winning11

查看: 8278|回復: 13

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 沙咀 小鳳 之 再度重遇妳

升級  90.92%

三星會員

沙咀 小鳳 之 再度重遇妳

日期 : 星期日

時間 : 下午 12點15分

地點 : 沙咀

人物 : 沙咀畢比特 再與 小鳳 (18歲嘅廣西妹)

o啱o啱去完馬交嘅 SuperMaRio 食咗餐貴夾唔飽嘅快餐,真係到喉唔到肺呀,

同我老友返到信德都成朝頭早7點幾,我地食完早餐就分頭走人,我老友就返

工,而我就曠工,因為我要去沙咀補飛!! (·)

我去到沙咀果陣都差唔多成中午12點,當我一路行一諗去肥婆果度定係去湖

南婆果度嘅時候,點知我就係馬路中間撞到湖南婆係,咁即係唔使諗啦,我跟

住湖南婆返上樓,然後佢就 call 女,條女好快就黎到,一開門,條女即刻同我

笑一笑點頭打個招呼,佢好年輕好嫩口,肯定唔夠廿歲,斯斯文文咁,湖南婆問

我得唔得喎,我更肉酸嘅豬扒都吊過啦,呢條女我又點會彈呢,加上家下係

Lunch Time,好多女都未起身,我呢 d 好客又點會咁奄尖喎,ok,就佢啦!

不過...點解條女咁熟口面嘅...真係有 d 似曾相識嘅感覺呀...突然我同條

女一齊指住對方講左句:"啊,原來係你!"

大家仲記唔記得呢條女呢?原來係我以前同"下沙咀眼仔"去肥婆果邊嘅"小鳳",

成年冇見,真係靚女左好多喎,又白淨左,個髮型又 in 左,我問佢仲係唔係跟

肥婆,佢話仲係,而家只不過係比湖南婆借過黎架咋,唔好講咁多o勒,我而家尻

硬,你點幫哥哥先?"小鳳"先同我一齊剝光豬去沖涼,佢對波依然咁挺咁實淨,

只係兩粒 Lins 就啡左些少,佢嘅侍浴都幾 Standard,洗心口洗賓周...

跟住我地就上床開工,上到床我就唔客氣o勒,我先伸個頭埋去啜下佢個咀,

啜啜下,見佢唔返抗我就伸埋條利過去打茄輪,打完茄輪就揸波啜 Lins,佢對

波手感依舊,真係冇得頂,我再啜落肚,再啜落大脾,再賴上大脾罅,佢 d 毛唔

多又唔密,充滿少女氣息,塊 Gap 雖然唔係一線又唔 Pink,不過就未返亦唔

黑囉,咁我一定賴返夠本啦,我一路賴,"小鳳"就係咁叫係咁典,我賴左佢塊撻

成十分鐘咁耐呀,妳條死八婆咁嘆呀嘛,唔使妳做呀!

我一野瞓低落床,然後問佢瞓醒之後食咗野未,"小鳳"話乜都未食過喎,咁就

o啱o勒,等我比條妳食啦,快 d 同我含!"小鳳"即一野將我條吞左入口

係咁啜,佢含真係有一手,啜啜聲都唔在講,仲吸得下下有力,又識運用條利

去撩我個尻頭,我比佢吹左五分鐘左右都覺得夠啦,再吹就爆架啦,"小鳳"先

幫我帶袋,再自動自覺咁騎上黎,少女西即係少女西,一 d 都唔會覺得闊,

佢啪啪聲咁坐落黎,我就即刻挺高條腰去配合佢,比佢坐左廿野左右我就要求

佢做狗,"小鳳"仍舊一樣咁聽話,即刻趴係張床度,楝高個籮,等哥哥幫佢探熱,

我一野就隊晒條野入去,跟手就啪啪聲咁撞返佢報仇,等妳頭先撞得我咁過癮

o丫o拿,大家都知道其實我唔係真係咁吊得架咋,我撞左十野八野就覺得差唔

多想爆啦,我就即刻叫"小鳳"瞓返低,做男上女下嘅"傳教士式",我攬實佢係

咁衝係咁衝,都衝唔夠廿野就爆到七彩o勒,呢個 Moment 肥婆就打電話過黎

催鐘要求交人,挑!等陣先啦,都未沖涼,我同"小鳳"沖埋個事後涼,就著衫比

錢,我照例比百五蚊啦,點知"小鳳"同以前一樣冇變過,就係開口問人要貼士,

佢話比多 d 啦,咁我就比多十蚊佢,點知佢話最少都比多廿蚊啦,我就同佢講

冇錢呀!跟住我就一支箭咁走左出門口反香港o勒...

