winning11

查看: 33371|回復: 15

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 凌晨 水圍 之 口爆得得B (有圖)

升級  90.92%

三星會員

凌晨 水圍 之 口爆得得B

日期:星期五

時間:凌晨十二點

地點:水圍

人物:水圍畢比特 與 得得B(十八歲既湖南妹)

今日收左工,無撚聊聊咁,結果我就走左去水圍揼正骨,果度真係抵玩,

中式按摩八十八蚊人仔,晚上八點鐘前入場就送兩個大堂,另外仲有晚餐

同埋宵夜送添,不過d野食就好撚濕尻兼好撚難食囉,但係好過冇吖,我

先食左個免費晚餐,然後就係大堂做個修腳同埋做個按腳,我好闊綽咁每

人簽左十蚊貼士,好多女仔又同我含撚,又比個閪我吊,我都係比十蚊貼

士架咋,家下你兩個掂下我對腳都有成十蚊貼士咁多,應該好感激我啦,

咪亂咁洗d錢呀!

當我想Mark技師入房之際,突然覺得尻痕痕想吊閪喎,呢個場係有飛

機餐食架,不過公價一舊喎,仲有呀,技師提供飛機餐就唔會同你堅揼骨

架啦,咁我不如出去吊個閪先再返入黎好過啦,你地話係咪嘞?所以我換

返衫,跟住出去前台放低一舊水按金,由於我係熟客,主任話我可以出去

三個鐘,所以我就好滋陰咁叫骨場專車送我去快餐店嘞!

落左車行一陣,好快就去到快餐店嘞,媒人婆一見到我就話:“哇,靚仔

你好少咁夜黎架喎,乜咁捧場呀!”,我就同佢講:“一句到尾,咁夜仲

冇好女仔介紹比我識先?”,媒人婆好爽快咁答:“有!”,然後就比左

條鎖匙我叫我上樓等,我上到樓上等左陣,就有人用鎖匙開門喎,度門打

開左之後我一睇,條女一d都唔靚,不過佢就好好笑容,表情動作又鬼馬,

著住果件Tee都幾Cute架,當我睇清楚之後,等哥哥比d錢妳洗先,

妳仲唔快d入黎?!

審判日將至,我們無一幸免...

升級  90.92%

三星會員

入到房,我就問條女叫乜名同埋係邊度黎,佢話佢叫“得得”,係湖南

黎嘅,咁妳今年幾大呀?佢話過多幾日就十九歲喎,

咁即係夠秤啦,佢除左件衫之後,我見到佢皮膚都好白,可惜得對波仔,

閪毛唔多,佢侍浴呢個環節ok啦,我都唔係咁Mind嘅...

一沖完涼,我地就一齊衝返入房,第一時間冚返張被先,係被竇入面同

哥哥打個茄輪先啦,好唔好呀?佢冇正面咁答我呢個問題,佢只係即刻

拎開塊面喎,挑,妳估我同妳講真架?我試下妳咁細個學到有幾壞有幾

賤格咋!咪撚講咁多,比粒Lin黎啜下先,佢兩粒Lins真係好

Pink架!我一邊揸波仔,一邊啜Pink Lin,佢對波仔都仲

幾實淨,我玩左對波仔一陣,開始冇乜癮嘞,咁我就向下面進發,我賴

下佢對大脾,得得知道我想食佢隻撻,佢就即時自動自覺分開對大脾,

我見到佢隻撻真係好靚,又Pink又一線,真係冇得頂,我伸長條脷

細細力賴左佢幾野,跟住突然將條脷鑽入去,再向上磨佢粒陰核,得得

不停 “噢~噢~噢~”咁叫,我不斷磨佢粒閪核,點知係呢個時候,

得得突然同我講:“唔好賴啦,我而家幫你吹下先啦,我吹蕭好叻架!”,

好...既然妳咁講,即管比妳發揮下囉,跟住我咪大字型咁瞓係張床度囉。

得得臨吹之前同我講:“我尋日大姨媽先至走左,今日第一日復工咋,

你條賓周咁大,不如比我吹爆你吖,好唔好呀?”,我一口拒絕左佢嘅

無理要求:“挑...唔好,妳快d吹硬我,我要吊尻妳呀!

