winning11

查看: 6880|回復: 9

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 沙咀 晚上 阿妹 之 暗戀女同學

升級  90.92%

三星會員

晚上 阿妹 之 暗戀女同學

日期 : 星期日

時間 : 晚上 9點30分

地點 : 沙咀

人物 : 小弟 與 阿妹 (18歲嘅湖北妹)

前日我又死左去沙咀o勒,我去咗湖南婆果度報到,湖南婆左 call

右 call 去搵女,終於都比佢搵到條女過黎,條女仆到咁過黎,一

入門口就笑住口咁同打招呼,我就見到佢著得好密實,而且望落去

一 d 都唔靚女,不過又未至於係豬扒嘅,再加上我呢份人基本上乜

都食得落嘅,更扒嘅女我都吊過啦,所以我冇彈到呢條女,就佢啦!

話時話睇落佢都幾似我以前讀中學果陣暗戀果個女同學架,真係越

睇越似,以前溝唔到個女同學,而家搵個好似佢嘅大陸妹黎代替一

下都好o丫,我先同條女吹幾句,等大家都可以熟落 d 先,原來佢叫

"阿妹",湖北妹一名,自稱十八歲,睇落都係咁上下嘅,佢邊同我傾

計邊除衫,真係講你都唔信呀,"阿妹"佢又係除褲先架,到底有冇人

可以話比我知,點解出黎做雞嘅女都係除褲先架呢..."阿妹"碌光

豬之後,我見到佢有些少肚腩,冇乜波,皮膚同埋粒 Lin 都幾黑下,

西毛就一般濃密,我都碌晒光豬同佢一齊去沖涼,"阿妹"侍浴都算

合格啦,洗下我兩粒 Lins,洗下我條賓周咁啦,一沖完涼我地兩個

就一支箭咁走返入房,我叫"阿妹"瞓上張床先,佢本來都冇乜波架

啦,瞓底左之後連果小小波都唔見埋,唉...算吧啦,我都冇眼睇呀,

一野就伸個頭埋去狂啜佢粒 Lin,我啜下啜下就賴上去佢條頸果

度,跟住就試下佢可唔可以打茄輪啦,我輕輕咁啜下佢個嘴唇,

咦...佢冇反抗喎,咁我就更加過份咁嘴多兩野,見佢都係冇反抗喎,

咁就o啱晒,我一野伸埋條利過去,佢好自然咁又伸條利出黎同我利

打交,我地打左一陣茄輪之後,我就向下賴,我想試下佢比唔比賴西

先咋,我賴到落佢 d 西毛果度果陣,點知"阿妹"就一手擋住塊西,

咁就即係唔比賴啦,唔比咪算囉,好巴閉咩,挑!反正佢都唔靚女,我

都唔係好想賴架咋,不過我份人死唔蝕底之嘛,哼!

既然"阿妹"唔比賴西,我都冇乜野再想賴o勒,我跟住就瞓低叫"阿妹"

正式開工,佢先賴我兩粒 Lins 幾野,再好快咁伸個頭落去同我含,

含呢 Part "阿妹"佢都基本上合格嘅,一野含落個口入面係咁吸啜

果隻囉,完全都冇利用到佢個口入面果條利嘅,佢啜左十幾廿野之後,

見我硬晒就幫我帶袋,帶好個袋之後佢就自動自覺咁塞我條賓周入佢

塊西入面,跟住就係咁坐落黎,我比佢坐到咁上下就一手捉住佢條腰,

然後就係咁向上頂,頂到佢塊西啪啪聲,"阿妹"當然係度 We Wa 鬼叫

啦,我死唔蝕底咁伸對手去渣佢對微波,手感就冇乜架啦,不過都好過

冇嘅,我突然一個反身將"阿妹"轉左係下面,然後發力狂撞佢塊西,

"阿妹"就叫到拆天咁,當時我真係有 d 好威風嘅感覺架,可惜係我都

唔威得幾耐之嘛... (-_-)"

我撞左唔夠廿野就爆左o勒,跟手就當然係事後沖涼啦,呢 Part "阿妹"

求其就應該嘅,一般都係咁架啦,好少女會事前事後嘅侍浴都好比心

機架,沖完涼返房著衫畀錢,由於"阿妹"唔比我賴佢塊西,加上佢樣貌同

埋服務都好一般,所以我決定唔比貼士,就咁比百五蚊佢,點知佢唔怕醜

開口叫我比多 d 佢喎,咁我就比多十蚊比佢,佢即刻話我好小氣喎,我

都費事再理佢呀,我話冇晒細紙啦,淨返幾張一百蚊紙咋,下次比返多

d 妳囉,下次仲搵妳咩,貪妳冇波呀,妳都戇尻架!

總結 :  

"阿妹"基本上冇乜可取,只係女人一個,不過沙咀風頭火勢,又加上我係

一個好隨便嘅人,我先至比百五蚊比賺咋,佢一 d 都唔怕醜咁開口叫我

比我貼士,我都冇話一個仙都唔比佢嘅,比佢屈十蚊囉,肯定冇下次,哼!

升級  1.48%

二星會員

恭喜畢兄可以一圓中學時代的夢想。如果唔係畢兄,我都唔知佢地係鍾意先除褲,多謝!

升級  56.67%

三星會員

又變番食豬扒

升級  54.5%

三星會員

30 minutes+

阿不, 你醒D得5得,
比百五重要哽豬西!!!
叫肥婆回水 la !!!
湯豬一族愛北征 十分淫賤又多情
二妃床上賣飛彿 少了西門不返叮

升級  3.17%

三星會員

睇相唔豬喎
大勝=鋤大姐
其他分身與我無關

升級  11.92%

三星會員

Winning ◆11 哥◆

原帖由 大勝 於 2008-5-28 19:11 發表
睇相唔豬喎

有呀,叫咗你唔好用proxy啦
警告︰完全に18禁無修正なので注意。

升級  90.92%

三星會員

原帖由 神鋒 於 2008-5-29 06:52 PM 發表
直頭係靚女,舒服未?

舒服晒~~~

升級  90.92%

三星會員

原帖由 肥佬 於 2008-5-29 09:17 PM 發表
唉~! 永遠都自欺欺人......  

乜野自欺欺人啫,有錢佬嘅品味,

你 d 死窮鬼係唔會明白架啦!!

升級  34.33%

三星會員

原帖由 沙咀畢比特 於 2008-5-30 03:20 AM 發表
乜野自欺欺人啫,有錢佬嘅品味,
你 d 死窮鬼係唔會明白架啦!!

咁又係呀! 有錢佬都中意執D百五蚊既平野,仲要.....
我真係估唔到囉! 呢D係咪叫做病態呢?  

升級  90.92%

三星會員

原帖由 肥佬 於 2008-5-30 11:57 AM 發表
咁又係呀! 有錢佬都中意執D百五蚊既平野,仲要.....
我真係估唔到囉! 呢D係咪叫做病態呢?   

Well...越平就越好玩,正所謂越墜落...就越快樂吖嘛,

有錢佬諗乜野咁易比你估到咩,傻佬!!

某程度上...你都可以叫呢 d 做"病態"嘅...