winning11

查看: 11906|回復: 10

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 下午 沙咀 畢綺莉 (近親相姦)

升級  90.92%

三星會員

下午 沙咀 不倫關係 之 近親相姦

日期 : 星期日

時間 : 下午 4點30分

地點 : 沙咀

人物 : 小弟 與 畢綺莉(18歲嘅貴州妹)

今日本來約左個 friend 上路,佢話帶我去沙尾嘅髮廊去食一百蚊快餐,

唔係呀化...真係一百蚊!沙咀最平都百三啦,仲有一百蚊咁平!會唔會呃

人架?我個 friend 佢去過幾次,佢保證絕對係堅嘅,我就抱住不妨去睇睇

乜野環境嘅心態,即管去見識下囉,點知 call 極都 call 唔到佢,原來個

仆街張大陸卡冇晒錢,我等左成粒鐘之後,就決定飛起佢,自己一個上路,

去到沙咀都只不過係下午兩點半,先去食個下午茶餐先啦,順便探下我好

想溝果件服務員o丫嘛,行到半路經過一間骨場,有個成口蛀牙嘅部長仔截

住我,係咁 sell 我叫我上去玩邪骨,佢話二百二蚊足兩個鐘,頭鐘同小姐

全套3味(沖涼,吹簫,扑野),尾鐘有技師正規按摩,絕無額外小費咁話喎,

我心諗...有冇咁著數呀,九成係黑店啦,我係唔會中計嘅,我無理佢走左

去茶餐廳之後,我暗戀左好耐果個服務員就即刻走過黎同我落 order ,我

就叫左個雞翼薯條餐,食飽之後,都成四點三,我準備埋單走人,我個服務員

走埋黎問我去邊喎,我就同佢講我返香港啦,佢話咁早返香港做乜呀,係沙咀

呢度玩下先啦咁喎,哇~~~ 想試我呀,我唔會上當嘅,我老虎都話:"我唔鍾意

去埋晒 d 唔三唔四嘅地方架,哼!"跟住我就畀錢出發,我想返去頭先間骨場

試下,因為次次食快餐真係有 d 悶架,加上二百二蚊有人陪我兩個鐘,都係

加多七十蚊之嘛,咁我就試下啦,一返到去骨場門口,條部長仔離遠已經見到

我o勒,佢即刻接我入大堂坐,我再問得清清楚楚之後,就跟佢上房o勒,個場

嘅硬件你地睇到啦,我覺得似賓館多 d 囉,牆紙都爛嘅,不過就好過快餐檔

好多,咁平都唔好咁計較啦,最重要都係d 女得就 ok 啦,係咪!

個部長仔招呼我入房之後就去咗 call 女上黎,等左五分鐘左右佢就拖左兩

條女上黎,我一睇...哇!兩條女都幾好喎,兩個都青春得黎又白又高又靚女,

點算呢...揀邊個好呢...

好啦,就紅衫果個啦!

條女入咗黎之後就坐左係床邊開始除衫,咁我就同佢比賽鬥快除,除晒衫褲

就去沖涼,我見到佢對波仔幾實淨,大約33c,兩粒啡 Lins,5呎4左右,腳長長

手幼腳幼,白雪雪,冇得頂呀,條女一路幫我洗賓周,我就一路問下佢嘅個人料

資,原來佢叫"畢綺莉"同我同姓架!貴州人,剛剛十八歲,原來佢係後巷街女,

有 call 就上黎,落鐘就返去後巷,其實我個姓都幾偏下架,咁都遇得到一個

同姓嘅小姐,我當堂有些少兄妹嘅感覺呀...我個家族出名盛產豬扒,都冇乜

邊個女性親戚係似個人嘅,估唔到竟然有一個遠房妹妹長大成人咁靚女,咁

妳就好好咁招待下由香港黎探親嘅阿哥啦,"畢綺莉"佢好聽話架,叫佢瞓低先

佢就第一時間瞓係床上面任我呢個哥哥擺佈,咁我都唔客氣開始呢段"不倫關係",

我先攬實佢再慢慢賴佢條頸,賴完條頸就賴膊頭,賴完膊頭就賴格甩底,賴完

格甩底就賴佢對又實淨又白淨嘅波仔,我一路賴我細妹就一路用手指撩我格甩底,

攪到我係咁笑,我唔理咁多,係咁啜下左邊粒 Lin,又啜下右邊粒Lin,我個細妹兩

粒 Lin 嘅 size 大約一個五毫子咁上下,我係咁用條利撩佢兩粒 Lin,突然我細

妹竟然用手同我梳頭喎,感覺真係溫馨呀...我條利再向我細妹嘅肚臍進發,賴完

個肚就賴佢對長長嘅大脾同埋好幼嘅小腿,佢 d 腳指好靚架,不過我就冇"損"佢

嘅腳指,因為我仲未有咁高嘅層次,我賴返上去佢大脾,我見到佢塊蟹都仲幾嫩幾

Pink 架, d 西毛就好短好幼,頂多一吋長,我係咁賴佢條脾罅,我真係好想賴下我

細妹塊蟹呀,結果我都係忍唔住賴佢塊蟹,佢隻蟹芳香撲鼻,味道甘香可口,不過...

