winning11

查看: 7988|回復: 7

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 新乜村 傍晚 之 一舊水娃娃

升級  90.92%

三星會員

新乜村 傍晚 之 一舊水娃娃

日期 : 星期四

時間 : 傍晚 6點

地點 : 新乜村

人物 : 新乜村畢比特 與 娃娃 (19歲嘅湖北妹)

上次皇崗小矮人帶左我去下沙吊左個一百蚊嘅西,我覺得都 OK 喎,因為平o丫嘛,

今次皇崗小矮人又話帶我去吊平西o勒,不過唔係去下沙,呢次嘅目的地新乜村,好...

又睇下佢有乜好帶協先,我地坐兩蚊巴士去到新乜村...

然後佢又帶左我行入去果 d 後巷入面左兜右兜,佢餐餐都係咁嘅,好似完全唔怕比

人老粒咁架喎,行左冇耐就搵到間士多,咁間士多當然又係一間雞竇黎啦,間士多入

面以經有兩三條女坐左係度,我一眼就睇o啱左件眼細細,白雪雪果條女...

個媽咪見我地兩個都揀左女之後就比左條鎖匙條女,叫兩條女帶我地上樓,上到樓

一入咗房我就同條女入房玩剝光豬,跟手就搶先同條女去沖涼啦,費事比皇崗小

矮人睇蝕晒呀!

我同條女沖涼期間都不離傾下計嘅,條女自稱"娃娃",今年19歲,湖北妹一名,佢嘅

皮膚非常好,又白又滑,波路方面都唔錯,33c左右咁啦,而且都好實淨,兩粒 Lins

亦都略帶些少粉紅,個身就肥左一 d d 咁多,不過都仲有少少腰嘅,佢侍浴方面都

算合格,咁當然係三點式沖涼啦,沖完涼之後我地就即刻衝返入房,因為皇崗小矮人

係度等緊架嘛,返入房之後我就即刻上床,"娃娃"相頭算做幾好架,微絲細眼, d 頭

髮又幼又光滑,皮膚白裡透紅,個樣又咸咸濕濕咁喎,真係見到佢就想吊鑊勁佢呀,

我叫佢瞓係張床上面先,因為我要品嚐下佢兩粒 Pink Lins 先o丫嘛,我先用雙手

好溫柔地係咁揸住佢兩個波,然後同時伸條利出黎賴佢條頸,賴波,撩佢粒 Lin,繼

而賴肚,賴大脾,我詐詐帝賴埋去佢條脾罅果度,睇下佢比唔比賴撻先,當我賴佢條

脾罅果陣佢冇反抗喎,仲伸開對大脾添,咁即係肯比塊撻我賴啦,好野!咁我就唔客

氣架啦,佢 d 西又幼又唔濃密,簡直係我嘅 Favourite 呀,加上佢塊野仲係 Pink

Pink 地嘅,見到都零捨開胃嘅,我先用條利輕輕咁撩下佢粒陰核,佢就即時好細聲

咁"噢"左一聲出黎,嘿嘿...咁就o啱啦,我即刻再伸長 d 條利,由下至上大大力咁

界左佢塊撻一野,佢今次"噢"得大聲好多,我跟住就好似癲左咁狂賴狂鑽佢塊撻,

講真果句,條利真係好辛苦架,都賴左成十幾分鐘咁耐o勒,都應該到我啦...

我瞓落床之後,佢就好自覺咁開始啜我粒 Lin o勒,啜完粒 Lin 之後佢竟然想拆

套喎,有冇搞錯呀,妳想點呀!我o拿o拿臨同佢講:"喂,吹幾野先啦!",佢同我話:

"我一般都唔吹架...",一般都唔吹咋嘛,唔係死都唔吹呀,嚇得我o丫,咁好明顯

而家係非一般啦,我頭先同妳賴撻賴得妳咁舒服,妳家下都好應該報答下我啦,

佢比我說服左之後,就開始吹蕭,佢吹蕭方面只係一般,淨係識含住我碌係咁

啜,不過都幾好力水,佢吹左十幾廿野之後幫我過膠o勒,一過完膠佢就馬上係上

面做觀音啦,佢做觀音都做得好特別下,塞左我碌野入去佢條西隧之後,佢就將

佢兩隻腳打平咁貼住張床然後伸直,跟住就將個身前後前後咁郁,都算做有 d

驚喜啦...

做咗一陣我就叫佢做狗仔o勒,我次次都係咁做狗仔架啦,兩隻手就係咁揸實佢對

波,條利就係咁賴佢背脊,條就係咁隊佢條西隧,隊左十幾野都差唔多要做返傳

教士啦,我叫佢瞓低,之後我就爬上去上面,插返碌入去佢塊西之後,我就攬實

佢係咁隊,我一路隊就一路賴佢條頸,賴下過 d,賴下又過 d,我諗住同佢打茄輪

啦,點知佢個死八婆竟然係度左閃右避喎,唔打茄輪咪唔打囉,好叻咩,哼!我好

似架打樁機咁去插佢條西隧,都唔使兩分鐘我就爆左出黎o勒...

出完野之後我就即時瞓落床係度喘氣,休息左一陣之後就同條女去沖涼o勒,點

知一出房門口又見到皇崗小矮人已經著好晒衫,坐左係大廳果度等緊我出黎喎,

有冇搞錯呀你,餐餐都咁快架!我同"娃娃"沖完涼之後就好快咁返入房著衫,

然後比一百蚊再加十蚊貼士過佢,and then 同皇崗小矮人走去食晚飯!

總結 :  

"娃娃"佢微絲細眼得黎,有一種淫娃蕩婦嘅味道,皮膚白裡透紅得黎又滑不留手, d

頭髮又幼又有光澤,做咗些少 High Light 令到佢有 d 鬼鬼地咁樣,身材都算好波,

副架生仍然好實淨,仲好有手感,服務方面都 ok,我比佢75分,因為佢含都含得好

求其下,所以扣左佢十五分,唔肯打茄輪就扣多十分,總共扣左廿十五分,一舊水就

有件都幾 OK 嘅後生女比我吊,真係唔錯, Overall 我都算滿意"娃娃"架,所以先

至比左十蚊貼士佢架咋,全程肉金+貼士+來回巴士車費,都只係洗左一百一十四蚊

咋,抵吊呀!!皇崗小矮人...你係得嘅!!

升級  3.17%

三星會員

我啱啱新州返來都唔見有企街
大勝=鋤大姐
其他分身與我無關

升級  78.58%

三星會員

師兄, 平靚正………………

升級  18.42%

三星會員

畢兄果然係食家. 成日食到好野

升級  3.17%

三星會員

原帖由 沙咀畢比特 於 2008-12-16 12:23 AM 發表
咁以前又唔止十下咁少,
你估我係呀飛咩......
我以前最少都二十至四十下之間啦,
不過最近真係勁左好多喎,點解呢?  

因為賓周細左,所以壓迫感少左
大勝=鋤大姐
其他分身與我無關

升級  59.33%

三星會員

畢兄,一舊水..果真平靚正

升級  18.52%

二星會員

哩期向記咁危... 呢個新乜村會唔會安全d?

升級  7.78%

二星會員

抵玩到爆呀!!!