winning11

查看: 6550|回復: 4

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 向X村 之 騙子小叮噹

升級  90.92%

三星會員

向X村 之 騙子小叮噹

日期 : 星期三

時間 : 晚上 7點30分

地點 : 向X村

人物 : 向西畢比特 再與 小叮噹 (18歲嘅湖北妹)

今日係星期三,差不多個個 Friend 都去咗賭馬唔理我,剩底我呢種只嫖不賭

嘅傻仔放左工獨留家中,其實佢地可能已經觸犯左香港法例,罪名係對我疏忽

照顧,不過...我係唔會告佢地嘅,始終都係一場朋友o丫嘛,係唔係?佢地唔理

我,仲有大把大陸妹理我嘅,所以我又向住西方極樂世界出發,我一到步都已經

差唔多七點鐘,媽咪帶左我上樓之後,就即刻落樓去拖女上黎比我揀,我等左十

幾分鐘左右,媽咪就拖左件細細粒嘅金毛妹上黎,我一望過去,就覺得條女好順

眼,身形都幾好,比例又均勻,都幾合眼緣,無謂咁挑剔o勒,就呢條女啦!

媽咪臨走之前又好例牌咁瞓示條女:"喂,好好咁服侍老闆呀!",條女就用好溫柔

嘅聲線同媽咪講:"知道啦...",哇!條女把聲好好聽架,又夠嬌,又夠嗲,媽咪走

左之後我就o拿o拿臨除衫,條女都好快咁剝晒光豬,我就即刻拖住條女去沖涼,

條女笑容可親得黎又溫柔體貼,有種小鳥依人嘅感覺,我地一齊沖涼嘅時候,我

就順便問下佢嘅底細,原來佢係黎自湖北嘅小叮噹,今年18歲,你地咪以為佢細

細粒粒就冇乜波呀,其實佢兩個波仔都幾堅挺吸手架,粒 Lin 就大過一個五毫

子些少同埋啡左些少,皮膚都算做白淨,叮噹呀...誰都喜歡妳...呢兩句歌詞

真係寫得好呀!小叮噹侍浴方面都幾好,起碼唔會好馬虎果隻,基本上都算合格,

沖完涼之後我地就去洞房...

我先叫"小叮噹"瞓落床,然後我就飛撲上去,我試下啜下佢個咀唇,啜左一野之

後,點知佢好大反應,個頭即刻左右閃避,咁即係唔肯打茄輪啦,咁算囉...唔打

茄輪就玩第瓣,哼!我先賴下佢條頸,再由條頸賴到佢兩個波仔,賴到咁上下就

啜佢兩粒 Lins,佢兩粒 Lins 好快就比到反應我o勒,兩粒野凸晒出黎,我係咁

用條利去撩佢兩粒 Lins,佢開始有少少呻吟聲發出黎,呢個時候我開始將個頭

向下漂移,先係賴落去佢個肚果度,然後再賴落去佢對大脾,再賴黎轉頭去到佢

嘅大脾罅,佢嘅西毛又唔長又唔濃密,隻蟹雖然唔係好 Pink,但係都不失為一

隻 Eatable 嘅蟹,咁我就唔客氣啦喎,我詐詐啼啼咁賴佢隻蟹一野,睇下佢有

咩反應先,咦!佢:"噢..."咁叫左一聲喎,好野...咁就即係比賴蟹啦!我即時把

握時機,將條利伸出 d,深深咁插左入去佢隻蟹入面,然後再將條利向上用力一

兜,佢叫得仲大聲!嘿嘿...妳今次肯定好開心啦,我賴得好專業架,我先集中火

力用條利係咁撩佢粒陰核,我跟住就伸對手上去揸住佢對波,我一路揸波一路

賴蟹,"小叮噹"就一路係隻 We Wa 鬼叫,都不知幾過癮,我賴左十幾分鐘之後,

覺得條刮都開始有 d 冇力o勒,我諗清楚...我黎係畀錢搵條女服侍我架喎,

而唔係黎貼錢服侍人地架喎,所以我即刻停口又停手,成個人瞓係張床上面等

佢服侍o勒...

"小叮噹"都感覺到呢個原則,所以佢即刻收扣拾心情開工,佢先啜我兩粒 Lins,

呢 Part 都算 OK 嘅,有力水得黎亦都唔會整痛我,佢同我啜左一陣之後就將

個身反過去,將個背脊對住我同我吹簫o勒,我見到佢個頭又上又落,而且感覺

到佢都啜得幾有力水咁喎,但係...唔知點解總係覺得有 d 唔妥咁嘅,不過我

又講唔出有 d 乜野唔妥喎,我後來起身去望下"小叮噹"含個樣啦,啊!!我終

於知道有 d 乜野唔妥啦,原來佢靜雞雞將個套放入口,然後就用個口一路吹一

路同我帶套,估唔到"小叮噹"原來係咁古惑嘅,我問"小叮噹"可唔可以唔帶套吹

呀,點知佢同我講:"我要帶套先至肯吹好耐啦!",吓...咁咪即係以前可以唔帶

套吹啦,真係比佢激死呀!佢唔肯,我都冇佢符,佢吹左一分鐘左右就停口o勒,

唉...反正帶套吹都冇乜癮架啦,條野識硬就算啦...

"小叮噹"就塞我條賓周入佢隻蟹入面係咁騎我,我就當然配合住佢坐落黎個節

奏向上頂,頂到佢係咁呱呱叫,我再坐起身揸實佢對波係咁啜,我做做下就要求

佢玩下狗仔式,"小叮噹"佢係呢方面都算好合作,好快就趴係張床上面,然後屎

忽向西棟高,我跳落張床,然後企係床邊,再埋位瞄準之後,就一手捉住佢條腰,

跟手兜野將條能隊入去佢隻蟹入面,佢當堂好大聲咁叫左出黎,我隊左十幾野

之後就開始想出野啦,咁我就即刻叫"小叮噹"佢瞓低,我指定要男上女下咁出

野架,因為攬實條女黎出野先至好 feel 架,"小叮噹"除左個頭係度係咁左閃

右避,驚我咀埋去之外,其他方面都好聽話,無詐型,我攬住佢隊多十野八野就

出野o勒...做完就起身去沖涼,然後比百五蚊,冇貼士,拜拜!

總結 :  

"小叮噹"樣子甜美,身材均稱,都算係一個可人兒,扑野方面都算幾肯合作,叫

佢前就前,後就後,上就上,下就下,佢就精呀,蟹就比我賴,同我吹就要帶套吹,

又唔肯打茄輪,之前佢咪應承左個媽咪會好好咁服侍我嘅,結果又係騙子一

名!呢個就係我唔比貼士佢嘅理由,總括嚟講我會比佢75分,對鍾意細細粒嘅

女仔同埋鍾意玩龍舟掛鼓,而又唔介意要帶套吹,更加唔鍾意同性工作者打

茄輪嘅嫖客嚟講,"騙子小叮噹"真係值得一試架!

升級  1.48%

二星會員

雖然打左格,但個樣好似唔錯啊

升級  90.92%

三星會員

多謝大家既誇獎!!

升級  88.58%

三星會員

阿畢 , 呢d女先似返d樣架嘛...

升級  53.33%

一星會員

QQ
多謝向西report~~有點想念沙咀的日子~~