特 與 王曼(二十一歲嘅四川妹)

今日係星期日,按照日常慣例,我係應該去大陸結識d新朋友嘅,不過

我個銀包唔爭氣,仙都唔仙吓,咁咪留返係屋企打飛機囉,點知當我啱

啱想郁手果陣,個電話就突然響起,咁我就聽電話啦,原來有個朋友佢

話要請我去大陸食飯喎,好彩我未郁手啫,如果佢打遲d嚟都大鑊呀,

我打左出嚟就有排都唔掂架,今日真係有運行呀!

我同班朋友係福田口岸集合,然後就去裕記暴飲暴食,食飽之後就分批

去沙咀「尾城」隔離果間「完全卡拉OK」玩,成晚得果兩三條女,

又扒到無倫,連我呢個垃圾佬都接受唔到嘅女,你哋就見到都想死囉,

不過有幾個朋友嘅朋友Mark咗佢哋喎,佢哋仲成晚攬住果幾隻豬扒

當寶添,真係乜嘢女都有市場架!

我攬住個咪係咁唱歌,唱到班仆街玩完,飲完,吊完,埋單果陣都成兩

點幾嘞,跟住我個朋友就話坐車去下沙食宵夜喎,去到下沙食飽飽之後,

都成三點幾嘞,不如搵個地方瞓覺啦,我個朋友知道我頭先係k果度揀

唔到女,所以就帶我去邪骨補數,三更半夜黑媽媽,我都唔知我朋友帶

左我去邊,淨係知道間場係一間邪骨細場,門口嘅裝修都好差下囉,不

過人哋畀錢,我都冇所謂嘅,基本上唔係太過份嘅話,我就食得落架啦,

一於入去!

審判日將至,我們無一幸免...

升級  90.92%

三星會員

攞左鎖牌,上房之後一睇...間房勁細,一部電視機,一個好細嘅沖涼

房,一張床加一張按腳櫈,係咁多嘞...

部長就入嚟問我要唔要女,梗係要啦,唔係嚟邪骨場做乜呀!部長同我講

佢即刻去安排,等左一陣就有女到嘞,條女一入嚟就問我:「癬嗎?」,

我由頭到腳咁掃瞄佢,係條腰粗咗些少啫,整體上都ok啦,加上都成4

點鐘咯,唔好撚搞咁多嘢囉,似返個人就算啦,唔該快d入嚟上鐘!

條女先用毛巾遮住度門嘅玻璃,然後就同我一齊除晒衫褲去沖涼,佢全身

嘅皮膚都好白,對波都幾吸手,兩粒Lins仲幾Pink,侍浴方面都

算過得去嘅,沖完涼就上床做服務,佢準備左兩杯水,一杯冰水,一杯熱

水,咁當然係用嚟做冰火架啦,老實講...佢做得冇乜Heart囉,

求撚其其咁含下含下,咁樣做冰火反而我覺得多撚餘添!

升級  90.92%

三星會員

比佢搞咗一陣,我開始唔撚耐煩嘞,我索性叫佢唔好撚做服務,直接

瞓係張床上面比我搞好過,佢聽到之後都不知幾開心呀,即係攤係張

床上面,咁我就當食快餐咁玩囉,我首伸個頭埋去扮傾偈,然後突然

咀埋去,點知佢呢個老屎忽尻咁醒目,即刻拎開塊面喎,咁樣代表唔

肯打茄輪囉,唔比咀就揸下波波,啜下粒Lin都得掛,佢對波都仲

幾有手感,起碼唔會淋謝謝先囉,玩咗一陣波仔之後,咁當然係食撻

嘅時候啦,我由對波賴落去佢個肚皮果度,再由佢個肚皮賴落去大脾,

最後由大脾賴到去大脾罅,以我嘅經驗嚟講,條女肯比條大脾罅你賴

嘅話,就一定比隻撻你賴架,咁我就伸條脷去界佢隻閪一嘢,睇下佢

有咩反應咁啦,界完之後,條女好享受咁呻吟咗一聲出嚟喎,咁我咪

嗱嗱聲伸條脷去磨佢隻閪囉,磨完就鑽,鑽完就撩,佢都不知幾咁

Enjoy呀...

