winning11

查看: 14048|回復: 19

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 沙咀 凌晨 小月2 之 死心不息

升級  90.92%

三星會員

凌晨 小月2 之 死心不息

日期 : 星期日

時間 : 凌晨 12點10分

地點 : 沙咀

人物 : 小弟 再與 小月 (18歲嘅江西妹 again)

話說我上次同 Alone哥 去咗沙咀一間邪骨場,本來我想返啅我細妹

"畢綺莉",由於太夜去到,細妹佢已經收左工,結果 Mark 左件靚妹仔

"小月",本來諗住吊到"小月"佢飛起嘅,點知比佢吹爆左,我條氣一直

都好唔順,我越諗越嬲,所以第二日再死上去,我先打電話比"小月",

睇下佢有冇開工,跟住再問佢媽咪係邊度,因為我唔想再去邪骨場,其

實我唔係咁鍾意按摩,不如去佢媽咪果邊百五蚊食個快餐,慳返七十

蚊好過啦,我去到沙咀都成晚上十一點半,打電話比"小月"叫佢落樓

下接我,過左幾分鐘...離遠見到佢揸住隻雞腳邊行邊食,成個啱啱

放學嘅"方溫妹"咁款,好得意呀! (^O^)  "小月"帶左我上樓去搵佢

媽咪,佢媽咪一開門,原來又係 Another 肥婆,我入咗屋就坐左係個

廳度睇下電視同埋同個媽咪吹下水先,當時個媽咪就坐左係我嘅右手

邊,而"小月"就坐左係我嘅左手邊,由於"小月"又細粒,又靚妹,睇落

個感覺就十足十係龜婆個女咁,簡直係去拜年咁嘅 feel 呀,個媽咪

係湖南婆,"小月"同埋佢媽咪係咁問我過唔過夜,咁我當然問下佢地

幾多錢先啦,湖南婆話由而家起鐘,直到聽日食埋 Lunch 下午兩三點

先至落鐘,全程四百蚊女錢再加一百蚊房錢,總共五百蚊,絕無其他收

費,我聽落都算幾合理,一 d 都唔貴,但係我今次係第一次同呢個湖南

婆交手,我都係食快餐試下先,湖南婆話冇問題,之後佢就入返自己個

房,將個場交比"小月"o勒...

我同"小月"先入房剝光豬,"小月"先除左件上衫同埋個罩,再除埋條裙,

我見到佢著住一條鮮紅色嘅底褲,佢對 Cup手嘅波仔,加上兩粒啡色嘅

Lins,同尋晚都冇乜分別,都係咁先鮮,我地都剝晒光豬之後就一齊去沖

涼,佢幫我洗完賓周次後,我見到佢係咁洗自己塊蟹,我心諗...吓,妳

洗咁乾淨又想迫我賴撻呀!佢就一路洗一路笑,沖完涼之後我就同"小月"

