winning11

查看: 8463|回復: 17

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 凌晨 小月 之 沙咀雙雄夜半勇闖鬼門關

升級  90.92%

三星會員

凌晨 小月 之 沙咀雙雄夜半勇闖鬼門關

日期 : 星期六

時間 : 凌晨 3點

地點 : 沙咀

人物 : 小弟 與 小月 (18歲嘅江西妹)

話說我上次去咗沙咀一間邪骨場用左二百二十蚊,頭鐘同我細妹"畢綺莉"扑野,

尾頭就另有技師正規按摩之後,我就懶叻咁係網上四維唱,有個好靚仔嘅網友

Alone哥 同我講佢出入開 d 高尚地方,從來都未去過我呢類窮人玩嘅雞竇,想

體會下我呢類窮人到底係點樣Happy喎,咁我咪約佢囉...

出到直巴站都已經凌晨兩點幾,一見到 Alone哥 佢...哇!!最少6呎3,後生靚仔

唔在講,仲一身 Boss 西裝,手帶地通拿石面金帶特別炒版,談吐充滿書卷氣,我

地一齊搭直巴果陣,佢仲好清楚咁解釋左"宇宙大爆炸"同埋"厄爾尼諾現象"嘅

成因比我聽,Kong U first Hon 出黎果然係唔同 d 嘅,當我聽到入晒神果陣,點

知直巴已經到左關口,我地過左關,再坐七蚊接駁巴去到沙咀,一落車我就四維望

下有冇 d 古怪人,然後鬼鬼祟祟咁帶住佢行去邪骨場,當時嘅心情真係好驚,直

頭好似同 Alone哥 一齊勇闖鬼門關咁嘅感覺,正當我個心係度諗緊我地會唔會

比人老笠呢...今次我地有冇命返香港呢...我向後一望,見到 Alone哥 佢就好

氣定神閒咁跟住我後面,一派大人物嘅風範,當時吹黎一陣微風吹埋黎,佢長長嘅

頭髮係風中飄揚,加上佢 catwalk 式嘅步履,眼前突然出現"浩南"嘅影子呀...

我地三點半鐘入咗邪骨場之後,我同部長講我要--我細妹"畢綺莉",點知部長同我

講我細妹佢已經收左工,咁我唯有比部長話事啦,隔左十分鐘左右,部長拖左四條

女比我地揀,咁夜都仲可以拖咁多女過黎,真係厲害,當時我第一時間啤住果四條

女,我見到其中一條矮妹鼻高高,係咁係度笑,都不知笑得幾甜呀,就佢啦!

我揀果條女雖然好矮,但係夠青春,好笑容,又開朗活潑,勁玩得,由於配有沖涼房嘅

VIP房已經滿晒,個部長就安排左我地去冇沖涼房嘅細房,部長帶我同條女去二樓沖

涼室,當時入面一個 Locker 仔都冇,咁仲好,唔使比貼士 Locker 仔,慳返十蚊,我

同條女自己每人開左個 Locker,放晒 d 野入 Locker 之後就一齊入去沖涼,條女

好鬼死細粒,頂多5呎高,皮膚都幾白,有些少波路,啡色嘅 Lin,好短嘅西毛,靚妹仔

feel o啱晒我,佢幫我洗身洗賓周,我就即時審問佢,原來佢叫"小月",今年十八歲,

江西人,佢成日係咁笑,我直覺上覺得我冇揀錯女囉,起碼唔會十問九唔應死左老豆

咁款先啦,沖完涼我地就用條大毛巾包住自己赤裸嘅身體,跟住個 waiter 上返三

樓,其實當時咁樣四維走都好撚尷尬架,起碼我就咁覺得先囉,條女佢有冇覺得尷尬

我就唔知啦,返到入細骨房,我地就準備開始做正經事o勒,我地除左條毛巾裸體相

對,我先抱"小月"佢落床,大家都應該知道我鍾意高妹架啦,但係唔知點解我對呢件

小矮人一 d 都冇反感喎,可能佢又靚又活潑可愛啦,成個人都幾合比例,我同佢傾

傾下計就賴下佢條頸,賴幾野又傾一兩句,其實我想試下佢嘅底線去到邊,睇下可唔

可以打茄輪o丫嘛 (·),點知...當然係唔比打茄輪啦,佢個頭係度左閃右避喎,唔

比就算,我即刻向佢對波發展,對手狂揸佢兩個波仔,咦...都幾實淨架喎,靚妹仔即

係靚妹仔,副架生都新淨過人嘅,唔怪得咁多世伯死都要死上黎Happy啦,又平,又嫩

口,服務態度又好,我都上咗癮呀,真係試過一次之後就好難戒得甩架,最衰就係"下

沙四眼仔"條粉腸啦,教壞晒!!唔好越講越遠o勒,我伸條利出黎係咁賴佢對鬼死咁

實淨嘅波仔,賴到咁上下就再用條利去撩佢兩粒"Lins",撩多幾野之後,佢兩粒"的"

