winning11

查看: 6209|回復: 4

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 沙咀 貓貓 之 尻都縮埋

升級  90.92%

三星會員

沙咀 貓貓 之 尻都縮埋

日期 : 星期日

時間 : 傍晚 7點30分

地點 : 沙咀

人物 : 沙咀畢比特 與 貓貓 (20歲嘅湖北妹)

一到星期日,我一支公冇人約,冇街去,咁咪又去沙咀囉,一到步就 call湖南婆

個細佬接電話,佢細佬帶左我上樓之後就叫我坐低等陣,隔左冇幾耐就有條女

上咗黎,我啤下條女,唔...都叫做順眼嘅,順眼就即係唔彈囉,大家都知道我從

來都係一個好客,總之對我嚟講似個人就得架o勒,叫得雞多嘅朋友就可能會明

白,都--到化晒啦,邊有咁多 Super Model o丫,有時條女唔係咁靚,但係服務

方面會比到你驚喜架,撞下手神啦...上鐘!!

條女一路都有微笑,整體賣相方面都算合格嘅,個頭"圓孤碌"咁,睇起黎都幾得

意架,湖南婆個細佬走左之後,我當然就同條女就一齊剝衫去沖涼啦,條女剝光

豬之後,我係咁啤實佢副架生啦,唔...身高5呎2左右,皮膚都算白果隻,對波就

32至33左右,都算有些少波路果隻,啡提,25腰左右,唔算好濃密嘅蟹毛,我地一

路沖涼一路傾下計,順便同佢做下戶口調查,我一開口就問:"小姐點稱呼呀?邊

度人屎呢?今年貴庚咁呀?",條女就一口氣咁答:"我叫貓貓,湖南妹一名,今年20

歲啦...",20歲?唔似咁大喎,睇落頂多19歲囉,不過都係差唔多o者,佢鍾意話幾

多咪幾多囉,咁認真做乜喎,係咪!

"貓貓"侍浴方面只係一點式重點攻擊,只係反起我塊包皮係咁洗我個尻頭,洗完

之後我地就返入房,我先叫"貓貓"瞓低係床上面,然後就伸個咀埋去開始賴佢條

頸,大家可能感得好奇怪,點解今次我唔係同條女打茄輪嘅,無他嘅...

一)條女嘅嘜頭唔係咁吸引,

二)條女嘅態度亦唔係咁熱情,

所以我呢個有茄輪癖嘅病患者都唔係咁有 Mood 去試佢可唔可以打茄輪,我係咁

賴佢兩個波,賴賴下我就啜下兩粒大約好似五毫子咁上下大嘅啡Lins,然後我都

費事攪咁多野啦,一尻瞓落床等佢服侍佢,佢見我瞓低就自動自覺起身同我含

o勒,佢先一手揸住我碌,然後一野含住我個尻頭用力係咁啜,佢含方面好明

顯毫無技巧可言,佢吹左一分鐘左右就停口,然後幫我帶好個袋之後就想瞓低,我

即刻叫佢做下觀音先啦,"貓貓"騎左上黎之後,跟手就揸住我碌,一對好位就坐

落黎,佢騎功方面好一般,"貓貓"騎左一陣就瞓低,我就即刻埋位用男上女下,由

於"貓貓"同我冇乜心靈上嘅交流,所以我條賓周開始有些少軟,我即刻爭取時間

將條一野隊入去佢塊蟹入面,我一路隊一路揸波,突然係呢個 Moment...我聽

到房出面有兩個男人尻咁大聲係度講野,嚇到我個心都離晒,差 d 連尻都縮埋,

我心諗:唔係有公安入咗黎踼竇呀嘛...我問條女:"咩聲呀?"點知條女好老定咁

講:"冇事嘅,繼續吊啦你!"吓...有冇搞錯呀,妳一 d 都唔驚架咩!唉...事到如今,

驚都冇用,如果出面嘅男人真係公安嘅話,我拿拿臨出埋野先至行出去自首好過

啦,起碼出咗野先至去受靶,咁都冇咁唔抵o丫嘛,係咪?我開始發力,下下大大力

咁隊一野隊入去,"貓貓"佢當堂勁叫左幾聲,我係咁隊,隊左只係一分鐘左右就爆

晒出黎o勒!!爆完之後,我就即刻起身著衫,連涼都唔去沖啦,著好衫就即刻比埋

百五蚊條女,我受靶都唔會欠佢地嘅皮肉錢嘅,比完錢之後我就諗住出廳自首啦,

點知...一開房門就見到個廳有兩個香港嫖客係度,其中一個仲同條女行緊入另

外一個房添,我個心係咁係度吊佢兩個仆街嘅老母,你兩條粉腸有冇搞錯呀...

Happy叫到好似劈友咁鬼殺咁嘈,乜野人黎架,我都費事理佢兩個咁多啦,

我一支箭咁標出門口,然後速速返香港...

總結 :  

"貓貓"雖然好青春,對波實淨得黎有手感,但係佢唔單只冇盡力去燃燒我內心深處

果團慾火,而且服務方面仲好行貨,加上仲比兩條粉腸嚇餐死嘅,所以我決定

唔比貼士,下次再見到佢我亦都好堅決咁彈佢,我只係比"貓貓"65分,對求其係女

人,只要有個窿比佢吊就得嘅朋友嚟講,呢條女都還可一試嘅...

升級  11.5%

三星會員

嘩!如果我聽到外面鬼殺咁嘈,以為係公安踼竇,我一定嚇到面青,跟住即刻著褲…

升級  30.75%

三星會員

連西都唔瀨

升級  90.92%

三星會員

原帖由 happylawlaw 於 2008-8-27 04:44 AM 發表
以大家所認識嘅阿畢,西大過天,囡囡都...!

Sorry呀,我賴過既閪,

全部都係香噴噴架喎,

臭既閪暫時都未遇過喎!

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
你就好啦
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