返入房,"小月"第一時間飛撲落張床果度,跟住就叫我開手機嘅 MP3 比

佢聽,佢話一路聽歌一路扑野先夠好 feel 喎,我冇所謂嘅,咪就下佢囉,

佢係咁係度揀歌聽,當時佢揀左"潘瑋柏"嘅"不得不愛"黎聽,我就好忙咁

係度揸佢對波仔同埋啜佢粒 Lin,而佢就瞓係度好撚投入咁唱歌:"天天~~~

都需要你愛~~~我的心事要你猜~~~",佢仲唱得尻咁大聲喎,完全冇理我

任我搞,我見佢唱到個頭係度左 Fing 右 Fing ,都不知幾咁 Enjoy 呀,

我就賴佢個肚同埋對大脾,呢個 Moment "小月"開始又黎o勒,佢又用雙手

捉實我個頭,再將佢塊蟹隊埋我個咀果度,跟住佢仲將佢塊蟹上下上下咁

磨落我個咀度,佢一路磨一路係咁"而依呀呀",迫人賴撻嘅小姐我都係第

一次見架咋,佢隻蟹開始出水,仲整到我成咀都係,我連個鼻哥都濕埋,

"小月"佢 d 西毛又短又幼又唔濃密,隻蟹一線得黎又夠 Pink,我比佢磨

多幾磨之後,又再次喪失晒所有嘅理智,條利好似失去控制咁自動伸左出

黎去撩佢粒陰核,點知唔撩由自可,一撩就大鑊啦!佢好似癡撚左咁,一時

又遞高兩隻腳,一時又交差腳咁夾住我個頭,佢仲伸高個頭睇住我賴佢塊

撻,我伸對手去揸佢對波,仲不時用手指去撩下佢粒 Lin,佢不停咁係度哇

哇聲,我一路用條利去撩佢陰核,另外就用手指去摸佢隻蟹去夾攻佢,我隻

手指開始輕輕咁伸入去佢個窿入面,開頭就小小,跟住就越隊越入,整整下

仲成隻手指隊晒入去,仲出出入入咁係度玩 Finger Fuck,

我隻手指感覺到佢隻蟹都幾窄,佢都應該幾好插架,我用隻 Finger Fuck

左佢幾分鐘之後就停手o勒,"小月"姐妳都應該享受夠啦,係時候到我啦喎,

嘿嘿...

升級  90.92%

三星會員

我一野就瞓係床張上面,"小月"雖然用個表情話比我知佢唔夠,但係我都冇

辦法,我係黎消費嘅,唔係黎服侍妳嘅,do your job 啦,佢趴左係我兩隻腳

中間,又係同尋日一模一樣咁吹蕭,一口就含住我條撚係咁啜我個尻頭,佢個

咀充滿吸力,仲一路啜一路望住我,個頭就係咁兩邊郁,向左啜一野,跟住就

向右啜一野,向左啜向右啜,由於"小月"佢野野都用力咁吹,我好快就比佢吹

到想爆o勒,我即刻叫佢唔好再吹,點知佢又係好似尋日咁乜野都聽唔到,繼

續搏撚晒老命咁吹,我直頭要推開佢開個頭呀,我同"小月"講我要同佢扑野,

唔想比佢吹爆,點知佢就即係度刻扭我計,尖起個咀咁同我講:"我尋日做咗

八個客,今日又做咗五個客,而家個肚好痛呀,不如你今日比我吹爆你,下次

先至同你扑野啦...",唉...冇辦法啦,我就係果種永遠都比雞欺負嘅人黎

嘅,我答應"小月"之後,我就企左係床邊,"小月"就坐係床上面幫我帶袋,帶

好個袋之後就又同我做"地鐵痴漢",我企係度比條撚佢含,我向下望住冇著

衫褲嘅"小月"真係好過癮,佢一路吹,我就伸隻手去揸佢個波,唔得啦...

d 血去晒條撚果度,我個頭開始有 d 暈暈地啦,我即刻瞓返落張床果度,

"小月"就又掉轉頭用69式嘅姿態同我吹,跟住我諗你地都估到佢一路同我吹

之餘,又隊塊蟹埋黎迫我賴啦,冇錯...你地同我都估中晒,我唯有應酬下佢

啦,講真"小月"佢吹蕭都係麻撚麻,一味大力啜,毫無技巧,都唔用條利去撩

下我個尻頭呀,賴下我條尻頸呀咁嘅,我地係咁係度69,我好快就又比佢吹到

想爆o勒,當我一爆果陣,佢又即刻跳左落床去搵廁紙,由得我自己係床上面

自己爆喎,有冇搞撚錯呀妳,帶袋爆架,妳應該吹到我爆完先至停口至o啱規

舉架嘛,結果...我唯有即刻自己揸住自己條撚好似打飛機咁打埋出黎...

除左個袋之後,我就同佢一齊去沖涼,冇侍浴...各自洗自己,跟手著返衫,

我比百五蚊"小月"之後就即刻走人返香港...

