winning11

查看: 17396|回復: 16

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 晚上 新乜村 之 微波少女

升級  90.92%

三星會員

晚上 新乜村 之 微波少女

日期 : 星期一

時間 : 傍晚 7點30分

地點 : 新乜村

人物 : 新乜村畢比特 與 小花 (20歲嘅湖南妹)

我覺得"新乜村"呢個地方真係好迷人呀,洗一百蚊就有條後生女比我吊,真係抵,

雖然相頭方面就唔係咁得,但係都未算話扒到食唔落,我開始鍾意左呢個地方啦,

尋晚去咗執"娃娃"第二劑,今日又想去執多劑o勒,唔係因為我性慾強,而係因為

實在太抵吊o勒,真係唔吊對唔住自己呀,唔好講咁多,出發!!

我去到新乜村,然後行入去上次間士多,個媽咪見到我就認得我o勒,仲即刻招呼我

坐低添,都不知幾殷勤呀,我見到間士多入面今次一條女都冇喎,d 女死晒去邊呀!

媽咪向我解釋,原來 d 女一向都唔係坐士多架,佢地大部份都係自由身,又或者

係人地嘅女,佢地有時得閒得滯冇地方去就入嚟士多坐下咁架咋,Oh I see...

咁都好...唔使又比上次果個"娃娃"夾住,你地睇唔厭呀,我都吊厭啦,

今次媽咪帶左我上樓先,入咗屋之後就打左個電話,佢話 call 左條佢旗下數一

數二嘅女上黎喎,等左一陣...條女上到黎,我一睇...哇!條女係就係幾後生o勒,

不過...佢披頭散髮,衣著老土,都唔知點形容佢呀,本來我好想彈架,但係我見

到條女走上黎四樓,走到氣來氣喘,我見佢個相頭都算過得去,唉...算啦,或者

服務方面有驚喜咩,一舊水想吊 Super Model 咩...

媽咪知道我肯入鐘之後就瞓示條女比心機服侍我,然後就同我講:"唔阻你地洞房

啦,拜拜!",跟住我就同條女入房剝光豬啦,點知條女一剝衫,我見到條女對波細

到飛起,頂多30b,兩粒 Lins 就黑黑地同埋大約個五毫子咁大左右啦,皮膚方面

都過得去嘅,起碼夠白先囉,西毛都唔算濃密,算合格,睇清楚條女副架生之後就

去沖涼 lu ...

我同條女沖涼果陣就同條女講:"小姐點稱呼呀?"條女就答:"我叫小花,今年20歲,

湖南人...",佢一口氣咁答晒我想知嘅野,我都再冇其他問題啦,咁我咪即刻幫佢

查沐浴露囉,順手揸下佢對微波囉,雖然冇乜揸手,但係幾大都唔好蝕底o丫嘛,佢

侍浴方面都係三點式啦,沖完涼之後我地就即刻返入房洞房o勒,返入房之後我就

叫"小花"上床先,然後我就攬住"小花"面對面傾下計,我詐詐帝將個頭越隊越埋,

跟住有意無意間咀佢一野,咦...佢冇反抗喎,hehe...咁即係可以打茄輪啦,咁我

就唔客氣啦,我一野咀埋去,再伸埋條利入去佢個口入面,佢亦都伸條利出黎同我

互撩,我一路同佢打茄輪一路伸手輕輕力去揸佢對微波,揸左一陣都唔想再揸o勒,

都冇揸手嘅,雖然"小花"冇乜波,但係點都要啜下嘅,我先賴下佢條頸,跟住就用

條利係咁撩佢粒 Lins,撩左一陣佢兩粒 Lins 就硬晒o勒,啜完 Lin 就繼續向下

進發,賴肚...賴大脾...再賴大脾罅...最後...當然係賴撻啦!

我先輕輕力咁用條利去賴左佢塊撻一野,佢冇反對不特止,仲將對腳分開黎就我,

咁我就唔客條伸條利去界佢條 Gap,再喪磨佢粒陰核,磨完陰核就再鑽佢條西隧,

"小花"不斷係度 We Wa 鬼叫,佢嘅蟹水雖然唔可以話係清甜可口,但都可算係飲

得落嘅,我鑽到條利都開始冇力啦,唔賴啦!我爬返上去啜下佢對波仔,跟住諗住

再同佢打下茄輪啦,點知...今知佢竟然拎開塊面唔肯同我打茄輪喎,我知...佢

嫌我個咀賴過佢塊撻之嘛,唔打咪唔打囉,好巴閉咩,同我含啦妳,哼!

