winning11

查看: 9041|回復: 9

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 沙咀 晚上 嬅嬅 之 貓王大戰方塊妹

升級  90.92%

三星會員

晚上 嬅嬅 之 貓王大戰方塊妹

日期 : 星期一

時間 : 晚上 10點

地點 : 沙咀

人物 : 小弟 與 嬅嬅 (18歲嘅湖南妹)

我決定今日又去沙咀,打個電話比湖南婆先,跟住湖南婆過黎茶餐廳搵我,

佢一坐低就大大聲問我吊邊個,洗唔使咁大聲呀,好似驚死冇人知咁,前

世未比人拉過咩,真係比佢激死呀,我叫佢細聲 d,佢就將佢嘅音量收細

左些少,佢先問我想唔想返啅上幾次果幾件,包括:比佢連續吹爆兩次都吊

佢唔到嘅小月啦,好一般嘅湘湘啦,扒得黎服務又唔好嘅阿花啦,三個之中

係"小月"我較為仲有些少興趣,不過遲 d 先再返啅得唔得呀,咁佢就叫我

上咗樓先至再揀女,佢帶住我好似遊花園咁,左轉左轉,轉到我都唔知自己

去咗邊度,最後轉左入一條巷入面再上樓,我地入咗屋之後,湖南婆就 call

左兩條女上黎比我揀,其實我想吊尻湖南婆佢架,洗唔使叫兩條女上黎咁

揚呀,我見到兩件都好後生,絕對唔過廿歲,其中一件就扒左些少,不過都幾

好波,另外一件都唔靚得去邊,而且微波些少,不過就成個學生妹咁嘅 Look,

湖南婆叫我不如雙飛喎,我當然唔制啦,我邊有咁吊得喎,我彈左件大波豬

扒,件微波學生妹好醒目喎,第一時間坐落我大脾果度,湖南婆係咁係我面

前讚條女好,跟住就問我過唔過夜,湖南婆妳上次夠同我講阿花好好啦,結

果咪又係假嘅,快餐算啦,跟住湖南婆就同件大波豬扒走左o勒...

條女好似做賊咁先熄晒個客廳嘅燈,跟住就同我一齊入房剝光豬,我即刻睇

下佢副架生啦,果然冇揀錯,皮膚白雪雪,5呎3吋左右高,33b波仔,配以兩粒

五毫子嘅啡提,又短又幼嘅西毛,小腿又夠幼,我都幾滿意,一齊去沖涼先...

入到沖涼房都未沖涼佢就揸住部紅色 Nokia 8310 係咁係度 Send SMS,我

心諗...死啦,佢係度 Send SMS 比邊個呢?唔通 Send 比公安叫佢地黎拉我!

唔會掛...都唔理咁多啦,佢充滿少女氣息嘅肉體好正呀,審問下佢先,先碼

我都知道係邊個帶協我入冊o丫,原來佢叫"嬅嬅",今年十八歲,湖南人,佢洗

下我個身,又洗下我條賓周,洗完就一齊返入房,我地一齊上咗床之後我就攬

實佢,佢個電話又有 SMS 到o勒,跟住佢又係度覆 SMS,我都唔理咁多啦,佢有

佢打 SMS,我有我揸波啜 Lin,我係度諗...如果佢真係 Send SMS 比公安叫

佢地黎拉我嘅話,咁唔 Send 都 Send 左啦,我而家應該快快脆脆--佢,起碼

吊完先至入冊,咁都坐得抵 d o丫,未吊就比人拉咪仲戇尻,我係咁賴,左波賴,

右波賴,肚又賴,大脾又賴,小腿又賴,我賴返上去佢大脾罅果陣,見到佢塊蟹真

係好一線同埋好 Pink,自從上一次賴過"小月"塊蟹之後,我開始釋放左自己,

見到嫩西都好似有 d 想賴,我隊個頭埋去佢塊蟹果度想賴落去啦,點知"嬅嬅"

