winning11

查看: 13176|回復: 11

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 向 X 村 之 糖心風暴

升級  90.92%

三星會員

向 X 村 之 糖心風暴

日期 : 星期一

時間 : 傍晚 10點

地點 : 向 X 村

人物 : 向西畢比特 再與 糖糖 (17歲嘅湖北妹)

今日雖然係星期一,但係我唔使返工喎,一個人戇尻尻,又冇乜朋友,都唔知去邊,咁咪又上路,洗

些少錢搵人陪下囉,上次我跟我個 Friend 去向 X 村果邊,個感覺都幾好o丫,所以今次咪又去

果度囉,我一心向住個西,冇幾耐就到步o勒,我去搵返我個 Friend 搵開果個熟媽咪,媽咪離遠

見到我就一個箭步衝埋黎,笑笑口咁同我講:"一個人過黎玩呀?",我就答:"係呀,有冇 d 好服務

架?",媽咪一邊帶我上樓,一邊係咁話有好服務嘅靚女介紹比我,其實我都冇乜心機去聽佢講野,

你地都知啦,媽咪講嘅野邊度信得過架,條女黎到先至知得唔得嘅o者,係咪!

媽咪安置左我坐係客廳果度之後,就叫我等一陣,佢即刻去帶條又靚女又好服務嘅女上黎服侍我,

我等左十幾分鐘左右,媽咪就真係拖左一條女咁大把上黎,好冇搞錯呀,好似我一定啱咁喎,條女

一入門口,我見到條女又唔高,又圓碌碌咁,又 Set 左個大爆炸頭,真係有 d 搞笑,不過當我睇清

楚條女個樣之後,發覺條女對眼好靚,靚到好似識發光咁,既然有對靚眼嘅話咁就無謂彈佢啦,我

同媽咪講:"就佢啦!"媽咪即刻同我講:"佢真係好好服務架!",媽咪臨走之前又向住條女好公式化

咁瞓示條女:"記得好好咁服務老闆呀!",條女亦都好公式化咁回應媽咪:"知道啦..."

間屋淨返我同條女,我地就各自各除衫除褲,我一路除就一路同條女打牙較,起下佢個底先,原來

條女叫"糖糖",吓...梳個爆炸頭嘅"糖糖",咁咪即係"爆炸糖"!!自稱今年17歲,身高頂多5呎,

波仔一對,啡 Lin 兩粒,冇乜腰,可取嘅就係皮膚夠白夠滑同埋對眼閃閃發光囉,"糖糖"係侍浴方

面好一般,冇野值得一提,不過佢個人都幾開朗,都有講有笑咁啦...沖完涼我地就入房準備洞房

o勒,我先叫"糖糖"瞓落張床度先,跟住我就爬上床係"爆炸糖'嘅上面,我攬住佢一路傾偈講笑,一

路將個頭貼埋去,越貼越埋,貼到去佢個咀側邊,我就食住個勢兜野咀埋去,"爆炸糖"好好反應,佢

即刻張開佢個紅卜卜嘅咀,然後就伸條利出黎同我條利打交,我地係咁熱吻,你地咪以為"爆炸糖"

人仔細細乜都唔識呀,佢打茄輪好有節奏好有技巧架,我地越咀越過癮,越咀越起勁,最少都咀左

成五至十分鐘呀!我地咀咀下之際,"爆炸糖"就伸隻手去玩我條賓周,我條賓周比佢玩到變大左

幾倍,點知"爆炸糖"佢突然將我條賓同塞入佢隻蟹入面,哇...我感覺到佢隻蟹入面...又濕!又暖!

我乜野理智都冇晒,淨係識係度而依呀呀咁叫,我開始想縮返條賓周出黎,誰不知我一郁,"爆炸糖"

就知道我想縮o勒,佢即刻用對手捉實我個頭瘋狂咁同我打茄輪,然後再用對腳打交差咁夾實我對

腳,跟住就將條腰係咁郁,好快就將我成條賓周吞左入佢隻蟹入面o勒,仲係成條吞晒果隻喎!佢將

我條野吞左落肚之後,仲細細聲咁係我耳邊同我講:"你係我隻蟹面射野啦,好舒服架!",吓...

乜你真係聽晒媽咪嘅話,好好咁服侍我架!不過你唔使對我咁好架喎...但係當我 feel 到佢隻蟹

入面嘅濕度同埋溫度都好高嘅時候,我真係好想將我條賓周留係入面架,正當我煩緊點先至可以

擺脫佢隻蟹果陣,我突然諗到條絕世我橋,我同佢講:"咦...妳未同我吹喎,妳幫我吹完先,我一陣

再插入妳塊蟹果度爆咪得囉!"爆炸糖"不知有詐,即刻就笑住咁同我講:"好呀!"然後就放我出黎,

雖然我個心好驚,不過橫掂都係啦,唔入都入咗,臨出返黎之前我就大大力咁狂插左佢幾野,出返

黎之後,佢再同我上下掉轉,再伸個頭埋黎係咁啜我碌野,我心諗...佢咁啜法,都應該可以將我條

賓周上面嘅細菌同埋病毒啜走晒啦掛..."爆炸糖"好用力好博命咁啜左我條野一陣就唔肯啜o勒,

佢話費事啜晒我 d 尻汁出黎嘅話就冇得射落佢塊蟹入面咁喎,妳有冇搞錯呀!妳講真定講假架!

