winning11

查看: 16607|回復: 9

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 凌晨 東莞 之 SALUTE TO 荔香園

升級  90.92%

三星會員

凌晨 東莞 之 SALUTE TO 荔香園

日期 : 星期日

時間 : 凌晨 2點

地點 : 東莞

人物 : 東莞畢比特 與 依依 (20歲嘅湖南妹)

今日呢個 Report,係為左紀念係東莞曾經有好多香港人踏足過嘅荔香園而出嘅,

話說有一個星期六晚上十點幾,我同皇崗小矮人一齊係皇崗食晚飯,食食下皇崗

小矮人突然話想去東莞搵個女人賴下佢個屎眼喎,我比佢嚇左一跳呀,你個死窮

鬼,你知唔知呢 d 咁嘅玩意好貴架,要成五百幾蚊架喎,點知佢話人一世物一世,

就算借貴利都要豪一次,一定要試下東莞式喎,之後佢就問我有乜好介紹o勒,我

就開左兩個場嘅名比佢選擇,一係轟穴,二係荔香園,咁佢當然問我有乜分別啦,

我就話比佢知個分別係我去過轟穴,未去過荔香園,同埋以我所知就係荔香園嘅

價錢平過穴轟一舊水...

皇崗小矮人係一個低收入人仕,佢一聽到我話荔香園平一舊水咁多,就即刻話要

去平 d 果間o勒,唉...大家要知道一個千秋不變嘅定律,就係平野冇好囉,我就

冇所謂呀,我久唔久都去轟穴玩嘅,而佢就冇幾何囉,我以經勸左佢架啦,想玩得

開心就千祈唔好慳果一舊水呀,話晒轟穴係名牌,衰極有個譜呀,點知呢個死窮鬼

又冇錢又咸濕,死都堅持話要去荔香園,因為慳得一百就一百喎,咁好啦,係你自

己話要去荔香園架咋,唔關我事架,玩得唔開心唔好賴我就得o勒!

我地食完飯就坐白牌車去咗油站對面搵東莞泥孟的士,到步果陣都已經凌晨點幾

鐘o勒,入到去就即刻有部長招呼我地,外面大堂好一般,同深圳邪骨場冇乜分別,

後來個部長帶我地上房,途經個大池,一睇...哇!!真係嚇死我呀,個池又殘又舊,

仲衰過我屋企呀,不過入到房之後,都算 ok 嘅...

我同皇崗小矮人一齊坐係同一間房入面等入女,大約等左五分鐘左右,個部長就

帶左五六條女入嚟o勒,哇...件件都麻麻咋喎,部長話:"而家咁夜,係得咁多女

咋,其他女都收晒工架啦,呢幾條女本來都o啱o啱收左工架,我 call 佢地返轉頭

黎招呼老細你地架咋!",唉...冇辦法啦,山長水遠走到過黎,唔通唔吊咩,我第一

時間揀左最順眼果條女,我揀佢係因為我覺得佢個樣好有 OL feel 囉!

而皇崗小矮人就揀左一隻好年輕嘅怪獸,我都唔理佢咁多啦,我先趕佢兩個返去

佢地自己間房,跟住我都唔想浪費時間啦,而家都成兩點鐘啦,一陣呀之呀佐,吊

埋之後都成四點架啦,快 d 開工啦!!

我同條女好快咁剝晒光豬一齊去沖涼,個沖涼房睇落 d 硬件已經好殘舊下,樣樣

本來應該係白色嘅野都變晒黃色,

不過好彩條女副架生就仲好新淨,條女好鬼死矮,頂多1.5米高,不過睇落都幾好

波架,對波大約34c,兩粒 Lins 就一 d 都唔 Pink,啡色咁啦,皮膚方面都過得去

嘅...