真係奇怪,全程我細妹佢竟然一粒聲都冇出過,我賴返上去佢對波果度,然後問佢係

咪瞓著左呀,佢就笑笑口咁話冇瞓到,由於我個細妹副架生實左太正啦,我決定同佢

做多個 round 口舌服務,全程都做咗十幾廿分鐘呀,細妹全程冇催鐘喎,好合作,好

聽阿哥嘅話,我都賴夠啦,咁我就瞓咗係佢側邊,佢問我洗唔使吹喎,佢都傻架,咁都

要問,當然要吹啦,我細妹就趴左係我兩隻腳之間,一手揸住我條賓州,再放我個尻頭

入佢個口果度係咁啜,我細妹都啜得幾有力水架,又唔會太大力喎,我個尻頭 feel

到阿妹佢個口腔嘅溫度,佢 d 牙仲唔覺意輕輕咁整到我條賓周,好正呀!可惜佢個頭

淨係識上下上下咁郁,毫無技巧可言囉...

我細妹佢吹十幾廿野就吐一野口水,如是者重覆左三次就唔再吹o勒,跟住就幫我帶袋,

一帶好袋佢就即刻騎上黎,細妹用手揸住我條賓周對正佢個西,對好位之後佢塊西就

係咁將我碌吞噬,細妹唔好咁啦,我地唔可以咁樣做架!但係細妹佢冇理到我,繼續係

咁騎,因為我頭先係用廣東話講嘅,佢都唔知我係度講乜尻,細妹佢樣好波靚皮膚白,比

佢一野一野咁坐落黎,我立即將個下身向上頂,造成啪啪聲嘅效果,細妹佢終於開始呻吟

啦,我睇住佢對波仔搖下搖下,我忍唔住就伸對手去揸住佢對波,揸揸下我突然彈起身狂

啜佢兩粒 Lin,左啜右啜,細妹佢好乖咁繼續騎,話時話細妹佢都仲幾窄下架,我都開始

有些少想爆咁,唔得啦...立即反轉細妹先,跟住我就望住我細妹個樣係咁隊,隊到啪啪

聲,而佢就係咁係度呀呀聲,我見佢個咀咁靚,就一野咀落去,點知細妹比我咀左野就即

刻閃開個頭,我見冇茄輪打咯,咁就o拿o拿臨攬實佢作最後衝刺,細妹佢分開對大脾,

舉高對腳迎接我嘅最後攻擊,我將碌野不繼咁向住我細妹個西揪插,仲好大力咁撞埋去

佢塊西果度,撞到啪啪聲,結果好快就爆鬼晒 d 漿出黎o勒,做完就一齊去沖涼,沖完涼

就各自著衫,我細妹一著好衫就同我講聲拜拜,跟住就雞咁腳走左去o勒,真係婊子無情呀!

五分鐘之後就有個服務員帶左個施奶技師上黎同我正規按摩,雖然個施奶睇落起碼成

三十歲,見到肯定唔會有歪念,但係佢手骨真係唔錯架,按足一個鐘,按完我就著返衫落

去 Reception 畀錢,其實我不嬲對按摩呢味野都冇乜興趣,只不過今日單拖咁早上到

黎,去食快餐嘅話就好快要走,咁我先至比多七八十蚊黎試下拖下時間之嘛,加上次次

都係快餐,真係食得多都有 d 悶架,所以咪平平地換下口味之嘛,估唔到又幾好玩喎!

總結 :

我細妹"畢綺莉"人靚,副架生又新淨,又夠高,又聽話,不過佢嘅吹簫服務就好一般,

勝在唔催鐘,一 d 都會趕住去死咁,全程瞓係張床度任由我擺佈,我比我"細妹"九

十分,好明顯十分係扣佢嘅吹簫服務嘅,總之想去邪骨扑野得黎又想享受正規按摩,

但係又唔想比咁多錢嘅話,呢間邪骨真係首選呀!!真係全程二百二蚊,絕無其他收

費,貼士我豆令都冇比到,我估我都有好大機會再同我細妹亂倫多次架,因為"近親

相姦"嘅感覺好過癮囉,我係咪好仆街呀? (·)"

升級  30.75%

三星會員

恭喜畢兄又再嘆到好?

升級  51.83%

三星會員

有圖有文.....正

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
亞畢......你真是好慘呀.......
為?我地..........你竟然要乃你細妹個西.........
我以后唔屈你喇..........嗚....嗚...........嗚
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  1.67%

三星會員

great report, thanks

升級  80%

一星會員

請問間骨場叫甚麼名,講頭一個字都得啦

升級  91.85%

二星會員

VIP會員2022

請問間骨場叫甚麼名,我都想去試下

升級  7.41%

二星會員

girlfriend feel? wor...

升級  90.92%

三星會員

原帖由 johnnyqq 於 2008-1-31 05:25 PM 發表
girlfriend feel? wor...

Sorry 呀,係 Younger Sister Feel 先至啱呀!!

升級  5.93%

二星會員

Very Good report with great pictures

升級  76.67%

一星會員

見到佢對波就想扑佢啦