winning11

查看: 11943|回復: 9

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 沙咀 晚上 小米 之 Pink Lin 重現

升級  90.92%

三星會員

晚上 小米 之 Pink Lin 重現

日期 : 星期六

時間 : 晚上 9點45分

地點 : 沙咀

人物 : 小弟 與 小米 (18歲嘅江西妹)

自從上次返啅嬅嬅之後,都成個禮拜都未扑過野啦,我對"嬅嬅"仍然念念不忙,

好想再吊多佢一鑊,但係連吊同一條女三鑊嘅話,肯定悶死你地,所以我就諗住吊

"小月",因為我搵佢兩次都比佢吹爆左,從來都冇真真正正咁吊過佢,所以決定

今次去完成埋我仲未了結嘅事,我去到皇崗,見到過關嘅人都幾疏落下,走去搭

小巴仍然都係唔使排隊,去到沙咀落車果陣都只不過係九點半之嘛...

後巷就當然係鬼影都冇隻啦,我先同湖南婆聯絡,跟住我地就又鬼鬼竄竄,左穿

右插咁去到一個單位,我剛剛想同湖南婆開名搵"小月"果陣,湖南婆就同我講:

"今次唔好做以前做過果 d 啦,介紹個靚女比你好唔好?",有新女就當然好啦,

總之我未--過嘅女我就覺得係新女,我等左一陣,湖南婆就拖左一條女過黎,我

離遠一睇,咦...遠睇幾好喎,肯定廿歲樓下,高高地,白白淨,笑笑口咁,呢 d

咁嘅幼齒就o啱晒我啦(^O^)!!即刻入閘,湖南婆臨走之前就又好大聲好惡死咁

同條女講:"妳記住要服務好 d 呀,呢位靚仔係我熟客黎架!!"

唉...又係呢句,條女係好就好架啦,如果條女係唔好嘅話,湖南婆妳一走佢就

啋妳都戇尻呀,大家認唔認同呢?

我好有禮貌咁先同條女打個招呼,然後就問下佢嘅背境,原來佢叫"小米",今年

十八歲,江西人,我地仍然好似做賊咁先熄晒個客廳嘅燈,跟住就同我一齊入房

剝光豬,我即刻睇下佢副架生啦,果然冇揀錯,皮膚白雪雪,5呎4吋左右高,32b波

仔,配以兩粒兩毫子咁上下大嘅 Pink Lins...

冇錯!係好耐都冇見過嘅 Pink Lins 呀!又短又幼嘅西毛,一 d 都唔濃密,小腿

又夠長,條腰又夠幼,我都好滿意,我仲見到佢個屎忽對上有個好靚嘅紋身添喎,

都係唔好講咁多,一齊去沖涼先,"小米"嘅態度又主動又熱情,個樣都幾靚女,佢

就係咁搽 d 沐浴露落我個胸同埋我條賓周上面,跟住係咁沖係咁沖,沖完就再

搽沐浴露落我條賓周再洗,前後洗左三次,真係差 d 賓周都洗甩呀...我全程就

係咁啤住佢兩粒 Pink Lins,因為實在太耐冇見過啦,沖完涼就返入房,我地一

齊爬上床,跟住"小米"竟然自動瞓低落床喎,真係識做呀,咁我就唔客氣o勒,我

先飛撲落去,然後就攬到佢實一實,攬住一個全裸嘅靚靚美少女感受下先咋,"小

米"佢笑住同我講:"你係咪想強姦我呀?",我就同佢講:"唔係...我係想食咗妳

呀,呵呵~~~",然後我就伸條利出黎賴落去佢條頸果度o勒,佢即時一路笑一路大

聲叫,而我就伸埋隻手去揸佢個波仔,點知一揸...哇~~~對波仔好 Firm 呀!估

唔到佢粒 Lin 又細粒又 Pink 得黎個波仔仲好實淨添喎,真係冇得頂呀!我係

咁賴佢條頸由左邊賴到右邊,點知"小米"佢突然拎個咀過黎咀落我度,噢...

人生真係充滿驚喜呀,我又有茄輪打啦(·),

我地打左一輪茄輪之後,我就開始賴落去佢對 Pink 波果度o勒,我狂啜佢粒鮮

嫩嘅 Lin,啜到咁上下就用條利好大力咁去撩,啜完咗邊就啜右邊,十幾廿歲真

係唔同 d 架,皮膚好,身形靚,"小米"佢就係度"呀~~~呀~~~"咁叫,不過就假左

些少,細路女係咁架啦,個感覺咁先好呀,夠 Raw o丫嘛,我啜 Lin 啜到咁上下,

我條利就再向下賴o勒,我先賴佢個肚,然後就賴佢對長長嘅大脾,但係"小米"

就用雙手係咁擋住佢塊蟹,佢塊蟹好一線好 Pink 架,咁孤寒做乜喎,扮晒野,

唔賴撻咪唔賴撻囉,有寶咩,哼!

