winning11

查看: 5427|回復: 4

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 沙咀 蟲蟲 之 原來係你

升級  90.92%

三星會員

沙咀 蟲蟲 之 原來係你

日期 : 星期四

時間 : 晚上 9點30分

地點 : 沙咀

人物 : 沙咀畢比特 與 蟲蟲 again (18歲嘅湖南妹)

其實早幾日我又去咗湖南婆果度幫襯"小程"第三次,果次都吊得好過癮,雖然又係狂打茄輪,賴蟹,

唔帶袋插左佢一陣,然後叫佢含返乾淨我條,跟住帶袋吊爆,不過今次就做咗幾個花式,先係坐蓮,

然後就狗仔,最後就男上女下,我爆左之後"小程"仲問我係咪好爽添,咁當然爽啦,可惜今次"小程"

唔比影相,害我出唔到稿,白白唔見左二百幾蚊,所以我今次決定罰"小程"停賽,我去到沙咀就 call

湖南婆,點知佢個細佬接電話,佢細佬話湖南婆返咗鄉下,一切業務暫時由佢處理,冇所謂啦,有大陸

妹比我吊就得架啦,約左湖南婆個細佬見面之後,佢就帶左我上樓,佢叫我坐低等陣, d 女好快上黎,

我坐左一陣就有條女入嚟o勒,我一見...咦!條女咁熟口面嘅,啊...我認得條女啦,佢咪就係我第一

次包女過夜嘅湖南妹"蟲蟲"囉,舊年嘅平安晚o丫嘛,當晚執左佢兩劑,你地咪睇佢人仔細細,原來

佢扑野方面嘅技巧都唔錯架,冇見咁耐,唔知佢仲係咪咁勁呢?好!就返啅"蟲蟲"啦,費事彈啦!(·)

湖南婆個細佬離開左之後,我就同"蟲蟲"一齊剝衫去沖涼添,"蟲蟲"嘅飛彈少女身形其實唔係咁o啱

我嘅胃口架咋,佢大約5呎1左右,皮膚都算白,最少33d,西毛濃密,我地一路沖涼一路傾偈,呢條八婆

真係鬼咁好記性,成幾個月前嘅野都記得,仲記得一清二楚添喎,可能我靚仔啦,如果唔係嘅話佢點

會有咁深嘅印象喎,你地話係唔係?(·)"蟲蟲"係侍浴方面只係三點式,即係洗下我兩粒 Lins 同

埋反起我塊包皮係咁洗我個尻頭,洗完之後我地就返入房,我先叫"蟲蟲"瞓低係床上面,然後就伸個

咀埋去,"蟲蟲"一邊同我打茄輪一邊問我:"你係咪條條女都同佢打茄輪架?你有冇同我姊妹"方塊妹

嬅嬅"打茄輪呀?你有冇賴佢地塊蟹架?你有冇...",

唉...你收聲呀!我一野隊條利入佢個口入面塞住

佢把口,我撩到咁上下見佢唔再講野就開始賴佢條頸,賴賴下我就啜下兩粒成個五蚊銀咁大嘅啡

Lins,然後我繼續向下賴,賴到個肚果度佢就即刻用雙手擋住隻蟹o勒,咁即係冇得食蟹啦,唉......

唔比賴就算數,哼!含啦妳!!

"蟲蟲"好聽話咁伸個頭落去同我含,佢先一手揸住我碌,然後一野含住我個尻頭用力係咁啜,佢含

嘅技巧明顯比上一次差左,佢吹左一兩分鐘左右就停口,然後幫我帶好個袋之後就想瞓低,我即刻叫

佢做下觀音先,"蟲蟲"騎上黎,跟住揸住我碌,對好位就大大力咁一野坐落黎,佢騎功方面冇退步過,

相信佢一直都有勤力練功,"蟲蟲"騎左一陣就瞓低,我就即刻埋位用男上女下,我將條續小續小咁隊

入去佢塊蟹入面,我一路隊一路同佢打茄輪,又揸波,係呢個 Moment...我突然大大力咁隊一野隊入去,

"蟲蟲"佢當堂勁叫左一聲,呢招叫"九淺一深"呀老友,我係咁隊,隊左只係一至兩分鐘左右就爆晒出黎

o勒!!爆完之後,我地就去沖涼,"蟲蟲"事後都有幫我洗賓周,大家可能會好奇怪,點解今次我冇同"蟲蟲"

做狗仔呢?咁多位大佬,"蟲蟲"呢條女之前做過啦,仲同佢過夜添,佢又唔係咩靚女,我亦唔係一心黎返

啅佢嘅,只不過費事彈之嘛,所以咪做咗就算囉...由於"蟲蟲"事隔半年仍然唔比隻蟹我賴,所以我亦都

唔比貼士,百五蚊,that's all!

總結 :  

"蟲蟲"雖然夠青春,對波夠大,實淨得黎又有手感,仲肯打茄輪同埋含都含得都好夠力水,不過佢唔知

係咪鍾意左我呢,成日係度問我有冇同呢個打茄輪,有冇同果個賴蟹,再加上佢唔比隻蟹我賴,所以我決

定唔比貼士,下次再見到佢我亦都好堅決咁彈佢,我只係比"蟲蟲"75分,有25分係扣佢個相頭同埋唔比賴

蟹果兩 Parts 嘅,鍾意 d 女含夠大力得黎又唔似我咁鍾意賴蟹嘅嘅朋友,"蟲蟲"都應該可以一試嘅!

升級  73.33%

一星會員

No.1 多謝詳盡報告

升級  56.67%

三星會員

你幻想力真係豐富

升級  34.33%

三星會員

原帖由 沙咀畢比特 於 2008-8-18 02:13 AM 發表
你都唔明既,條女 like 我呀,傻佬!!

Like 你果個咪傻嘅囉!

升級  90.92%

三星會員

點解講極你地班粉腸都唔明架,唉...