用佢對大脾夾住我個頭,唔比我賴佢塊蟹,我極力咁想伸個頭埋去啦,佢就夾

住我個頭之餘仲將個籮友左扭右扭,我根本就接近唔到佢塊蟹,唉...我唯有

罷手囉,冇撻賴嘅話咁我就返轉身比佢賴啦,我一瞓低,佢就瞓係我側邊,然後

佢伸個頭過黎用條利去撩我粒 Lin,佢條利勁有力水,佢一路撩我粒 Lin 就一

路伸佢隻左手去揸我條賓周,我開始識硬啦,未吹都識硬喎,好耐都冇試過啦,

佢撩左一陣就坐左係床度,而塊蟹就對住我,側身咁伸個頭去含我條,哇~~~

佢一野一野咁啜落我個尻頭果度,佢個咀有吸力得黎恰到好處,加上佢個咀貼

住我個尻頭咁啜,我望住"嬅嬅"含之餘,仲伸埋隻手去摸佢塊蟹,我比佢好

快咁吹到硬轟轟,佢一見我碌硬左就想幫我帶袋做喎,有冇搞錯呀,前後

都冇兩分鐘,吹多陣啦,佢都好聽話,幫我吹多分幾鐘就停咀帶袋,佢咁乖女,

我當然o錫住佢啦,我都唔想再迫佢吹啦,就比佢幫我帶袋做啦,一帶好袋佢就

騎上黎,再揸住我碌塞入佢塊蟹果度,我肯定唔會錯過呢個鏡頭啦,佢塊蟹

嘅緊窄度都算 ok 嘅,佢一野一野咁坐落黎,對波仔就係我面前震下震下,我

即刻伸對手去揸實佢對波,唔比佢地係度震,佢坐左一陣就話腳軟喎,咁我就

坐左起身同佢面對面,然後又揸波又啜 Lin,佢冇繼續騎我喎,咁佢唔郁邊度

有癮架,所以我就一個大反身將"嬅嬅"佢放低瞓落床,跟住我就一野一野咁撞

埋佢塊蟹果度,佢就係咁係度呻吟,點知我吊吊下果陣,佢個手機又收到 SMS,

條八婆又即刻係度覆 SMS 喎,有冇搞錯呀,吊緊都覆...我谷氣就要求佢做

狗仔,佢鍾意就覆到夠,起碼我睇唔到o丫嘛,"嬅嬅"佢反轉身棟高個籮友,我

係後面見到佢隻 Pink 蟹真係想賴落去呀,不過唔好搞咁多野啦,一陣我軟

左仲死呀,我即刻一野隊落去佢塊蟹果度,條八婆竟然仲係度打 SMS 喎,豈有

此理話,我唔發威妳都當我病貓呀,我發力撞埋去佢個籮友果度,撞到啪啪聲,

佢比我吊到係咁係度叫,仲即時跌左個手機落床添,哈哈~~~問妳死未!不過...

我都唔威得幾耐,我咁大力隊埋去,都隊唔到廿野就狗仔爆o勒,吊完之後"嬅

嬅"就幫我除袋清潔,然後一齊去沖涼,佢事後都有侍浴幫我洗賓周,沖完涼我

地就返入房著衫畀錢,一百五十蚊,唔比貼士,鬼叫佢一路扑野一路係度打 SMS

呀!

張床比我地整到亂晒,咁佢就去整理張床,我即刻幫佢手啦,點知佢同我話:"呢

d 野係女人做架,你坐下啦!",噢...除左係電視同埋電影裏面我聽過有女人講

過以上對白之外,現場面對面聽到都係第一次,我突然好感動,有種想同佢求婚

嘅感覺呀...湖南婆後來上返黎同我講"嬅嬅"佢仲有個親生家姐叫做"娃娃"架,

問我吊唔吊埋佢家姐先至走喎,湖南婆佢真係賤格呀,亦都戇尻架,我都震過貓

王啦,吊完仲唔o拿o拿臨走呀,係都下次先啦,我拒絕左湖南婆嘅好意之後就即

刻雞咁腳走人,我一直走到星光大道都冇公安拉我,咁我個心先至定返 d,又好

得戚咁返香港o勒...

總結 :  

我再三勸大家千祈唔好學,我冇比人拉都係撞彩架咋,冇把握架,"嬅嬅"無論相

頭同埋副架生嘅鮮嫩程度都好過上一次果個"阿花"好多,成個"方塊妹"(F.5)

咁款,全程我呢個貓王雖然震到飛起,不過能夠吊到呢件"方塊妹",更震都係值

得嘅,始終"嬅嬅"唔大唔細啱啱好,又唔使帶袋吹,都幾聽話,我比"嬅嬅"八

十分,有廿分係扣佢一路做一路打 SMS 同埋唔比佢塊 Pink 蟹我賴嘅,今次賴

唔到,我實唔會放過佢嘅,下次賴過,哼!!

升級  34.33%

三星會員

咦? 呢次得一張相咁少既? 唔似你喎!
唔係驚到連相都影唔切呀?

升級  88.58%

三星會員

你咁撚鐘意學生妹 , 有機會黎我主場 , 搵人帶d正宗學生妹俾 , 我見到都嚇一跳呀 , 有d細撚到唔知有無14歲 , 搞得落手果d人都變撚態架....

升級  34.33%

三星會員

原帖由 blok 於 2008-4-7 08:18 PM 發表
你又要搞學生妹??

唔係...我想搞D老師多D!!

升級  34.33%

三星會員

原帖由 blok 於 2008-4-7 08:30 PM 發表
最正人君子係你....成日走去成貼區睇咸相

仲君子到成--日想人請佢去添!!   

升級  19.26%

二星會員

咁多路數架..我都想去試下.. 不過無謄.. 比人拉左就慘啦..

升級  90.92%

三星會員

你兩條粉腸識乜--野吖,呢 d 叫童顏幼齒呀!!

升級  90.92%

三星會員

原帖由 神鋒 於 2008-4-11 01:32 AM 發表
幼齒仲要係醜既,完全不可以接受囉

大佬,果 d 女係百五蚊之中最靚架啦,

你不能用你比開五百蚊一Q既女黎比較囉...

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
原帖由 沙咀畢比特 於 2008-4-11 05:57 發表
大佬,果 d 女係百五蚊之中最靚架啦,
你不能用你比開五百蚊一Q既女黎比較囉...

鋒哥咁有錢架,唔知可以可以比啲我呢
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  1.85%

二星會員

thx for your 咀咀報告!