"小米"佢叫我瞓低比佢賴喎,我見都冇乜著數o勒,咪瞓低比佢服侍下好過啦,佢

瞓係我左手邊,跟住就伸個頭埋黎用條利去撩我粒 Lin,佢撩得好得意架,佢條

利好似架車嘅水撥咁左右擺動,佢好求其咁撩左一陣就趴左係我兩隻腳嘅中間,

笑笑口咁問我洗唔使佢同我吹蕭喎,佢都戇尻架,當然要啦,咁都要問,佢又用佢

條水撥利去撩我個尻頭,撩幾野之後就一啖咁含住我條,跟住就係咁啜我個尻

頭,不過佢個咀嘅吸力就差過"嬅嬅"好多啦,直係有比佢含嘅感覺,咁但係含

只不過係一個動作嘅名稱黎嘅o者,並唔係真係含就得架,含得黎仲要啜架嘛,

佢含下含下,跟住就再伸條利出黎去撩我條賓周嘅兩側,撩完兩側之後就又撩尻

頭,撩幾撩之後就又含,佢都好聽話,係我嘅要求之下佢前前後後都吹左成兩

三分鐘,然後就幫我帶袋做o勒,一帶好袋佢就騎上黎,再揸住我碌尻塞入佢塊蟹

度,我係咁啤住佢隻嫩蟹,佢塊蟹嘅緊窄度都算好,佢一野一野咁坐落黎,,佢坐

左十野都冇就話腳軟o勒,咁我就坐左起身同佢面對面,然後又揸波又啜 Lin,我

側起個頭去啜佢左邊粒 Lin 呢,佢就伸個頭埋黎用條利去撩我左邊嘅耳仔窿,

跟住我再側起個頭去啜佢右邊粒 Lin 啦,佢就伸條利去撩我右邊嘅耳仔窿,佢

用條利幫我清潔晒 d 耳屎,真係唔該晒喎 (·),一路佢冇繼續騎我喎,咁邊度

有癮架,所以我就要求"小米"佢做狗仔,我首先跳左落床企係床邊,"小米"佢反

轉身棟高個籮友向住我,我係後面見到佢隻 Pink 蟹就即刻一野隊入去,跟住我

就一路望住佢個紋身一路發力撞埋去佢個屎忽果度,

撞到啪啪聲,佢比我吊到係咁係度呀呀聲咁叫,今次佢就叫得真好多o勒,咁我就

更大力隊埋去,我一路隊一路揸波一路賴佢個背脊,隊唔到廿野就開始有 d 想

爆o勒,所以我就叫"小米"即刻瞓返低做我最鍾意最鍾意嘅"傳教士式"男上女下,

佢一瞓低就分開對大脾,我一方面係度欣賞佢隻絕世 Pink 蟹,另一方面我就用

M 字腳去吊佢,吊左十野唔夠我就趴落去攬住佢黎吊,點知我一攬埋去佢就又伸

過咀埋黎同我打茄輪喎,我地一路打茄輪一路扑野,好正呀, Girl friend feel

呀!咁好 feel,我插左廿野左右就爆到七彩o勒,我攬住"小米"繼續打茄輪,佢一

直都冇催我揪返條出黎,仲係咁同我打茄輪同埋傾偈添,真係好有同女朋友扑

野嘅感覺呀,過左兩三分鐘之後,我就自動自覺咁揪返碌出黎o勒,"小米"叫我

自己除袋清潔,然後一齊去沖涼,佢事冇侍浴幫我洗賓周喎,沖完涼我地就返入

房著衫畀錢,一百五十蚊,冇貼士,鬼叫佢含果陣冇 d 力水呀,又唔准賴撻喎,

咁貼士呢樣就當然係...唔比!我搞掂晒之後就o拿o拿臨走人,我一直走到冷冷

清清嘅星光大道之後,又好得戚咁返香港o勒... (·)

總結 :

"小米"呢個名真係好可愛,佢青春靚女,個人夠高,皮膚又白,波仔夠實淨唔在講,

粒 Lin 細粒得黎又夠 Pink,論架生真係冇得頂,難得佢嘅服務態度都幾好o丫嘛,

全程笑面迎人,又主動同我打茄輪,百五蚊就差唔多乜都有得玩o勒,仲想點o丫大

佬...所以我比"小米"八十分,先扣佢十分吹蕭唔夠 Pro,再扣佢十分唔比我賴撻

嘅,不過...有得同靚妹仔打茄輪喎,我肯定會返啅啦,YEAH~~~ (^o^)

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
幼齒淫賊,一路打茄輪一路扑野咁撚好 feel ,我唔制呀
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  90.92%

三星會員

原帖由 飛花亂愁腸 於 2008-5-4 01:15 PM 發表
幼齒淫賊,一路打茄輪一路扑野咁撚好 feel ,我唔制呀

你唔抵得呀?

星期日都唔出街,

肯定你係天乜圍隱蔽青年呀!

升級  90.92%

三星會員

你請我去沙咀一齊去Happy既話,

咁我就帶你去開心下囉,

千金難買開心雞呀,你諗下啦...

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
原帖由 沙咀畢比特 於 2008-5-4 13:23 發表
你請我去沙咀Happy既話,
咁我就帶你去開心下囉,
千金難買開心雞呀,你諗下啦...

我唔會中你計嘅,我知到最后都是你請我,

你用心良苦我知嘅
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  90.92%

三星會員

咁你係咪都想扑呢條又平又似人既女吖?

你想既話我咪帶你去囉,好唔好啫?

升級  21.48%

二星會員

i want also

升級  90.92%

三星會員

原帖由 肥佬 於 2008-5-5 02:09 PM 發表
所以你咪係"扒神"囉!
正所謂"扒神地位誰能代替"!   

你識乜--野吖,哼!!

升級  21.11%

二星會員

嘩!真係睇到鳩硬!恭喜ching食到好野.

如果pm佢既聯絡方法就更加係感激不盡.

升級  34.33%

三星會員

原帖由 飛花亂愁腸 於 2008-5-5 11:35 PM 發表
知你叻喇,知你巴閉喇   

唔好羨慕,呢d嘢留返比佢啦!