winning11

查看: 7556|回復: 6

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 向乜村 之 四川 百事妹

升級  90.92%

三星會員

向乜村 之 四川 百事妹

日期 : 星期六

時間 : 下午 五點半

地點 : 向乜村

人物 : 向西畢比特 與 百事 (一個唔肯透露年齡嘅湖四川妹)

今日係星期六,公司返 Half Day,其實本來係一件好事,但係對我嚟講係一件慘事,

因為咁早放工,一個人戇尻尻都唔知去邊好,冇地方去o嘅結果只有得一個,就係去叫

雞!今次去邊度好呢...都係唔好去新乜村--平西o勒,比多幾十蚊返去向乜村食好d好

過,就咁啦!!

我去到向乜村之後,馬上向媽咪報到,跟住問佢今日有乜好野啦,媽咪叫我等一陣,然

後帶左條中中地o嘅女過黎,咦...條女好熟口面喎,我記得啦,佢以前係沙咀開工果陣

我彈過佢架,大家都知道我鍾情幼齒架啦,咁中o嘅女唔o啱我架,當我想開口話彈果陣,

個媽咪係咁係度講:"佢服務好好架,包你滿意呀,佢今日仲未上過鐘呀,你幫襯下佢

啦!",條女食住上:"我認得你,我以前係沙咀叫過你幾次幫襯我你都唔肯,既然我地咁

有緣又碰面,今日咪試下我囉!"唉...大家亦都知道我呢份人又心軟,又怕羞架啦,好

啦好啦,就佢啦!條女一見到我肯同佢開頭鐘之後,就笑到見牙唔見眼,o既然我咁幫妳,

妳一陣要好好咁服侍我架喎!

我同條女一齊上樓,入房之後就一齊除衫去沖涼,條女一剝光豬之後,我即刻驗下貨先,

Well...條女都幾矮下囉,頂多五呎,皮膚就黑黑地,都有些少波仔o嘅,不過兩粒野就

黑媽媽,西毛都幾多下,總之唔係我o嘅 favourite 果隻啦,但係整體嚟講都叫做過得

去o嘅,未超過我o嘅線囉,更扒o嘅女我都做過啦,呢條女算合格架啦,唔好講咁多o勒,

去沖涼先咋,我地一路沖涼一路傾偈,我問佢:"係呢...識妳咁耐都未知點稱呼妳添,

妳邊度人呀?"條女就答:"叫我"百事"啦,我係四川妹黎架!",我再問:"咁妳貴庚呀?",

點知佢話:"你問黎做乜喎,唔話你知!",其實佢唔講我都估到啦,我覺得最少都有廿三

四呀,不過佢唔肯講咪算囉...

講返佢o嘅服務,"百事"侍浴呢 Part 都 ok o嘅,三點式囉,沖完涼入房洞房先,我見

到佢個嘜頭都唔係咁想同佢打茄輪,亦提唔起興趣去食佢塊撻,不過茄輪可以唔打,

撻可以唔食,粒 Lin 就不能不啜o勒,因為連粒 Lin 都唔去啜下o嘅話就會好蝕底囉

(我覺得...),所以我一入房就叫"百事"先瞓落床,然後我就係上面一邊o錫佢條頸,

一邊揸佢個波,佢對波o嘅手感一般,唔多彈手,皮膚只係算過得去,我由條頸慢慢o錫

落去佢個波果陣,跟住就起勢咁狂啜佢兩粒 Lins,"百事"開始細細聲咁比些少反應過

我,我揸完就啜,啜完又揸,其實都冇乜癮架,條女個相頭唔得o丫嘛,算啦...唔好再胡

鬧啦!

我即刻瞓低叫"百事"同我擔,佢先用條利輕輕咁撩左我個尻頭幾野,跟住就一口含

住我個尻頭係咁啜,啜到有聲架喎,吸力方面都算 ok,但係就略嫌冇乜技巧囉,淨

係識將個頭上下上下咁啜,好 Dry 囉,由於實在太悶o勒,所以我突然企左係張床

上面,再叫佢跪係度同我擔,"百事"o嘅態度都算合作,完全冇詐型,可惜仍然只係

得個啜字,我見我碌野都夠硬,都唔想同佢搞太耐呀,於是就叫佢幫我帶袋,佢一幫

我帶好個袋之後,竟然即刻瞓落床喎,有冇搞錯呀,妳做下觀音都得掛...算啦算啦,

我先用男上女下黎開始都得o嘅,"百事"條西隧都算過得去啦,雖然唔可以話係緊窄

迫人,但係都唔會話太闊o嘅,我慢慢向前隊,"百事"佢就攬實我條頸係我耳邊呻吟,

我隊左一陣就叫佢棟高個籮玩下狗仔,佢亦都好合作即時轉位,我捉住佢條腰,然

後搏晒命係咁隊,隊到佢係咁係度 We Wa 鬼叫,我隊左廿幾三十野就差唔多想出野

o勒,想出野o嘅話咁就一定要用返男上女下o嘅傳教士式啦,因為係 My favourite

style o丫嘛,佢瞓返低之後我就馬上埋去對返好個位,跟住就一野插晒入去,"百事"

就勁嗌左一聲:"噢!!",我食住個勢係咁勁插,可惜插唔夠廿野就爆左o勒......

--完就當然係去沖涼洗白白啦,沖完涼咪著衫,跟住畀錢埋單,其實"百事"o嘅服務態

度都算 ok o嘅,不過就冇驚喜囉,冇驚喜o嘅話就當然係冇貼士啦,一百五十蚊 only,

用成百五蚊去--"百事"呢 d 咁嘅貨真係算貴啦,早知返去新乜村一百蚊--個平西好

過呀,哼!

總結 :  

"百事"相頭勁一般,服務亦只算一般,又唔夠嫩口,又唔夠靚女,又唔夠高,又唔夠白淨,

又唔夠好波,冇瓣掂!正因如此,所以我根本冇諗過比貼士,不過如果閣下對中女有偏好

o嘅話,"百事"都不失為其中一個選擇o嘅,起碼服務向面過得去o丫嘛,最少唔使一肚氣

咁走囉,下次我都係返去新乜村睇下有冇驚喜先! (·)

升級  90.92%

三星會員

錯!! 今次我冇賴閪都一樣影到相返黎喎,

無他既...我靚仔囉,你地唔抵得我之嘛!!

升級  6.67%

一星會員

个样几好呀

升級  2.96%

二星會員

干吗要打马赛克!呵呵!

升級  19.63%

二星會員

睇相条女都掂喎
如果化下粧 set下頭 包庄好D
去K都揾到食

升級  24.07%

二星會員

個樣冇撈味, 好過D串女吖. 多謝有相報告.
在下都以為不俾凸師兄脷功犀利, 瀨到D女以相留念, 望佢下次番瀬.
而家又話唔係, 偶像畢, 真係深不可測喎.