winning11

查看: 12621|回復: 11

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 新乜村 之 越吊越平

升級  90.92%

三星會員

新乜村 之 越吊越平

日期 : 星期日

時間 : 晚上 九點

地點 : 新乜村

人物 : 新洲畢比特 與 豬豬 (18歲嘅湖江西妹)

今日係星期日,我約左皇崗小矮人係皇崗食飯,食完飯都只不過係八點鐘鬆些少,咁早,

戇尻尻都唔知做乜好,既然冇 idea,咁咪不如又去Happy打發時間囉,本來想去沙咀或者向

西架,點知"皇崗小矮人"突然話帶我去一個新地方吊平西,仲話一百蚊就有交易喎,吓!

一百蚊?地方污糟我就唔怕呀,但係 d 女得唔得架...會唔會有愛滋架...有冇涼沖架...

最重要果 Part 就係 d 女肯唔肯吹簫架..."皇崗小矮人"用一副滿懷自信表情同我講:

"你定喎,你去到唔啱嘅話咪走囉...",我諗左一陣之後就同佢講:"又好,去睇下咩野料

都好呀!"

我同"皇崗小矮人"一齊坐巴士出發,坐左十分八分鐘就到新乜村o勒,果度都幾旺下架,成個

夜市都有好多大陸人係度行街食野,死人"皇崗小矮人"帶我行入去果 d 又窄又黑嘅後巷,

我真係有 d 驚架...呢粉腸仲好似唔係咁認得路咁,帶我兜左幾個圈,我問佢:"喂,究竟你

條粉腸識唔識路架,係咪你根本都未黎過,你都係聽人地講呢度有平雞叫,就呃我黎陪你探

險呀?",佢就同我講:"我個 Friend 帶我黎過一次架啦,不過都成幾個月前嘅事啦,咁耐冇

黎,而家又黑媽媽,比 d 耐性啦,我就搵到架啦!",我心諗...兩條港燦係後巷亂咁週圍走,

睇住比人老粒幾鑊都未搵到個雞竇呀,我地係咁行左十幾分鐘,突然見到離遠有兩條女企

係間士多門口,咦...好似有料到喎!我地專登慢慢行過幾條女身邊,睇下佢地會唔會向我

地兜搭先,結果真係比我估中,其中有條女啤住我地,跟住就問我地要唔要出黎玩喎,咁就

當然要啦,我地特登黎拜訪妳地架,原來間士多果然係雞竇黎o嘅,條女先帶左我地入士多,

士多入面有個媽咪即刻招呼我地,媽咪問我面果兩件啱唔啱,"皇崗小矮人"第一時間揀

左件,我就問媽咪有冇多一兩個選擇咁啦,媽咪就即刻話:"有,等陣!",佢馬上打左個電話,

都唔使五分鐘就有兩條女出現o勒,我一望...基本上就冇件靚女架啦,不過有條女睇落都

幾高,又後生喎,總之望落去最似人就係果件啦,我同媽咪講:"著紅色裙果件啦唔該",其實

一百蚊想點o丫,都無謂咁挑釁啦,我地一行四人上咗樓之後,一入門口...哇!真係好簡陋

下喎,我去過咁多雞竇,真係最差就係呢度架啦,唉...唔好再係度睇風水咁睇啦,我地係黎

Happy,唔係黎睇風水架,我同"皇崗小矮人"每人揀左一間新房之後就各自各開工o勒...