我同條女一路沖涼一路傾偈,佢話佢叫做"依依",湖南妹,今年20歲,佢侍浴方面同

快餐式沖涼毫無分別,不過我都預左啦,沖完涼之後,我即刻瞓低係張床上面,睇下

"依依"有乜 Service 先咋,佢先含住 d 暖水黎同我吹蕭,吹左一陣就吐左 d 暖

水,然後就咁吹,佢吹蕭方面好一般,吹左幾野仲直頭唔肯再吹添,佢跟手就幫我過

膠,過完膠就拿拿臨騎上黎,將我條賓周塞入去佢隻蟹入面,然後就三百六十度咁

轉左一圈,當佢轉返到原位嘅時候就捉住我對手,再向後瞓落去,咁即係佢就瞓低

左,而我就比佢拉起左身,亦即係表示所有服務已經做完,係時候我去插佢,直至插

到佢出野為止,唉...我早就知道黎埋晒 d 咁嘅地方會賴野架啦,而家都洗濕個頭

o各,冇計架啦,我就冇所謂呀,今次唔好咪下次囉,皇崗小矮人就慘 d,唔知佢係另

外間房入有乜野遭遇,我諗都冇乜驚喜架啦,我雖然認命,但係我唔服氣,就咁就想

收工呀?冇咁易,哼!我用雙手兜起佢對腳,然後抱起佢跳落床,黎一招"龍舟掛鼓",

我掛左十野八野之後,都開始冇乜力啦,放返低佢之後就要求佢玩狗仔,玩左十野

八野狗仔之後,都知道自己係咁上下要爆啦,咁就做返男上女下先,"依依"好似都

知道我差唔多咁喎,佢即刻瞓好,跟住分開對腳,我就埋位入西隧,入咗西隧之後,

我攬住佢一路隊,一路想o錫佢個咀,點知佢左閃右避,唔o錫得咀咪o錫面囉,我對

手就起勢咁揸波,你咪話呀,佢對波都仲好實淨架,我邊插邊伸個頭去啜佢兩粒

Lins,我捱唔住架啦,冇架啦,即刻隊快 d,咁就爆晒出黎o勒...

我地吊完之後就去沖涼啦,沖完涼之後,都只係過左一個鐘咋,點知條女突然同我

講:"好多客吊完就比我即刻走架啦,咁我走先啦!",有冇搞錯呀,全程快餐咁做,聽

講呢度係 SN 喎,唉...算啦,佢地係咁仆街架啦,反正佢咁嘅服務,我都吊唔到兩

次架啦,結果我就比左三百蚊條死八婆,然後叫佢即刻走!

跟住我就鎖埋度門就瞓覺,瞓到十二點幾起身之後,就同皇崗小矮人 Lunch 都唔

食,即刻坐車返皇崗,咁皇崗小矮人嘅遭遇當然係更淒慘啦,佢條女連蕭都唔吹呀,

都話左平野冇好架啦,所以...冇去過"荔香園"嘅朋友,唔使可惜喎,你地應該覺得

行運就真啦!

總結 :  

"依依"佢細細粒,五官斯斯文文,笑容都幾燦爛,態度尚算親切,都算青春活潑,若

果係快餐嘅話,都算幾好架,不過家下係 東莞 SN 喎,價錢 Double 左架喎,我比

"依依"四十分,因為三百蚊女錢就應該吊兩鑊嘅,佢做咗一鑊就話走,扣五十分啦,

服務非常一般,應該做嘅服務大部份都冇做,再扣十分,所以剩返四十分,呢條女

做快餐嘅話就差唔多,以後都唔想再見到佢呀,唔講啦,哼! :come on:

升級  56.67%

三星會員

好彩你話似人,唔係話美女.....

升級  75.56%

二星會員

師兄!咁夜都搵到女.算OK啦!

升級  0.74%

二星會員

畢比特兄!好既係終予見你出sn報告!唔好既係点解唔出D名牌sn(如你常去既君仔)般報告?anyway!支持你!

升級  3.17%

三星會員

荔香樓唔係拆左既咩???
大勝=鋤大姐
其他分身與我無關

升級  90.92%

三星會員

原帖由 大勝 於 2008-11-22 06:00 PM 發表
荔香樓唔係拆左既咩???

乜你冇留意個標題架咩,

都話 SALUTE TO 荔香園吖嘛,

將來有一日我 SALUTE TO 大勝既話,

咁咪即係大勝已經唔再存在囉,明未?

升級  58.42%

三星會員

單拖探險家

今日先知道原來畢師兄都識去東莞嘅!
不過去到边都揾返咁上下水準嘅囡囡,真難得!!
WET 仔 == 單拖探險家

升級  80%

一星會員

沙咀畢比特好野

升級  69.25%

三星會員

仲以為荔香樓係茶樓