開始凸出黎,我見到咁嘅情境,咁咪直頭啜落去囉,我一邊啜 Lin,一邊揸波,"小月"

呢條靚妹仔開始比反應我o勒,佢開始係度呻吟,而依呀呀咁,靚妹仔把聲都好聽過人

嘅,我賴到咁上下之後,我條利就向佢個肚出發,賴下肚臍,賴下大脾仔,"小月"佢分

開雙腳黎配合我喎,我賴緊佢大脾內側果陣順便睇下佢塊蟹新唔新鮮啦,點知唔睇由

自可,一睇就死火,佢隻蟹新鮮嫩口,一線得黎又夠 Pink,蟹毛又少又短,我個頭即時

好似比攝石攝左埋去佢塊蟹果度咁,我諗住不如就賴下佢兩邊嘅大陰唇囉,我用條利

撩下佢 d 毛,又賴下佢大脾罅,點知咁樣仲死,我個鼻哥隊到咁埋,聞到佢隻蟹芳香

撲鼻,我個鼻哥觸碰到佢粒陰核,當時我個鼻感覺到佢隻蟹嘅濕氣,我再同我自己講

:"既然你咁想,係咁依用條利掂一掂佢塊蟹咪算囉,掂一掂冇事嘅...",我開始相信

自己嘅說話,做乜要忍得咁辛苦o者,掂一掂會有 d 乜野事喎,好...就伸條利出黎賴

佢隻"撻"一野囉,當我一賴落去,哇~~~佢隻"撻"清甜可口,而"小月"即刻伸高個頭望

住我,仲笑笑口咁講左句:"唔係呀嘛!!"

升級  90.92%

三星會員

我開始有些少後悔,諗住爬返上去啦,點知"小月"佢好似癡左咁用雙手大力按住我

個頭,跟住將佢隻蟹 Cup 住我個咀,然後佢塊蟹就上下上下係咁磨落我個咀果度,佢

一路磨就一路係度"而衣呀呀"鬼殺咁嘈,我成個人開始崩潰,我聞到佢芳香嘅蟹味,賴

到清甜嘅蟹汁,我已經好似"小月"咁失晒理智,我伸條利出黎撩"小月"粒陰核,佢越叫

越大聲,我一時就好快速咁去撩佢粒陰核,一時就突然伸條利去插佢個窿,佢久唔久就

伸高個頭笑淫淫咁望實我賴緊佢塊蟹果陣嘅樣,我越賴越起勁,仲賴到雜雜聲添,條死

八婆都不知幾鍾意呢味野呀,我賴左大約五六分鐘之後我就爬起身,"小月"就當然係

度扭計要我繼續賴,我畀錢架喎,有乜野由我服侍佢先得架,我堅持要佢同我含,

"小月"佢見到我咁堅決就即時尖起個咀,然後死死地氣咁跳左落床,跟住係我心口成

個人打橫咁啜我粒 Lin,而佢右邊個波就係我個頭上面 Fing Fing 下,我諗住伸個頭去

啜返佢粒 Lin 啦,點知距離實在太遠,我個咀根本掂唔到佢粒 Lin,但係"小月"佢好醒

目喎,即刻將個波伸過黎就我,我個咀掂到佢粒 Lin 之後就係咁啜係咁啜,由於"小月"

佢企係床邊,我再伸埋隻手去摸佢塊蟹,真係多重享受呀,我突然叫佢停一停,跟住我

就企係床邊,然後叫"小月"佢坐係床上面同我吹,我就幻想自己坐地鐵果陣冇位坐,坐

係我前面條靚妹仔就無端端同我含,我係地鐵痴漢呀~~~ (^O^),我開始頭暈,所以

我即刻瞓返落床,"小月"佢就跳上床趴左係我兩隻腳中間,一口就含住我條係咁啜

我個尻頭,佢個咀嘅吸力都幾勁,"小月"一路啜一路望住我,個頭就係咁兩邊郁,向左

啜一野,跟住就向右啜一野,向左啜向右啜,有時仲吹到啜啜聲添,你地咪睇佢人仔細

細,真係好識做架,佢都啜左成三四分鐘先至吐口水,然後佢突然成個人掉轉,將塊蟹

隊住我塊面,示意叫我同佢玩69,我見到佢拆開個套,然後用個口黎幫我帶袋,佢用個

口幫我帶好個袋之後就繼續係咁吹,而佢塊蟹就貼埋我個咀果度,我見佢咁比心機吹,

我都唔好意思拒絕佢啦,咁我咪一於同佢玩69囉,反正我自從幾年前同自己條女分左

手之後都冇再玩過啦,死就死啦,我係咁賴佢塊蟹,佢就搏晒命咁啜我條,佢知道隔

住個袋要大力 d 啜,所以佢大大力咁吹,我比佢吹到覺得有 d 想爆,我就馬上叫佢停

口唔好再啜,我要同佢扑野,點知佢唔知係聽唔到定係專登嘅,仆佢個臭街仲係咁繼續

吹喎,結果係點你地都應該知道架啦,佢咁大力係咁啜,我當然係忍唔住爆晒出黎啦,

我一爆佢就即刻停口起身,由得我自己係度爆喎,真係比佢激死呀,我爆緊果陣佢應該

繼續啜架嘛,帶住個袋佢都唔使驚爆到佢成口都係啦,我問佢:"點解妳吹爆我呀?"佢

話:"我見你賴得我咁舒服,咁我咪諗住吹勁 d 等你舒服下,報答你囉,點知你會咁快

就爆喎...",咁都話快爆!!妳個死八婆前前後後都大大力咁吹左成十分八分鐘呀,有

幾多人可以頂得住妳個咀咁耐呀!,唉...唔爆都爆左咯,算數啦,save 佢個電話下次

先至插爆佢囉...