得得死死地氣咁將我個尻頭放入佢個口入面啜下啜下,估唔到佢個口勁

有力水之餘,仲帶些少技巧添喎,都吹得幾有Heart吖,我比佢吹

硬左之後,佢就幫我帶袋啦!

升級  90.92%

三星會員

帶好個袋之後,我就吩咐佢瞓低係張床上面,跟住我就即刻插入去

佢條西隧入面嘞,哇...佢條西隧嘅緊窄度好高喎!我一路加快

速度,我吊左廿三十野左右我就想爆嘞,唔得啦...佢隻閪真係

好窄呀...我即刻攞返碌尻出黎抖一抖先,我諗住順便叫得得做

狗仔啦,唔知係咪凍得滯呢,唔知點解知我突然軟左喎,我跟住問

佢:“喂,頭先妳咪話想吹爆我嘅,咁係咪吹到係妳個口入面爆先?”,

你地估佢點答我吖,得得話:“咁當然係個口入面爆啦!”既然妳

咁講,ok...就咁決定啦!

我即刻瞓返係張床上面,得得先除左我個袋,跟住就食我兩粒荔枝,

然後賴勻我成碌尻,跟住就係咁撩我個尻頭,最後佢運用佢個口嘅

強大吸力,加上由慢到快嘅吞吐速度,我好快就係佢個口入面爆嘞,

我一路爆,佢仲一路吹,直到我爆完為止先至停,跟住佢就慢慢行

落床去搵個垃圾桶吐晒我d精出黎...

咁爆完就梗係去沖涼啦,得得事後侍浴都ok架,一路沖涼佢仲一

路同我道歉添喎,佢話:“今日我大姨媽啱啱走,我隻閪係會窄d

架,搞到要你比我吹爆真係對唔住呀,過多幾日我隻閪就會正常返

架啦,到時比你吊鑊勁嘅!”,我聽到之後真係笑撚到碌地呀!

升級  90.92%

三星會員

沖完涼就返入房各自著衫,咁著好晒衫之後,就當然係埋單嘅時候啦,

佢又唔肯打茄輪,又唔靚女,不過我念在妳比我口爆份上,就比十蚊貼

士妳啦,我跟住比左百六蚊佢,跟住就call架骨場專車黎接我,返

到骨場食埋個宵夜,然後揼個正骨,第朝瞓醒用港紙一對九埋單,全程

正骨連吊閪加埋,都係三百二蚊港紙左右咋,咁就玩足成晚嘞,真係正呀!!

總結:

得得個樣真係唔得,不過勝在夠青春,兩粒Lins同埋隻閪夠Pink,

可惜佢唔肯打茄輪,呢度先扣15分,身材唔好加上樣唔靚再扣15分,不

過由於佢可以口爆,射晒落佢個口入面之後,佢仲會向我道歉果度抵死吖

嘛,所以加返佢10分,總共只係扣左佢20分啫,佢嘅總分係80分,如

果閣下孤尻寒得黎對相頭毫無要求,但係又好鍾意口爆嘅朋友,我向你地極

力推薦呢個“得得B”,包你滿意呀!

P.S.我再三提醒大家記住Happy帶袋呀!

升級  14.52%

四星級會員

c兄
等你d報告好久啦

升級  14.52%

四星級會員

不是沒有錢咩

升級  1.48%

二星會員

有80分, 你都算好like佢啊~

升級  69.25%

三星會員

一線gap咁正

升級  50.58%

三星會員

下次再吊過!!!

升級  14.52%

四星級會員

我呢期彈起咗啦,大撚把錢呀!
沙咀畢比特 發表於 2010-12-21 06:44

又不出淫k報告

升級  90.92%

三星會員

有80分, 你都算好like佢啊~
葛情輝 發表於 2010-12-20 10:45

我比80分佢,最主要係當我一路爆,

佢仲一路吹,直到我爆完為止先至停!

升級  89.63%

二星會員

又吊閪, 又口爆, 畢兄勁.

升級  11.11%

二星會員

幾靚女呀.........

升級  72.96%

二星會員

勝在夠嫩口

升級  0%

二星會員

口爆 i like it !!!

升級  66.67%

一星會員

幼齒我的至愛