我谷氣就瞓低,等佢服侍我,"小花"起身先啜下我兩粒 Lins,啜完我兩粒 Lins

之後就同我含o勒,佢吹蕭同上次果個"娃娃"一樣,毫無技巧,得個啜字,唯一可

取嘅就係叫做啜得有力水囉,佢啜左十野八野就唔再啜o勒,跟住就幫我帶袋,帶

好個袋之後佢就一野瞓落張床果度,咁懶嘅懶西都有嘅,唉...算啦...一百蚊洗

死人咩,妳唔郁我郁!我先將我個尻頭塞左入去佢條西隧入面,佢條西隧雖然唔算

好窄,不過都算 ok 啦,後生女未生過嘅話就闊極有個譜囉,我輕輕力咁隊入去佢

條西隧入面,然後慢慢加速至揪插嘅程度,我一路插一路將個伸埋去想試下再同

佢打茄輪果陣,"小花"佢又即刻將個頭係度左閃右避,唔打茄輪就算數,我攬實佢

係咁隊,隊到啪啪聲,"小花"佢就不斷係度呱呱叫,我隊唔夠廿野就出咗野o勒,出

完野之後我就瞓咗落張床上而休息,喘完氣之後就同佢去沖涼,我同"小花"沖完

涼之後就好快咁返入房著返衫,然後比一百蚊過佢,冇比貼士喎,鬼叫佢冇花式同

埋賴完撻之後又唔肯同我打茄輪呀,唔比,哼!

總結 :  

"小花"相頭已經好一般,嘜頭就有待改善,副架生就用兩個字黎形容,冇波!唯一

可提嘅就係佢塊撻,毛少...未返...未黑...未闊...服務方面勁一般,我比佢70

分,佢含含得好求其,所以扣左佢十分,後期唔肯再打茄輪就扣多十分,扑野冇

花式再扣多十分,總共扣三十分,一舊水就有3味微波少女仲想點o丫,其實好過

旺角馬檻好多啦,起碼冇催鐘呢樣野先啦,係咪? (·)

升級  35.25%

三星會員

原帖由 肥佬 於 2009-1-1 04:36 PM 發表
阿畢,乜你越玩越cheap呀!
一舊水 ?
小心瀨嘢呀!

肥佬黎你唔使擔心沙咀不舉凸

佢已經練成咗金剛不舉之身啦

升級  72.83%

三星會員

「知佢竟然拎開塊面唔肯同我打茄輪喎,我知...佢嫌我個咀賴過佢塊撻之嘛,唔打咪唔打囉」

竟然有咁o既事??  haha, so funny

升級  35.25%

三星會員

原帖由 沙咀畢比特 於 2009-1-3 07:26 AM 發表
咦...點解你咁了解我既?
到底你係邊個!肯定係阿飛呀!  

我唔係阿飛呀!

我只不過係塵世間一隻迷途小羔羊  

升級  7.67%

三星會員

微波少女,玩少好多野喎

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
原帖由 沙咀畢比特 於 2009-1-3 07:26 發表

佢又點會是我呢
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  90.92%

三星會員

原帖由 淡水王子 於 2009-1-3 12:51 PM 發表
沙咀不舉凸我真係唔識你
我係剛剛加入嘅新會員   
我大多數去常平.淡水.沙咀.沙灣.橫崗玩   ...

咁你係咪我既粉絲先?

升級  35.25%

三星會員

原帖由 戰神 於 2009-1-3 01:08 PM 發表
勁, 沙兄果然威名遠播

哩位師兄咁你就講錯啦   

應該係《臭名遠播先至啱》

升級  3.17%

三星會員

原帖由 沙咀畢比特 於 2009-1-3 07:26 AM 發表

求下我啦, 求下我就幫你check佢ip   
大勝=鋤大姐
其他分身與我無關

升級  19.63%

二星會員

我係畢兄D Fan屎
佢D report好玩又生動

我都認為出黎玩冇得分high定cheap
因為就算你去桑拿玩 過千元既女
我地話high 大劉都話cheap 因為佢玩既女係要幾百萬銀
所以祇要比足錢 你情我願就OK

出黎玩 冇得話邊個high 邊個cheap

升級  35.25%

三星會員

嘩!你果然係沙咀不舉凸嘅死硬派Fan屎

升級  19.63%

二星會員

一齊去Happy一定要自己找數

否則吾老泥

升級  24.07%

二星會員

支持不俾凸師兄, 唔係有佢咁幸苦, 隻口走天涯, 用把口潤吓D嫩雞項嘅撻,
我地邊有咁多生猛雞項食用, 一早变哂死魚喇.

升級  19.63%

二星會員

你切乜先.....
去到甘盡

佢請一齊去Happy有幾難
吾通你真係切咩

笑下開心下算啦

大家交流下邊度好玩咪重正

話時話你都出番D report分享下啦

你咪成日去東莞既 E排個邊咩環境呀

升級  37.41%

二星會員