佢幫我除左個袋之後,我地繼續係度傾偈係度玩,突然有人拍門,嚇到我飛起呀,原

來係部長拍門,佢話 Alone哥 一早就返咗大堂等我,佢等到冇心機咪叫部長敲我門催

我快 d 走囉,我見到 Alone哥 果陣我就問佢按左摩未,佢話唔想係邪骨場呢度按喎,

我話二百二蚊包左架喎,唔按都要畀錢架,點知 Alone哥 佢話由佢啦,仲即刻比左四

百四十蚊個部長,之後叫我快 d 去沖涼走人,我地走果陣都成四點半...

Alone哥 即刻帶左我去羅湖區一間超級豪華會所去按腳同埋正規按摩,按腳一個鐘,

按摩兩個鐘,走果陣都成早上七點半,大家都盡興而返,最後我地係皇崗關口分道揚

鑣,各自返工!

總結 :  

"小月"佢細細粒,五官十分精緻,笑容非常燦爛,態度極之親切,青春活潑唔在講,

仲勁玩得,又唔摧鐘,簡直係靚妹仔之中嘅極品,我比九十分佢,扣佢十分係因為

佢吹爆左我,等我冇得同佢扑野,其實我係鍾意口爆多過扑野架,不過我係鍾意唔

帶袋口爆,可惜"小月"佢唔肯o丫,由於我決心要插過佢塊蟹先至心息,所以我一

定會返啅呢條靚妹仔,全程係沙咀--得過癮,係羅湖區按腳按得開心,多謝 Alone

哥,鍾意細細粒靚妹仔嘅朋友一定要幫襯下"小月"呀!!(^O^)

升級  76.67%

一星會員

大佬d圖真係好有趣^^

升級  88.58%

三星會員

嘩...吊丫....呢份報告發生既時間都有段日子喎

升級  11.92%

三星會員

Winning ◆11 哥◆

解釋左"宇宙大爆炸"同埋"厄爾尼諾現象"...
好似係邊到見過呢
警告︰完全に18禁無修正なので注意。

升級  34.33%

三星會員

原帖由 blok 於 2008-3-4 08:18 PM 發表
嘩...吊丫....呢份報告發生既時間都有段日子喎

你都咁覺得呢!! 條友唔知係咪思覺失調,冇晒時間性! 唉! 可憐....!  

升級  34.33%

三星會員

原帖由 blok 於 2008-3-4 10:14 PM 發表

你介紹隻藥俾佢啦...

吓! 我幫唔到佢喎! 叫佢去睇醫生把啦! 葵涌醫院啱晒佢!

升級  34.33%

三星會員

原帖由 blok 於 2008-3-4 10:22 PM 發表
唔好政府d醫療津貼啦...

咁又係,醫返哂葯費!!   

升級  90.92%

三星會員

你地識乜撚野吖,呢 d 就係最高既層次,

無國界,無時空,無我無相,你地明唔明呀??

升級  83.33%

一星會員

呢條女我一年幾之前已經向沙咀食過!你都夠膽食撻,勇氣可加呀!

升級  90.92%

三星會員

原帖由 167167167 於 2008-3-5 06:26 AM 發表
呢條女我一年幾之前已經向沙咀食過!你都夠膽食撻,勇氣可加呀!

咦,原來係老襟黎喎!

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
原帖由 沙咀畢比特 於 2008-3-5 16:06 發表

咦,原來係老襟黎喎!

你地可以交流吓喎
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  74.81%

二星會員

圖文並茂,精彩!
理 想 非 你 想 ! 人 生 才 有 趣 !!

升級  93.5%

三星會員

打哂格都feel到個囡囡好young,掂呀!
我希望有一個像<五星物語>中,擁有比人類對愛更為執著,更為堅守的fatima...!拉克西絲"ooh!...master...!!"

升級  1.67%

三星會員

thanks for sharling

great fun and great report

升級  36.67%

一星會員

你介紹隻藥俾佢啦...要食藥啦

升級  90.92%

三星會員

原帖由 肥佬 於 2008-3-11 03:50 PM 發表

咁你呢排小便有冇赤赤痛,又或者條利有硬塊呀?
呢D野check真D好喎!   

呢 D 係之前既事啦,牛奶公司吖嘛,

已經去社會衛生科醫好左好耐啦!

升級  87.78%

二星會員

i like, i like, good report. thx