總結 :  

大家咪睇"小月"人仔細細,其實好撚蠱惑,臨扑野先至黎同我講隻蟹有工傷,

咁頭先妳又夾埋湖南婆叫我過夜!好彩冇中計o者,咁如果我肯過夜嘅話妳

點招呼我呀,唔通真係攬住妳齋瞓覺呀,挑!我開始知道點解次次叫住"小月"

唔好再吹,再吹就爆架,但係佢次次都聽唔到啦,尋日係咁,今日又係咁,根本

佢就專登想吹爆我,跟住就唔使做,今次我比"小月"六十五分,扣佢三十五分

係因為佢扭我計,冇盡到佢做雞嘅基本責任,由於我一日仲未吊過佢,我就仍

然唔順氣,所以我一定會再返黎搵佢, I'll be back!

不過唔係下次,費事連續三次都係講"小月",悶親大家啦... (·)

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
原帖由 沙咀畢比特 於 2008-3-8 14:59 發表
好似"方溫妹"咁款啫,
感覺呢家野好過人架喎,
可能你見到佢果陣,你就
覺得佢好似個長者都唔出奇架!

你條友真是冇得救呀  
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  50.74%

二星會員

哈哈,讀到笑死我

升級  2.17%

三星會員

下次學番佢,臨爆之前出奪命較剪腳,夾住佢個頭,爆哂俾佢

升級  27.04%

二星會員

畢兄條女接左咁多個客你都同佢賴撻咁咪即係間接同其他C兄吹..........

升級  30.75%

三星會員

畢兄包膠圖文並茂,幾時都咁有睇頭

升級  88.58%

三星會員

原帖由 沙咀畢比特 於 2008-3-10 08:01 PM 發表
多謝 "brad_pitt_2020" 既支持!!  

吊.....你有病就去食藥啦....

升級  11.92%

三星會員

Winning ◆11 哥◆

思覺失調
警告︰完全に18禁無修正なので注意。

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
原帖由 沙咀畢比特 於 2008-3-11 05:54 發表
邊個有病??

你問呢個問題都多舊魚,是我呀  

升級  34.33%

三星會員

原帖由 blok 於 2008-3-10 08:04 PM 發表
吊.....你有病就去食藥啦....

都話醫返哂葯費咯! 拎去人道毀滅把啦!!  

升級  90.92%

三星會員

原帖由 肥佬 於 2008-3-12 07:51 PM 發表
都話醫返哂葯費咯! 拎去人道毀滅把啦!!   

你諗過喎,我死冇所謂呀,不過毀滅左我既話,

仲有冇人會 Post 咁多精彩既 Reports 上黎先

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
原帖由 沙咀畢比特 於 2008-3-13 02:05 發表
你諗過喎,我死冇所謂呀,不過毀滅左我既話,
仲有冇人會 Post 咁多精彩既 Reports 上黎先

咁我寧願你死喇 

升級  90.92%

三星會員

原帖由 DustTillDawn 於 2008-3-14 12:28 AM 發表
東莞雞,全面外省進口喎,好難幫到你喎  

我既意思係叫佢地請我去東莞"轟穴"一齊去Happy啫,你明架!

升級  90.92%

三星會員

原帖由 飛花亂愁腸 於 2008-3-13 05:16 PM 發表
我好 X 肯定話你聽 " 絕不后悔 "  

我唔信,我知你一定會後悔架!!

升級  56.67%

一星會員

Plz have you got her mother's phone numbers?
Plz can i have it?

升級  90.92%

三星會員

原帖由 chemanng 於 2008-3-14 10:07 AM 發表
Plz have you got her mother's phone numbers?
Plz can i have it?

咦,乜閣下都對幼齒好有興趣咩??

升級  90.92%

三星會員

做左五個客之嘛,濕濕碎啦!!

唔~~~好有撻味呀,YUMMY!!

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
原帖由 沙咀畢比特 於 2008-3-15 09:42 發表
我冇病... 我冇病... 我冇病呀~~~

唔知飲醉酒嘅人會唔會話自己醉呢

升級  33.7%

二星會員

very good report! thx C Hing!