winning11

查看: 12095|回復: 21

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 沙咀 小維 之 大頭乖乖女

升級  90.92%

三星會員

沙咀 小維 之 大頭乖乖女

日期 : 星期五

時間 : 晚上 10點30分

地點 : 沙咀

人物 : 沙咀畢比特 與 小維 (19歲嘅湖北妹)

馬交 SuperMaRio 對我造成嘅陰影仍然揮之不去,所以...我都係決定同

下沙四眼仔去返沙咀吊平西,今日我地去到沙咀果陣都成夜晚十點,我就

電聯左湖南婆之後就直上去佢屋企等女到,而下沙四眼仔就去返肥婆果邊

吊更平嘅西,我地約好各自各執完之後再集合去食野,湖南婆 call 左條

女上黎,條女一入門口,我見到條女嘅身形都幾高,不過睇真 d 個頭就大

左些少,唔係咁o啱心,不過...我呢份人就係成日衰心軟,唔係太扒嘅話,

我都唔會彈女嘅,加上湖南婆係咁 sell 條女嘅服務,話佢好聽話好乖,任

由擺佈咁話喎...好啦,好啦,唔好煩啦,就佢啦!唉...早知都係食扒餐嘅

話,就同下沙四眼仔去肥婆果邊好過啦,起碼慳返廿蚊o丫嘛... (-_-)"

湖南婆離開左之後,我就同條女一齊剝衫沖涼,我發覺條女嘅身形都唔錯,

大約5呎4左右,皮膚都幾白幾滑,不過條腰就唔係咁幼,我諗26吋咁上下啦,

對波就頂多33c,啡 Lins 細 Lin 頭,西毛就一般啦,即係唔濃密,亦唔太長

果隻呀,我地一路沖涼一路傾偈,原來佢叫"小維",湖北人,今年19歲,佢侍

浴方面只係三點式,即係洗下我兩粒 Lins 同埋洗下我條賓周,洗完之後我

地就返入房開工o勒,我先叫"小維"瞓低係床上面,然後我就開始伸個頭埋

去嘗試咀佢o勒,我先輕輕咁咀佢兩野,咦...佢冇反抗喎,呵呵...我仲唔得

寸進呎咩,我一野咀埋去,然後順住個勢就伸埋條利入佢個口入面係咁撩,

佢條利都好配合,我撩到咁上下就開始賴佢條頸,賴下賴下就賴佢兩個波仔,

啜下兩粒 Lin 仔,我跟住向下賴,由個肚果度一路賴落佢對大脾,佢對腳都

算唔錯,又長又幼又白,我賴到佢兩條大脾罅果陣就順便睇清楚佢塊蟹,佢塊

蟹雖然唔算 Pink,但係都仲算嫩口,起碼唔係反黑先囉,既然又唔返又唔黑,

咁就唔好浪費啦,我突然將條利一野隊入佢塊蟹入面,"小維"當堂呀左一聲,

仲成個人震一震添,我係咁賴係咁賴,賴到雜雜聲,而"小維"就係而衣呀呀...

"小維"你就好啦,又有錢收,又有得享受,呢個世界邊有咁著數架,輪都輪到

我啦,我一野瞓落床,"小維"知道佢夠鐘開工o勒,佢都好自動自覺咁起身,跟

住一手揸住我碌係咁啜,佢含呢一 Part 真係好一般,冇乜技巧可言,

只係一味死啜,不過佢勝在肯吹,我唔叫佢停佢都唔停口,佢都吹左成三至四分

鐘架,夠啦夠啦...唔好再吹啦,再吹就爆架啦,我係黎吊西架,唔係黎比妳吹

爆架!

佢即刻停口,幫我帶好個袋之後就一野坐落黎,佢塊蟹都算合格嘅,雖然唔算

好窄,不過都仲算有感覺囉,佢一野一野咁坐落黎,我就挺起條腰頂上去,

我比佢坐左十幾廿野就坐起身,跟住就用雙手揸實佢對波係咁啜,啜完咗邊啜

右邊,我一路啜"小維"粒 Lin,"小維"就一路咁坐,我叫佢同我分體,因為我

要同佢做狗仔,佢一 d 都冇詐型,即係棟高個籮友等我插,我當然唔會令佢

失望啦,我對準佢塊蟹就一野隊入去,跟手就捉實佢條腰啪啪聲咁撞埋去,

撞到佢係咁叫,我一邊抽插,一邊從後揸波,再一邊賴佢背脊,我做狗做咗十幾

廿野都差唔多o勒,我就叫"小維"瞓返低,我諗大家都知道我想點啦,就係用

我嘅 favourite "傳教士式","小維"一瞓低我就即刻埋位,一野將條隊入

去佢塊蟹入面,我一路隊一路同佢打茄輪,都隊唔夠廿野就爆晒出黎!!

舒服晒~~~ (·) 爆左之後,我地就去沖涼,"小維"事後都有幫我洗賓周,算

佢啦...不過...由於"小維"嘅嘜頭唔係幾得,佢幾聽話都係冇貼士,百五蚊

就百五蚊,係咁多!攪掂之後,我就去燒烤檔同下沙四眼仔會合,跟住食餐勁嘅,

補返下個身子o丫嘛!

總結 :

"小維"都算青春,不過係得沙咀搵食嘅女老得去邊o丫,爭在靚唔靚女嘅o者,係

咪?湖南婆今次果然冇老點我,條女真係好聽話,叫佢做乜佢就做乜,一 d 都唔

會面黑,又唔會趕住去死咁,基本任由我擺佈之餘,仲唔問我攞貼士添!

可惜...吊西係想吊聽話嘅靚女,而唔係吊聽話得黎唔靚嘅女,不過如果重服務而

不重相頭嘅友朋,一定鍾意"小維"呢個大頭乖乖女囉,我就唔會返啅o勒!

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
聽話都唔比貼士....哼.....
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  90.92%

三星會員

你都幾得閒架喎,晨咁早上黎 winning11 睇我既 report

升級  3.17%

三星會員

似王菲
大勝=鋤大姐
其他分身與我無關

升級  3.17%

三星會員

講真果句, 你係味真係次次都瀨撻架??? 唔污糟既咩???
大勝=鋤大姐
其他分身與我無關

升級  90.92%

三星會員

你請我叫雞,我賴比你睇吖!

升級  3.17%

三星會員

咁鬼核突, 唔睇  
大勝=鋤大姐
其他分身與我無關

升級  90.92%

三星會員

唔睇都要請,哼!!

升級  53.33%

二星會員

faye wong ?

升級  35.56%

二星會員

真是眼光不错啊。青春靓女。

版主

沙畢......大頭有咩唔好呀???
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  34.33%

三星會員

佢點會嫌污糟吖! 條女比? 佢瀨埋人地個屎眼呀!!

升級  90.92%

三星會員

你地識乜撚野吖,哼!!

升級  30.75%

三星會員

個場都淨係得阿畢兄撐住,有勞!

升級  88.58%

三星會員

至撚叻你喇.....

升級  47.04%

二星會員

條女子!唔錯,,唔錯

升級  90.92%

三星會員

我永遠支持 Winning11 既!!

升級  1.58%

三星會員

me too
今夕吾軀歸故土,他朝君體也相同

升級  90.92%

三星會員

幾時再一齊上路咁呀?

升級  21.11%

二星會員

上半身同下半身既比例真係差得遠.
難得畢兄尹到咁fit內容又無商業味既相,厲害.