winning11

查看: 6563|回復: 5

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 沙咀 小程 之 士多啤梨

升級  90.92%

三星會員

沙咀 小程 之 士多啤梨

日期 : 星期日

時間 : 傍晚 7點30分

地點 : 沙咀

人物 : 沙咀畢比特 與 士多啤梨 (19歲嘅湖北妹)

今日係星期日,我好得閒所以立即上路準備去返啅上次塊面紅卜卜嘅"小程",

因為佢新出黎做,夠戇尻,叫佢做乜都肯,呵呵...遲 d 等佢學到精晒就冇咁

著數,冇咁好玩架啦,事不宜遲,快 d 出發!!

一到沙咀,我即刻向湖南婆報到同埋開"小程"個名,點知湖南婆話"小程"大姨媽

喎,問我吊唔吊"小程"個表姐咁喎,唉...既然係咁,即管叫佢表姐上黎睇下點囉,

湖南婆一聽到我嘅答覆之後就即刻打電話叫表姐上黎,我等左一陣就有條女入

左黎,我一睇...好一般咋喎,不過...唉...算啦...難得佢笑容可嘉,望落去都叫做

可以接受嘅,就佢啦,湖南婆臨走之前循例大聲聲咁向條女瞓示:"記住好好服

侍老細呀,知道嘛!",條女就當然亦都循例答:"我當然會好好咁服侍老細啦,妳放

心啦!"跟住湖南婆就交個場比表姐之後就離開o勒...

我同表姐一齊入房除衫,當表姐一除晒衫,我就即刻狂啤住佢,條女嘅身高約5呎3,

都幾好波路,都應該有33c架,兩粒 Lins 就唔多 Pink,啡色囉...蟹毛唔多濃密,

啱晒我 (·),皮膚都幾白幾滑,各方面都合格,只係略嫌肥左少少,如果瘦返5磅

左右就 Perfect o勒,我地一齊沖涼果陣,我都循例咁問下佢嘅 background 咁

啦,原來佢叫"士多啤梨",都係湖北妹,今年19歲,真係上次塊面紅卜卜嘅"小程"嘅

表姐黎架,"小程"都係佢帶出黎沙咀做雞嘅,吓...妳 d 乜野表姐黎架?帶表妹出

黎做雞都得嘅,真係豈有此理呀,一陣我要好好咁教訓下妳先至得,哼!我先叫"士

多啤梨"瞓低係床上面,然後我就開始伸個頭埋去嘗試咀佢o勒,原來"士多啤梨"都

肯打茄輪架喎,我先輕輕咁咀佢兩野,跟住就伸埋條利入佢個口入面係咁撩,打茄

輪打到咁上下就開始賴佢條頸,賴下佢兩個波仔,啜下兩粒 Lins,佢對波都幾有手

感架,實實淨淨咁,唔錯唔錯...我再向下賴,由個肚果度一路賴落佢對大脾,佢對

腳都還可以啦,長得黎唔係好幼,我賴到佢兩條大脾罅果陣見到佢塊蟹一般啦,唔

Pink,又唔係一線 Gap,不過...我都係想食撻,當我伸個頭埋去佢隻蟹果陣,點知

"士多啤梨"竟然兩腿一夾,咁即係唔比賴啦,唉...唔比咪算囉... (-_-)"

"士多啤梨"唔比我食撻,咁我就一野瞓落床叫佢含,估唔到"士多啤梨"嘅簫技真

係一流,佢笑笑口一路含一路望住我,力水夠得黎,條利又識伸出黎撩我個尻頭,

我係沙咀出入咁多次,第一次有條女含含得咁到家,咁落力,咁比心機,咁有 Heart

架咋,佢揸住我碌又啜又賴,都攪左成十分八分鐘架,Good Blow Job! (^O^)

喂..."士多啤梨"...夠啦夠啦...再吹就比妳吹爆架啦,佢一聽到我咁講就即刻停

口,幫我帶好個袋就先黎個觀音坐蓮,佢一路輕輕力咁坐落黎,一路就伸個頭埋黎同

我打茄輪,真係乖女,知道我鍾意呢個 feel,由於"士多啤梨"頭先含含左好耐,我

都開始有些少頂唔順,有 d 想爆想爆咁添,咁我就坐起身捉住佢對波狂啜一輪,再

一個車身將佢反轉,變為男上女下,成個反身動作嘅過程入面,我條一路都冇甩過

出黎,你地話我係咪好犀利呢,hehe...跟住我就一路向前係咁隊,一路同佢打茄輪,

又揸波,又係咁隊,隊左冇兩分鐘就爆晒出黎 Lu !!

舒服晒~~~ (·) 爆左之後,我地就去沖涼,"士多啤梨"事後嘅侍浴都 ok 嘅,沖完

涼就著衫,畀錢,雖然"士多啤梨"含嘅技巧同日本 AV 女郎有得 Fight,但係佢唔

比我食撻,所以我只係比一百五十蚊,豆令貼士都冇!

總結 :  

雖然"士多啤梨"係"小程"嘅表姐,同出一個 Family Tree,亦都夠青春,副架生夠新

淨,含又叻,都幾聽話,個樣亦算可愛,基本上我都滿意嘅,如果大家對小肥嘅女仔

唔抗拒,對含呢方面又好似我咁有好高嘅要求,但係出手又好低嘅話,咁"士多啤梨"

就肯定係首選o勒,但係我始終對"小程"念念不忘,所以我過多幾日等"小程"大姨媽

走左之後就再去吊多"小程"佢一鑊至得,哼! (·)

升級  87.17%

三星會員

she is not my cup

升級  88.58%

三星會員

原帖由 飛花亂愁腸 於 2008-7-8 06:51 PM 發表
我咬鳩斷佢呀  

你咁--無品既...又叫人吊你 , 又要咬鳩斷佢

升級  17.25%

三星會員

原帖由 飛花亂愁腸 於 8/7/2008 18:51 發表
我咬鳩斷佢呀  

恐怖份子啊,怕怕......

升級  88.58%

三星會員

原帖由 沙咀畢比特 於 2008-7-10 03:49 PM 發表
乜你鍾意食肥雞餐架!
唔通你係公務員??

你唔鐘意咩....

升級  90.92%

三星會員

原帖由 blok 於 2008-7-11 11:33 PM 發表
你唔鐘意咩....

我當然唔鍾意食肥雞餐啦,

今次都係被迫架咋,唉...