我讓"皇崗小矮人"同佢條女沖涼先,而我就係等沖涼期間同條女邊剝衫邊傾偈,條女自稱

"豬豬",今年十八歲,江西人,佢身形都唔錯架,大約五呎四五吋高,青春,33c嘅波,配以

兩粒淺啡 Lins,蟹毛唔多又唔長,,都幾啱我o嘅胃口,"豬豬"侍浴方面還可以,算做合格

啦,沖完涼就入房開工,我入咗房之後就叫"豬豬"瞓低先,然後我就上床攬住佢,我先將個

頭貼埋去想試下"豬豬"肯唔肯同我打茄輪啦,點知我個頭都未到佢一呎範圍o者,佢就即刻

拎開塊面喎,So The Answer is...No Kiss !唔比咪算囉,我瞓係"豬豬"側邊一手攬住佢,

一手係咁渣佢個波,佢個波夠堅得黎又非常有手感,我都唔客氣o勒,飲下奶奶先,啜完佢兩

粒 Lins 之後就賴下佢對長腿,我由小腿賴上去大腿,再由大腿賴到去脾罅,頭先"豬豬"唔

比打茄輪...咁賴蟹得啦掛!我伸條利出黎一野賴落去佢塊蟹果度一野,佢噢左一野,噢就

即係賴得啦,好野...有蟹賴啦...(^O^),我即時興奮起黎,賴到雜雜聲,"豬豬"就係度不停

咁呻吟,少女嘅呻吟聲真係好聽 d o嘅,我賴左兩三分鐘之後就唔賴o勒,因為費事搞太耐

要"皇崗小矮人"等啦,我先瞓低係床上面,然後叫"豬豬"同我含啦,點知..."豬豬"話佢

從來都唔吹架喎,乜野話?有冇搞錯呀妳,乜唔係一百蚊3味,包沖涼吹簫扑野架咩?唉,

算o勒...唔吹就唔吹啦,不過我都未硬,點做呀?總之妳有辦法整硬我就得o勒,佢瞓係度

分開對腳,然後叫我係上面,跟住佢再一捉住我條賓周,然後將我個尻頭磨落佢個西口果

度,吓...我未帶袋架喎,又唔使帶袋做呀?佢不停係咁磨,其實真係幾好 Feel 架,不過

佢比我磨得黎,又唔比我插入去喎,佢呢招都洗得o嘅,起碼我都識硬咁囉,我硬左之後就

叫"豬豬"幫我帶袋,跟住做觀音,"豬豬"呢 Part 麻麻地,坐落黎果陣,又冇力度,又冇速

度,更加冇啪啪聲,所以我比佢騎左一陣都唔使佢再騎落去o勒,我一個車身就同條女掉轉

上下位置,用我最鍾意最鍾意o嘅男上女下算o勒,我發力係咁隊佢塊蟹,隊左頂多廿野就

爆左o勒,舒服晒!其實我專登做快 d 架,費事要"皇崗小矮人"等啦...

出咗野之後就同"豬豬"去沖涼,跟住就埋單,3味(沖涼,賴蟹,扑野),都係一百蚊o者,冇貼

士,真係抵吊呀!!

總結 :  

"豬豬"嘅服務尚算滿意,本來我諗住比十蚊貼士佢架,不過佢唔同我打茄輪,又唔肯吹簫,

所以比我扣起左佢十蚊貼士,其他方面..."豬豬"佢夠高得黎白淨又夠滑,好波得黎,對野

實淨有手感,條西隧又夠窄,不過我就應該唔會返啅o勒,因為佢唔打茄輪,又唔吹簫,又係

果句,唔同我含就幾靚都假o嘅,係咪!(·)

升級  30.75%

三星會員

一百蚊(^_^)認真抵--啦!

升級  88.58%

三星會員

而家識咁多窿路既.....

升級  3.33%

一星會員

Is it X洲村?

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
50 蚊可唔可以帶我去呀
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  23.7%

二星會員

北上搵到呢條囡囡 請指教地點

升級  90.92%

三星會員

原帖由 blok 於 2008-10-30 01:33 PM 發表
而家識咁多窿路既.....

咁 blok哥 你係咪都想去

吊返一鑊 50 蚊既平閪吖?

係既就我請!幾時出發?

升級  1.48%

二星會員

呢d窿路真係咁多人識搵。不過夜媽媽行巷仔,真係恐怖左少少。

$100, 呢條西隧真係好抵行啊

升級  90.92%

三星會員

原帖由 飛花亂愁腸 於 2008-10-30 09:33 PM 發表
50 蚊可唔可以帶我去呀

你請我Happy既話,我咪幫埋你去囉!

升級  18.42%

三星會員

真係平啊! 有機會試下先得

升級  0.37%

二星會員

未试过甘噶也

升級  0.37%

二星會員

.............个样...