我同佢講:"都係帶返個袋先啦,我驚妳大肚呀,妳大左肚我唔認數架!",佢笑住咁對我講:"衰男人!"

跟住就幫我帶袋o勒,帶好個袋之後佢就自動自覺咁坐落黎,佢坐得好落力,野野啪啪聲,由於頭先

於冇帶袋嘅情況之下插左佢一輪,再係冇帶袋嘅情況之下比佢好用力咁啜左一輪賓周,所以我而

都開始有 d 頂唔緊o勒,我即刻一個車身將"爆炸糖"推低,我轉左係上面壓住"爆炸糖"發動攻勢,

我一路同"爆炸糖"打茄輪一路用力狂插佢塊蟹,都唔使廿野我係真係爆炸晒出黎o勒!搞掂晒之後

就一齊沖涼,著衫,畀錢,百五蚊冇比貼士,走人!

總結 :  

向西兩次比我嘅感覺都唔錯,加上今次條女嘅服務真係非常之好,好到過晒籠,太過份啦,好到好

投入咁同我打茄輪都唔在講,佢仲好到可以內射中出,仲係唔使加錢果隻喎,多謝啦...唔使啦...

我發現左一樣野...原來 d 媽咪瞓示 d 女要做好 d 服務,唔係一定係做戲架!仲有呀...

原來 d 女回應 d 媽咪話一定會好乖好聽話咁做好 d 服務,亦都唔一定係應酬佢地架! (·)

升級  30.75%

三星會員

多謝畢兄嘅真軍中出包膠! 唉! 連阿畢兄都改向西,咀咀八實行冇運行!

升級  90.92%

三星會員

原帖由 happylawlaw 於 2008-9-23 12:56 AM 發表
多謝畢兄嘅真軍中出包膠! 唉! 連阿畢兄都改向西,咀咀八實行冇運行!

咁又冇中出到...

向西呢 d 地方都係偶然轉下口味既啫,

沙咀始終都係我個家,

國慶我就去返沙咀慶祝!!

升級  0.74%

二星會員

多謝包膠!畢兄!多囗問句成曰沙咀快歺悶唔悶!如改去sn甘我地就有福羅!

升級  90.92%

三星會員

原帖由 freex 於 2008-9-23 03:45 AM 發表
多謝包膠!畢兄!多囗問句成曰沙咀快歺悶唔悶!如改去sn甘我地就有福羅!

老實講...我真係唔悶架喎,

遲 d 我去 SN 玩既話,

我一定出 Report 比你睇既,嘿嘿...

升級  65.08%

三星會員

畢兄等左你report好耐啦.今日有左你report個版先冇禁悶.

升級  90.92%

三星會員

原帖由 blok 於 2008-9-24 03:41 PM 發表
挑....

好明顯呢位人兄唔抵得我靚仔啦!!

升級  54.5%

三星會員

30 minutes+

5帶袋都係比百五
你都冇改錯名喎......不比凸
湯豬一族愛北征 十分淫賤又多情
二妃床上賣飛彿 少了西門不返叮

升級  16.67%

一星會員

好驚呀!不過我鐘意!

升級  34.33%

三星會員

阿畢,係唔試下等條女幫係吹完,你再同佢打多次"茄輪"?
你可能仲high D 都唔定呀!!
你仍日Happy唔帶袋,有D 公德,走去驗下好喎!

升級  90.92%

三星會員

原帖由 肥佬 於 2008-9-27 09:52 PM 發表
阿畢,係唔試下等條女幫係吹完,你再同佢打多次"茄輪"?
你可能仲high D 都唔定呀!!
你仍日Happy唔帶袋,有D 公德,走去驗下好喎!

你條死肥佬成日打錯字,差 d 唔知你噏乜撚呀,

好彩我靚仔得黎又聰明過人,都估到你想講乜既,

其實條女幫我吹完蕭我都有同佢打茄輪架喎,

感覺都真係幾 high 架,唔信既話你都試吖,

我冇成日Happy唔帶袋呀,只不過係偶爾間唔帶之嘛...

升級  34.33%

三星會員

原帖由 沙咀畢比特 於 2008-9-28 12:13 AM 發表
你條死肥佬成日打錯字,差 d 唔知你噏乜--呀,
好彩我靚仔得黎又聰明過人,都估到你想講乜既,
其實條女幫我吹完蕭我都有同佢打茄輪架喎,
感覺其實都真係幾 high 架,唔信既話你都試吖,
我冇成日一齊去Happy唔帶袋呀,只不 ...

好嘢! "自食其果"!!
不過你小心花柳生上口呀!