winning11

查看: 18892|回復: 12

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 晚上 水圍 之 無雞緣 (有圖)

升級  90.92%

三星會員

晚上 水圍 之 無雞緣

日期:星期五

時間:晚上 八點

地點:水圍

人物:水圍畢比特 再與 阿d(十八歲嘅河南妹)

上個星期五我執左件叫阿d嘅河南妹一劑,其實嚴格嚟講,都唔可以叫做執左

佢一劑嘅,因為上次我條賓周失靈,結果佢幫我打左出嚟,所以我發過毒誓,

今個星期一定要真真正正咁執佢,吊到佢飛起,哼!

今日我一收左工,就即刻以最平嘅路線去水圍,就係搭巴士去元朗,再轉小巴

去落馬洲口岸過關,一出關口就行十分鐘左右去到士多,我一見到媒人婆我就

好撚大聲咁問佢:「喂,上次果條女仲係唔係度?」,媒人婆反問我:「邊條

女係唔係度呀?」,好彩上次我有問條女叫乜名啫,跟住我就講:「阿d呀!」,

媒人婆就好鬆容咁答我:「啊...阿d呀嘛,係樓上,你上去搵佢啦!」跟住

媒人婆就開鐵閘比我上樓,我一支箭咁走到上去,跟住見到度門已經打開左,

咁我就行入去啦,原來阿d已經係房入面,佢一見到我就講:「原來係你呀,

我知你今日嚟搵我報仇吖嘛,係咪?」嘿嘿...我成個禮拜冇打飛機,尋晚

又上早瞓覺,今日應該好撚勁啦,妳仲唔死俾我睇,哼!

審判日將至,我們無一幸免...

升級  90.92%

三星會員

廢話少講,快d除衫去沖涼啦,佢全身嘅皮膚依然咁白,對波仔都好吸手,

兩粒Lins好Pink,侍浴方面同上次冇乜分別,沖完涼就一齊返入房

上床嘞,佢似乎仲記得我嘅犯罪手法咁喎,佢一入房就自己瞓低係張床上面,

咁我咪撲上去攬住佢打下茄輪先囉,佢仍然好似上次咁唔多投入,始終都冇

伸條脷出嚟同我做法式,真係有d敗筆...

妳打茄輪打得咁唔投入,咁就啜妳兩粒LinLin啦,我先一手揸住佢個

吸手波仔,Size雖然細細哋,不過勝在夠彈手,然後就啜佢另外果邊粒

Lin,我又撩又啜,佢粒Lin好快就凸起左嘞,跟住我咪左右交換嚟又

啜又揸囉,玩左一陣之後...都係時候賴撻啦,我先賴佢對長腿,繼而賴

佢條大脾罅,再狂賴佢隻閪,仲出晒我生平嘅絕技,界,撩,磨,鑽,

不過...佢始終一粒聲都冇出過,妳唔係呀嘛!我已經賴到雜雜聲啦喎,

乜妳一d感覺都冇架咩?吊...真係冇撚癮呀,既然妳唔識欣賞,咁妳含

撚啦!

我大字型咁瞓係張床上面,阿d就跪左係我兩隻腳嘅中間,佢又好似上次咁

一口含住我個尻頭係咁啜,力水方面還可以啦,不過就毫無技巧囉,淨係得

個啜字,我俾佢啜左一陣就硬左嘞,本來我想叫佢吹多陣嘅,不過佢又唔係

吹得好舒服,咁我咪叫佢幫我過膠囉,趁住仲識硬,快d做好過啦,唔係一

陣又失靈嘅話就真係掉架啦,個袋呢?係邊呀,快d幫我帶袋啦!

升級  90.92%

三星會員

一過左膠之後,阿d就瞓係度等我吊喎,我跪係張床上面對好位就一尻

插晒入去,我感受到佢隻閪嘅緊窄度都幾高架,跟住我就伸隻手去揸住

佢個波嚟吊,點知我吊左都唔夠兩三分鐘啫...咁就爆撚晒d漿出嚟

喎,有冇搞撚錯呀...

咁唔爆都爆左咯,咪一齊去沖個事後涼囉,佢事後係冇侍浴嘅,沖完涼

就返房著衫,大家都著好衫之後,又係俾分手費嘅時候嘞,一百五十蚊

人仔就一定要俾架啦,本來我就唔想比貼士架嘞,不過見到阿d佢個好

唔好意思嘅死樣,真係睇見都眼寃呀,算啦...我諗落都唔關佢事嘅,

就俾多十蚊貼士妳嘞!佢見到我有貼士醒之後,就楚楚可憐咁攬住我講:

「唔好意思呀!」,唉...得啦得啦,唔洗唔好意思,唔關妳事嘅,

係我同妳無緣啫,我哋冇下次架啦!跟住我就谷撚住道氣咁返香港...

升級  90.92%

三星會員

總結:

“阿d”嘅相頭唔得,扣佢10分啦,佢嘅服務態度唔得熱情主動,

所以又扣10分,打茄輪果陣唔肯伸條脷出嚟,即扣多佢10分,佢

唯一可取嘅就只係副架生,皮膚夠白,兩條腿夠長,波仔細細得嚟有

手感,兩粒Lins又夠Pink,所以呢Part唔使扣分,最後

總共淨返70分,...我覺得我同佢應該係冇乜雞緣,如果唔係點

解上次我會唔識硬,今次做足準備功夫都只係吊到果兩三分鐘就出嘢

吖,唔通我副架生夠鐘?無理由嘅,我仲咁後生,應該冇可能囉,一

定係佢俾唔到感覺我,所以我決定以後都唔吊佢!

P.S.我再三提醒大家記住Happy帶袋呀!

升級  14.52%

四星級會員

c兄條女今次來沒有那麼油利,

升級  90.92%

三星會員

c兄條女今次來沒有那麼油利,
coolman730 發表於 2011-3-16 09:09

咪又係上次果條女,

乜你唔認得佢咩?!  

升級  14.52%

四星級會員

我認得
就是這張同上次那張對比沒有那麼油利

升級  90.92%

三星會員

我認得
就是這張同上次那張對比沒有那麼油利
coolman730 發表於 2011-3-17 08:42

我上次已經話咗比你聽條女

唔肥架啦,係你死都唔信之嘛!

升級  14.52%

四星級會員

但你講到佢死條死魚咁

升級  13.25%

三星會員

請問ching水圍邊度仲有快仔?

升級  34.33%

三星會員

阿畢,你成日食埋都係D咁上下貨色.......幾時先"升呢"呀?

升級  95.56%

二星會員

深表遗憾。。。

升級  22.08%

三星會員

can you pm me the location and phone nos.? many thanks!