winning11

查看: 7274|回復: 9

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 沙咀 小程 之 我愛紅卜卜

升級  90.92%

三星會員

沙咀 小程 之 我愛紅卜卜

日期 : 星期五

時間 : 傍晚 7點

地點 : 沙咀

人物 : 沙咀畢比特 與 小程 (18歲嘅湖北妹)

其實上次去湖南婆果度無心理準備之下返啅左好悶嘅大頭狗小維之後,

我想罰湖南婆停賽一次架,不過...算啦,比多次機會湖南婆等佢將功贖

罪啦,我去到湖南婆個屋企果度之後,湖南婆就即刻 call 左兩條女上

黎比我揀,湖南婆強調兩條女都係新黎嘅,其實龜婆講嘅野係人都知道

唔信得過架啦,等我親自睇過係唔係先,我一睇...咦!兩條女都夠高度,

又青春,仲嫩口下喎,今次湖南婆好似真係冇點我咁喎,兩個都唔錯,揀

邊個好呢,企前面條女個樣就斯斯文文,企後面條女個樣就夠精靈,死

啦...一時之間都唔知點揀好,但係我又唔想玩雙飛喎,因為我個人都好

保守下囉,點算呢?我再睇真 d ,企前面條女唔單只斯斯文文,佢兩個面

豬登仲紅卜卜架喎,呢 d 就係新鮮嫩口嘅標記啦,仲咁健康,一定出黎

做咗冇幾耐,OK!有左決定o勒,今次就--前面斯斯文文,塊面紅卜卜果條

靚妹仔啦! (·)

湖南婆離開左之後,我就同條女一齊坐左係張床上面,大家你眼望我眼咁,

一時之間我都唔知點好,你地知啦,我好怕羞架嘛,咁我咪試下打開話題,

問下佢叫乜名,幾多歲,係邊度人士咁囉,佢話佢叫"小程",今年"18歲",

係湖北人士,呢條小妹妹好嫩口,我個心已經好 Happy,大家傾左句之後,

條女開始自己剝衫,叫我一齊去沖涼,太好啦!剝光豬之後,我發覺條女嘅

身形都幾好,大約5呎4左右,皮膚就唔算白,不過就好滑,條腰唔係咁幼,我

諗25至26吋咁上下啦,對波就頂多32b,啡 Lins 細 Lin 頭,西毛就一般啦,

即係唔濃密,亦唔太長果隻呀,青春少女型,我地一路沖涼一路傾偈,佢侍浴

方面只係兩點式,即係洗下我兩粒 Lins,冇幫我洗下條賓周,我就即刻同佢

講:"妳唔使下我條賓周嘅話,一陣妳含果陣妳就知味道喎!","小程"即刻

好唔好意思咁笑,然後反起我塊包皮係咁洗,洗完之後我地就返入房開工

o勒...

我先叫"小程"瞓低係床上面,然後我就開始伸個頭埋去嘗試咀佢o勒,我先輕

輕咁咀佢兩野,"小程"佢冇反抗,我跟住就一野咀埋去,再順住個勢就伸埋條

利入佢個口入面係咁撩,佢條利都好配合,我撩到咁上下就開始賴佢條頸,賴

下賴下我就揸住佢兩個波仔,啜下兩粒 Lin 仔,我向下賴,由個肚果度一路

賴落佢對大脾,佢對腳都算唔錯,又長又幼,我賴到佢兩條大脾罅果陣見到佢

塊蟹都算幾 Pink,仲算嫩口,又唔返唇喎,直頭係一線 Gap 呀,咁就唔好浪

費啦,我將條利一野隊入佢塊蟹入面,"小程"當堂呀左一聲,我瘋狂咁賴,係

咁賴,賴到雜雜聲,而"小程"就係係咁而衣呀呀...

