winning11

查看: 15129|回復: 19

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 沙咀 小程 之 我愛紅卜卜 (續集)

升級  90.92%

三星會員

沙咀 小程 之 我愛紅卜卜(續集)

日期 : 星期三

時間 : 晚上 8點30分

地點 : 沙咀

人物 : 沙咀畢比特 與 小程 again (18歲嘅湖北妹)

其實上次去湖南婆果度一心想返啅紅卜卜"小程"架,點知佢大姨媽到,

結果要吊帶佢出黎做雞果個無良表姐,算啦...如果唔係佢表姐帶佢出

黎做嘅話,咁我又邊有 d 咁平咁正咁嫩口嘅妹妹仔玩呢!所以...計起

上黎應該多謝佢表姐就真啦,今次我去到湖南婆個屋企果度之後,湖南

婆就即刻 call"小程"上黎,冇見差唔多成兩個禮拜嘅"小程"依然都係

咁斯斯文文,塊面依然都係咁紅卜卜,正呀!

湖南婆離開左之後,我就同"小程"一齊坐左係張床上面,今次大家熟落

左,冇再好似上次咁你眼望我眼,佢一入房就開始自己剝衫,仲叫我一

齊去沖涼添,"小程"嘅少女身形非常o啱我嘅胃口,大約5呎4左右,皮膚

就唔算白,頂多32b,波仔尖尖,西毛唔濃密,亦唔太長,青春少女型,我

地一路沖涼一路傾偈,佢侍浴方面係三點式,即係洗下我兩粒 Lins 同

埋反起我塊包皮係咁洗我個尻頭,洗完之後我地就返入房開工o勒,我

先叫"小程"瞓低係床上面,然後就伸個咀埋去,隊條利入佢個口入面係

咁撩,佢條利今次比上一次更加配合,我撩到咁上下就開始賴佢條頸,

賴賴下我就啜下兩粒啡 Lins,我向繼續向下賴,由個肚果度一路賴落

佢對大脾,再賴到佢兩條大脾罅,最後我當然係將條利一野隊入佢塊蟹

入面啦,"小程"當堂開始係度而依呀呀,我越賴越瘋狂,係咁賴係咁鑽,

賴到雜雜聲,而"小程"就係度享受緊...

我今次賴"小程"塊蟹比上次更耐,都最少有成十幾分鐘架,"小程"成塊

蟹都濕鬼晒,我跟住就爬返上去再同"小程"打茄輪,我地打打下茄輪果

陣,我個尻頭唔覺意接觸到佢塊蟹,哇...我 feel 到佢果塊濕晒嘅蟹,

我突然忍唔住,未帶袋就將碌隊左入佢個西隧入面呀!!

噢...it's feel so great 呀... (^O^)

"小程"竟然咁都冇反抗喎,佢條西隧夠濕又夠窄,加上我又冇帶袋,佢

合埋雙眼黎同我打茄輪之餘,仲將條腰係咁向上郁下郁下咁黎配合我

嘅衝刺,果種快感呢...真係難以用筆墨黎形容囉...

我地兩個人都好似失晒理智咁係度扑野,如是者大約過左兩分鐘,我開

始有 d 想出野嘅感覺o勒,我嘅理智突然返咗黎,第一...我唔想佢大

肚,第二...我亦好驚賴野,所以我立即拔返碌出黎,然後瞓低係床上

面,再叫"小程"同我含,咁就可以利用"小程"個咀黎清潔我碌啦,

係咪?hehe... (·)

"小程"好聽話咁伸個頭落去同我含,"小程"先一手揸住我碌,然後

伸條利出黎係咁撩我個尻頭,佢含嘅技巧明顯比上一次好左些少,不

過始終都係冇乜力水,我開聲叫佢啜大力 d,點知佢真係啜大力 d d

咁多,佢吹左一分鐘左右就停口,然後幫我帶好個袋之後就即刻瞓低,

"小程"一瞓低我就即刻埋位用男上女下,我一野將條隊入去佢塊蟹入

面,我一路隊一路同佢打茄輪,又揸波,係咁隊,隊左只係一至兩分鐘左

右就爆左出黎 Lu !!舒服晒~~~ (·) 爆左之後,我地就去沖涼,"小程"

事後都有幫我洗賓周,大家可能會好奇怪,點解今次我同"小程"仍然只係

用一招男上女下呢,咁多位大佬,我開頭冇帶袋隊左咁耐,唔走火都算好

彩啦...下次先至再玩多 d 花式囉,"小程"佢咁戇尻,咁聽話,咁好玩,實

有下次架嘛,呵呵...