升級  90.92%

三星會員

我賴咗十分八分鐘左右,佢就叫我停口,話想仆嘢喎,想仆嘢呀,咁妳

同我含啦!我成個大字型咁瞓係張床度,條女就趴係我兩隻腳之間同

我吹,但係佢個嘴嘅力水方面真係麻麻地,所以佢都要吹左差唔多成五

分鐘左右我先夠硬,佢一見我夠硬就即刻幫我過膠嘞,一過左膠就瞓係

度等我吊喎,妖...原來妳又係一隻懶閪嚟嘅,我對好位就一尻插晒

入去,我感受到佢隻閪嘅緊窄度唔係好高,所以我伸隻手去揸住佢個波

嚟吊,以求加強個感覺,我吊左一陣就要求做狗仔,咁佢都冇詐型,即

刻棟高個屎忽比我吊,我跪係張床上面,對好位就係咁不停插,嘢嘢都

撞到佢個屎忽啪啪聲,我撞左都唔夠五分鐘就爆晒d漿出嚟嘞,又搞掂!

咁爆完就一齊去沖涼啦,佢事後係冇侍浴嘅,沖完涼就返上床,佢攬住

我幾分鐘之後就問我可唔可以比佢落鐘,佢話佢有些少感冒唔舒服喎,

加上都成五點鐘就嚟天光,好辛苦咁喎,哇...仲有成個鐘先至夠鐘

落鐘喎,咁都得呀!算啦,算啦,反正你都唔係咁好吊,加上都唔係我

畀錢嘅,妳快d消失呀,咪阻住我瞓覺呀仆街!

升級  90.92%

三星會員

佢著好衫之後,就好開心咁走嘞,臨走之前仲同我影左張相,叫我下次搵

返佢,佢會補償返我今次嘅損失喎,我草泥馬呀,以後就算再有人請我都

唔撚嚟呀!跟住我都冇理佢去瞓返一陣覺嘞,聽朝仲要一早起身返工架!

總結:

“王曼”嘅相頭好一般,雖然話有人請啫,不過係咁依都要扣佢10分啦,

佢嘅服務態度我就覺得麻撚麻嘞,又唔肯打茄輪,冰火又冇Heart,即

扣多佢10分,佢唯一可取嘅就只係副架生,所以呢Part唔洗扣分,最

後佢毫無專業操手咁要求提前落鐘,呢度一定要扣多佢20分呀,總共淨返

60分,其實嚟下沙呢度d邪骨場玩嘅話,不如去食快餐好過啦,以後就算

再有人請我都唔會再嚟囉!

P.S.我再三提醒大家記住Happy帶袋呀!

升級  6.67%

一星會員

唔系麻麻地,直頭系【把能】呀!见到都無胃囗啦!比特兄,佩服、佩服......

升級  6.67%

一星會員

條女好恐怖吓,下沙無運行架。

升級  53.33%

一星會員

睇字就生鬼精彩, 好吸引, 點知睇睇下見到張相.........

升級  53.33%

一星會員

(再吊).....邪骨妹,,,,,v妹喎! 妹呢 ???

升級  14.52%

四星級會員

好像在天x人x那邊

升級  75.56%

二星會員

真係精彩,冇得頂,好好睇呀!

升級  90.92%

三星會員

好像在天x人x那邊
coolman730 發表於 2011-2-24 01:26

錯!!係XX濤。

升級  17.78%

二星會員

睇黎都系唔睇相好啲
wow...like it

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
你成日都有人請,不如你下次請我啦
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  90.92%

三星會員

間房亞畢師兄就好有心機映 ,条女 就勁似鬼驅人  + 異形 !! ...
weggie3388 發表於 2011-2-23 12:44

我呢d攝影手法係有名堂架,

叫做 Photo Montage呀 !!

升級  2.59%

二星會員

QQ
下沙我经常去。有时都可以找到好野
大家好啊

升級  35.56%

二星會員

絛女

升級  3.33%

一星會員

掂唔掂啊?

升級  90.92%

三星會員

你成日都有人請,不如你下次請我啦
飛花亂愁腸 發表於 2011-2-26 17:52

財政司司長請咗你啦,仲洗乜我請啫!

升級  3.33%

一星會員

絛女有滴嚇人