總結 :  

"小鳳"青春可人,身材一流,但係就矮左些少,吹蕭一流,服務唔會偷工減料,

令到我係馬交 SuperMaRio 所受嘅氣一掃而空,我都話沙咀好架啦,咪又係

做咁多野,都係百五蚊加十蚊貼士之嘛,去馬交洗成二千幾,可以黎沙咀食十

幾廿個快餐啦,不過"小鳳"最唔好就係問人要貼士,真掃興,所以唔會再搵佢!

升級  17.25%

三星會員

唔好搞錯 "屎眼之旅" 啊

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
亞畢,比多幾十蚊貼士我好嘛
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  54.5%

三星會員

30 minutes+

原帖由 projimmy 於 2008-6-7 06:19 AM 發表
果張只不過係"參考圖片"....  

5好ec, 睇5到行細字添  

畢過我估畢少俠果黑都好忙, 5得痕影相卦
湯豬一族愛北征 十分淫賤又多情
二妃床上賣飛彿 少了西門不返叮

升級  30.75%

三星會員

百五加十雞,如果唔係怕打風,又真係抵--嘅!

升級  90.92%

三星會員

原帖由 湯少 於 2008-6-8 04:21 AM 發表
5好ec, 睇5到行細字添  
畢過我估畢少俠果黑都好忙, 5得痕影相卦  

你都幾十歲啦,係時候開始老花架啦...

升級  3.17%

三星會員

呢張好似...... 打真軍

佢屎忽果粒墨係真定假架?

大勝=鋤大姐
其他分身與我無關

升級  90.92%

三星會員

都話呢張相係參考圖片黎咯,

唔係我影架,你明唔明白呀?

升級  54.5%

三星會員

30 minutes+

原帖由 沙咀畢比特 於 2008-6-8 09:03 PM 發表
你都幾十歲啦,係時候開始老花架啦...

花左好耐la, 囡囡心口個冧把牌我一定睇5到, 次次都要吼埋去先睇清楚,

上次洗爪個囡囡冧把係222, 佢一路洗一路左搖右擺, 9到我睇見好多個2字, 但又5G乜冧把,
我米扲停佢心口, 再猴個頭埋去驗清楚乜冧把 law
湯豬一族愛北征 十分淫賤又多情
二妃床上賣飛彿 少了西門不返叮

升級  90.92%

三星會員

原帖由 湯少 於 2008-6-9 02:18 PM 發表
花左好耐la, 囡囡心口個冧把牌我一定睇5到, 次次都要吼埋去先睇清楚,
上次洗爪個囡囡冧把係222, 佢一路洗一路左搖右擺, 9到我睇見好多個2字, 但又5G乜冧把,
我米扲停佢心口, 再猴個頭埋去驗清楚乜冧把 law  ...

果個 case 你就扮老花睇人地個波啫!

升級  34.33%

三星會員

原帖由 沙咀畢比特 於 2008-6-8 11:00 PM 發表
都話呢張相係參考圖片黎咯,
唔係我影架,你明唔明白呀?

一早知唔係你黎啦! 你邊有咁大兜呀!  

升級  3.17%

三星會員

原帖由 肥佬 於 2008-6-10 12:07 PM 發表
一早知唔係你黎啦! 你邊有咁大兜呀!   

我冇留意晒屎呀, 我見咁污糟先以為係佢  
大勝=鋤大姐
其他分身與我無關

升級  2.83%

三星會員

HEHE, this one I also saw once, most likely was last years
I also took photo with her lei~

升級  90.92%

三星會員

原帖由 lonnew911 於 2008-6-12 08:05 AM 發表
HEHE, this one I also saw once, most likely was last years
I also took photo with her lei~

哇...我打晒格仔你都仲認得到條女個樣!!