由於"小程"佢今次仍然好聽話,所以我都係比成十蚊貼士過佢咁多,百五

蚊加十蚊貼士,總共一百六十蚊!

總結 :  

"小程"青春唔在講,對波仔新淨得黎又有手感,塊蟹夠 Pink 夠窄夠多水

唔在講,仲係一線 Gap 添,加上聽話,可愛,我最鍾意就係佢兩個紅卜卜

嘅面豬登,"小程"戇尻到叫佢做乜佢就做乜,又唔會催鐘,完全任由我擺

佈,最誇張嘅就係我冇帶袋隊入佢條西隧佢都完全唔會面黑或者詐型,所

以雖然佢啜我個尻頭果陣唔夠力水,但係我都仲係極度非常滿意,我比

"小程"95分,有5分係扣佢含果 Part 嘅,鍾意玩嫩口新女嘅朋友,

"小程"仍係我嘅強烈推介!! (·)

升級  93.33%

一星會員

多謝詳盡報告 ~ So Good

升級  3.17%

三星會員

佢所講既"得", 係包你瀨野咁解呀, 傻佬!!!
大勝=鋤大姐
其他分身與我無關

升級  90.92%

三星會員

你先至係傻佬呀,呢招係經過我親自

臨床實驗既證明,真係冇事架!!

升級  93.5%

三星會員

嘩……畢兄乜咁勇呀?條囡真係咁有女朋友feel?
我希望有一個像<五星物語>中,擁有比人類對愛更為執著,更為堅守的fatima...!拉克西絲"ooh!...master...!!"

升級  90.92%

三星會員

真係咁有女朋友 feel 架,

唔信既話你自己去試下囉!

升級  2.22%

二星會員

Excellent experience and report. Good lock to you C Hing!!!

升級  34.33%

三星會員

真係....
話你低能又唔認,
笑你戇鳩你又嬲!
唉~!

升級  49.6%

六星級會員

肥佬,又唔洗咁坦白
不在其位,不謀其政.

升級  1.67%

三星會員

3q bro for the great report as always

升級  44.67%

三星會員

的相片一年多前拍攝呀~~~~~~

升級  18.42%

三星會員

唔用袋. 畢兄都好勇:

升級  90.92%

三星會員

你識乜撚野吖,哼!!

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
你徐咗识话人识乜撚嘢之外,你仲识乜撚嘢吖
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  90.92%

三星會員

原帖由 飛花亂愁腸 於 2008-8-12 06:51 PM 發表
你徐咗识話人识乜--嘢之外,你仲识乜--嘢吖  

我識賴撻!! 我仲識一齊去Happy唔帶袋!!

升級  90.92%

三星會員

原帖由 tsuick4 於 2008-8-13 05:54 PM 發表
我亦好驚賴野....

傻仔黎架,有乜好驚喎,冇事既,hehe...

升級  3.17%

三星會員

原帖由 沙咀畢比特 於 2008-8-13 06:38 PM 發表
傻仔黎架,有乜好驚喎,冇事既,hehe...

我明白晒啦,你本身已經.......

仲驚乜喎
大勝=鋤大姐
其他分身與我無關

升級  90.92%

三星會員

原帖由 大勝 於 2008-8-14 07:43 AM 發表
我明白晒啦,你本身已經.......
仲驚乜喎  

冇錯,我乜野菌都有齊,仲驚乜喎,hehe...

升級  90.92%

三星會員

你笑咩呀,哼!!