我賴左"小程"塊蟹好耐呀,都最少有成十分八分鐘架,"小程"成塊蟹都濕鬼晒,

我食飽啦,跟住我就爬返上去睇下"小程"死得未啦,點知一睇...哇!呢條死八

婆塊面仲紅過頭先幾倍,可想而知"小程"真係有反應架,嘿嘿...

我再隊個咀埋去同佢打茄輪,"小程"真係無知呀,我做乜佢都肯,我估佢一定以

為做雞就一定係要同客人打茄輪同埋比塊蟹客人賴架啦,咁戇狗,抵妳死呀!食

飽大陸蟹,飲飽大陸口水,我就一野瞓落床,叫"小程"含,點知道佢話唔識含

喎,妳想詐死呀嘛,哼!我即刻同佢講:"妳唔含,我唔識硬架喎!","小程"即

刻睇下我碌,好彩我條生性,真係軟林林,冇 d 生氣,呵呵...結果"小程"

死死地條咁伸個頭落去同我含,"小程"先一手揸住我碌係咁含,佢含含

得技巧可言,得個含字,毫無力水,佢只係吹左一至兩分鐘左右,就即刻停口,然

後幫我帶好個袋之後就即刻瞓低,"小維"一瞓低我就即刻埋位用男上女下,我

一野將條隊入去佢塊蟹入面,我一路隊一路同佢打茄輪,又揸波,係咁隊,都

隊左成4至5分鐘就爆晒出黎 Lu !!舒服晒~~~ (·) 爆左之後,我地就去沖涼,

"小維"事後都有幫我洗賓周,大家可能會好奇怪,點解今次我只係用一招男上女

下呢,算啦...我感覺到"小程"真係新出黎做嘅,我無謂難為佢囉,下次先啦,因

為實有下次o丫嘛,呵呵......(^O^),由於"小程"佢好聽話,所以我比佢成十蚊

貼士,百五蚊加十蚊貼士,總共一百六十蚊!

總結 :  

"小程"勁青春,副架生勁新淨,波仔 Pink Lins 一線 Gap,又聽話,個樣又可愛,

特別係佢兩個紅卜卜嘅面豬登,而且叫佢做乜佢就做乜,完全唔會面黑,又唔會

催鐘,完全任由我擺佈,基本上我非常滿意,最可惜嘅就係含果 Part,如果佢

能夠大大力咁啜我個尻頭嘅話呢,咁就 Perfect 啦,鍾意玩嫩口新女嘅話,"小

程"係我嘅強烈推介!! (·)

升級  30.75%

三星會員

阿畢兄真係唔話得,每個星期又出錢又出力仲出埋精,然後圖文並茂咁出包膠過我哋睇!

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
原帖由 happylawlaw 於 2008-7-1 02:54 發表
阿畢兄真係唔話得,每個星期又出錢又出力仲出埋精,然後圖文並茂咁出包膠過我哋睇!

義兄,你咁樣講會中佢計架,個條友實屈你請叫雞架
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  90.92%

三星會員

原帖由 飛花亂愁腸 於 2008-7-1 03:16 AM 發表
義兄,你咁樣講會中佢計架,個條友實屈你請Happy架

凌晨三點幾啦,快 d 去訓啦衰仔!!

升級  1.67%

三星會員

is it really healthy or just makeup?

升級  90.92%

三星會員

原帖由 jzhang55 於 2008-7-1 05:10 AM 發表
is it really healthy or just makeup?

冇呃你,真係 healthy 架,

佢當日完全冇化妝,我可以証明,

因為我賴過佢塊面吖嘛!

吊佢之前佢塊面都紅紅地架咋,

吊完之後佢塊面就紅左好多嘞,正呀!

升級  87.17%

三星會員

she looks ok

升級  1.58%

三星會員

吾知畢兄時分享埋精靈囡囡呢

升級  90.92%

三星會員

原帖由 szman 於 2008-7-6 03:22 AM 發表
吾知畢兄時分享埋精靈囡囡呢

Sorry呀,你想講乜呀??