winning11

查看: 7116|回復: 5

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 沙咀 小維 之 避無可避

升級  90.92%

三星會員

沙咀 小維 之 避無可避

日期 : 星期四

時間 : 晚上 10點15分

地點 : 沙咀

人物 : 沙咀畢比特 再與 小維 (19歲嘅湖北妹)

上次去咗肥婆果度,係揀無可揀嘅情況之下,揀左件重慶黎嘅葉子,

條女冇乜相頭,服務一般,得個高字,唉...

所以今次我決定罰肥婆停賽一次,等佢知道男人唔係淨係有個窿比

佢吊就得咁簡單嘅,男除左有得吊之外...

仲係對相頭同埋服務都有些少要求嘅,今次...我去咗湖南婆果度,

我上到樓一坐低,湖南婆就同我講:"等我 Call 條新女上黎比你吊

啦,冇幾耐就有女入嚟o勒,我一見到條女就覺得佢好熟口面喎,

咦...佢咪上次果個好聽話嘅大頭狗小維!!我地互啤左幾秒鐘之後,

佢就笑住同我講:"畢比特哥哥,你專登返黎搵我呀!"

唉...既然佢咁講咯,唔通我係呢個 Moment 彈妳掃妳興咩,我諗比

你地都唔會彈佢,因為我覺得咁樣會好 Hurt人地囉,結果我就好勉

強咁笑住同大頭狗講:"係呀,我專登返黎搵妳架!"原來湖南婆都濛

查查,唔記得我吊過大頭狗,湖南婆望住我,然後伸一伸條利,之後

就雞咁腳走左,留低大頭狗同埋我兩個人係間屋入面,呢個時候,孤

男寡女,共處一室,仲有乜野好做o丫,o拿o拿臨剝光豬開工好過啦,

上次就揀無可揀,今次就避無可避,唉...我的天呀...(-_-)"

湖南婆離開左之後,我就同條女一齊剝衫沖涼,條女嘅身形同上次一

樣冇變,大約5呎4左右,皮膚夠白夠滑,不過條腰就唔係咁幼,26吋左

右啦,對波就頂多32c,啡 Lins 細 Lin 頭,西毛就一般啦,即係唔濃

密,亦唔太長果隻呀,湖北人,今年19歲,佢侍浴方面仍然只係三點式,

即係洗下我兩粒 Lins 同埋洗下我條賓周,洗完之後我地就返入房開

工o勒,"小維"瞓低係床上面,跟住就問我:"你係咪真係專登返黎搵我

架?",咁我當然死撐啦:"係呀,我同湖南婆開名搵妳架...",

哈!條傻女竟然信喎,我都廢事同佢多講呀,我即刻兜頭伸埋去咀佢,

封住佢把咀o勒,然後順住個勢就伸埋條利入佢個口入面係咁撩,佢好

似上一次咁用條利黎配合我,我條利係佢個咀入面左撩右撩,撩到咁上

下就開始賴佢條頸,然後就賴佢兩個波仔,啜下兩粒 Lin 仔,我跟住向

下賴,由個肚果度一路賴落佢對又長又幼又白嘅大脾,我賴到佢兩條大

脾罅果陣就將條利一野隊入佢塊蟹入面,由於"小維"上次都比我賴佢

塊蟹,我知道佢今次都應該唔會拒絕我嘅,所以我就好老定咁去食蟹,

佢當堂呀左一聲,而"小維"就係度一路震添一路而衣呀呀...我當然唔

會放過佢啦,係咁賴係咁賴,賴到雜雜聲,味道都幾清甜架,唔信嘅話

你地都可以搵"小維"試下架,試過你地就知道我有冇講大話啦! (·)

"小維"歎左一輪世界之後,都好應該輪到我o勒,事關我畀錢架嘛,我

係消費者,大晒架嘛,賴蟹係只我個人嘅 Hobby,而並唔係我提供嘅

Service,希望大家要攪清楚呢一點,我一野瞓落床,"小維"佢好自覺咁

揸住我碌,然後用個口含住我個尻頭,之後就毫無技巧可言咁起勢啜,

佢含呢一 Part 冇乜進步,仍然好似上一次咁一味死啜,佢吹左一兩

分鐘之後,我叫佢停口佢就即刻停口o勒,大家認為佢係咪好聽話呢,佢

幫我帶好個袋之後就塞我條入佢塊蟹入面,跟住一野一野咁坐落黎,

我比佢坐左十幾廿野之後我就坐起身,跟住就用雙手揸實佢對波係咁啜,

啜完咗邊啜右邊,跟手我就同佢做狗仔,佢即係棟高個籮友,而我就對準

佢塊蟹一野從後隊入去,然後就捉實佢條腰係咁撞埋去佢個籮果度,

撞到佢係咁呼叫,我一邊抽插,一邊從後揸波,再一邊賴佢背脊,我做狗

做咗十幾廿野都差唔多o勒,我就叫"小維"瞓返低做"傳教士式","小維"

一瞓低我就即刻一野將條放返入去佢塊蟹入面,因為我驚攤凍左我

會軟呀(·)",我一路隊一路同佢打茄輪,都隊唔夠廿野就爆漿o勒!!

爆左之後,我地就去沖涼,"小維"佢同上次都係差唔多,毫無驚喜,所

以都係冇貼士,百五蚊,係咁多!攪掂之後,我就斯斯然,懶得戚咁離開

呢個事非之地!

總結 :  

"小維"基本上冇驚喜,淨係得"聽話"同埋"副架生新淨"呢兩樣,只係求

其有條女做下洩慾工具咁囉,不過百五蚊係咁上下架啦,仲想點喎,不

過大家唔使驚,我今次發毒誓真係唔會返啅"小維"架o勒!因為真係好

悶囉,再遇到佢我一定彈硬,冇面比呀!大家信埋我今次啦! (·)

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
畢大哥,小弟可以叫你做師父,跟你賴嘢嘛
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  17.25%

三星會員

師兄,你條利去晒囡囡咁多地方,都仲叫悶?

升級  56.67%

三星會員

唉....................條女個樣

升級  90.92%

三星會員

原帖由 神鋒 於 2008-6-25 02:10 AM 發表

點呀鋒哥,呢條女你都啱呀?

升級  49.6%

六星級會員

原帖由 神鋒 於 2008-6-25 02:10 AM 發表

阿畢係咁上下......
不在其位,不謀其政.