winning11

查看: 8364|回復: 8

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 凌晨 沙咀 鬼刀口身 之 男人是否都一樣

升級  90.92%

三星會員

凌晨 沙咀 鬼刀口身 之 男人是否都一樣

日期:星期三

時間:凌晨十二點

地點:沙咀

人物:沙咀畢比特 與 小雲(十八歲既杭州妹)

今日失驚無神有個Friend話要請我去沙咀唱k,不過要夜晚

十一點先至起程喎,我呢d週身冇蚊嘅人,等下有乜所謂啫,不過

去邊間先?答案又係鬼刀口身!

我地一行十幾人半夜三更去到沙咀,先係附近先食個宵夜,食飽之

後就入去鬼刀口身搵經理嘞,經理一早就安排左一間都好靚好大嘅

房比我地,不過間房幾好都冇撚用架,要d女靚兼波大先得架嘛,

經理唔該上菜!

入左幾轉女,質素都算平均,平均到件件都好扒下囉,但係唔知點

解成班友咁都揀到女喎,我再睇多幾轉女,再睇下隻錶,原來已經

係凌晨兩點嘞,乜野心機都冇晒啦,最後就決定今晚索性唔攬女,

自己齋坐算啦,抽下人地d女嘅水都得嘅啫,我開始滿場飛,四維

去揸人地d女個波,咁當然係伸隻手入去佢地個罩入面甩佢地粒

Lin啦,隔住件衫揸嘅有撚癮咩!

我成晚走黎走去,玩到鬼死咁口渴,咁咪坐低飲返啖啤酒囉,我一

路飲酒一路四維望,當我望過去右手面果陣,咦...點解多左條

咁撚靚嘅女架!頭先冇見過佢架,唔通我撞鬼!

條靚女見到我眼金金咁喪啤住佢之後,佢竟然主動同我講:“Hi,

靚仔!”,我望下我後面,一個人都冇喎,跟住我就問佢:“吓...

妳啦我講野呀?”,

審判日將至,我們無一幸免...

升級  90.92%

三星會員

條靚女即刻答:“係呀...我叫你呀!”,我即刻問佢:“喂,

邊個Mark妳坐架?”,條女就話:“冇人Mark我坐架,

我啱啱先係隔離房坐完之嘛,著黑色衫果個女仔係我個姊妹黎架,

我地一齊住嘅,佢頭先同我講就黎搞掂喎,咁我咪諗住坐係度等埋

佢一齊返屋企囉...”,啊...原來我唔係撞鬼,佢咁靚女,

我仲唔拿拿聲食住上咩:“喂,咁妳叫咩名呀?仲做唔做生意呀?

賺住等妳姊妹囉...”,條女就答:“我叫小雲,都咁夜咯,而

家先至起鐘你好蝕底架喎!”,我追住問:“妳咁靚女,我邊會蝕

低喎!”,佢聽到之後就係度陰陰咀咁笑,咁就即係得啦,得就起

鐘,快d過黎俾哥哥攬下先啦!

靚女即係靚女,頭髮都特別香過人嘅,我個Friend見到我攬

住條靚女都打左個突,唔好講咁多,陪我玩下大話骰先,我地玩左

一陣,小雲就問我:“家下都成三點幾啦喎,你想唔想執劑咁呀?

執就樓上有房,60蚊租之嘛”,我執...咩唔執呀!小雲快d

起身帶我上房啦!小雲就笑住咁同我講:“而家咪起身囉,咸濕佬!”

升級  90.92%

三星會員

去到樓上,有個男人安排好房間同毛巾,跟住個男人就問我有冇自備

購物袋,冇嘅就問佢攞返個,膠袋稅5蚊個,哼...真係濕碎呀,

我搵勻全身,好彩有五個一蚊,比完膠袋稅就速速柵門,我地先攬埋

一舊打下茄輪先,跟住再一齊剝光豬,哇...小雲對波好圓好堅挺

下喎,身型比例又好,又粒Lins細細粒,啡啡地咁,正呀!侍浴

方面小雲都算不過不失,合格啦!

沖完涼就上床啦喎,小雲好乖架,妳瞓低先啦,佢真係瞓低先喎,咁

乖女,真係抵o錫呀!我跟住就飛撲上去攬住佢狂咀嘞,雙手就當然

係爬山啦,一路打住茄輪一路揸波,真係Very Nice呀,佢

對波好彈手下架,非常有手感,既然咁有手感,等我啜下粒Lin,

睇下有冇口感先,我左啜右啜,啜到佢果兩粒Lins突起晒,咁我

就趁住呢個機會伸個頭落去賴埋佢隻撻嘞,佢d閪毛都幾濃密下架,

唔理咁多啦,快d用條脷磨佢條西隧口先,佢開始係度WeWa鬼叫

嘞,我即時加強攻擊,用條脷去撩佢粒陰核同埋鑽佢條西隧,佢叫得

越黎越大聲,佢d水好多,整到我成面都係呀,我突然停口唔賴,跟

住瞓落床同佢講:“幫我吹下啦!”

小雲好乖咁爬起身,跟住將我個尻頭放入佢個口入面係咁啜,可能我

飲左d酒呀,個尻頭好似冇乜感覺咁,好彩佢啜得夠晒力水咋,好快

我就比佢啜硬左嘞,佢繼續係咁吹,我唔叫佢停佢都唔停喎,夠啦夠

啦,再吹就爆啦,幫我帶袋啦,佢幫我帶好個袋之後,竟然即刻瞓左

係張床度,有冇搞錯呀,妳唔做觀音呀?點知佢話好攰喎,叫我係上

面吊佢喎,唉...吊就吊啦,我拿拿聲起身,跪係張床上面對好位

就一野插晒入去,先黎個M字腳,我一路吊一路睇住佢對波係度震下

震下,都幾得意架!跟住就攬實佢打住茄輪黎吊嘞,我插下插下...

死嘞...想出野啦!當我想拖慢些少果陣,點知...已經出左嘞,

唉...唔出都出左咯,咁就唯有插快d同埋插大力d,等我出野果

陣可以舒服d囉,唔係點喎...

升級  90.92%

三星會員

野就出左嘞,沖完涼著返衫就返落k房,跟手我個Friend就比

三舊小雲,由於小雲靚女得黎又聽話,咁我就私人再加一舊水貼士過

佢歎啦,跟住小雲個姊妹而家先至同我個Friend個Friend

上房喎,哇...我同果條麻甩佬唔係咁熟咋喎,都成四點咯,我同

個朋友走先去揼正骨啦,妳係度慢慢等妳個姊妹啦,小雲聽到我咁講

之後,就即刻用一副失落嘅表情黎同我講:‘唉...你地d男人個

個都係咁架啦,食飽就拍下個籮友走人架啦!“唔知係咪頭先飲多左

呢,我恍惚好似聽到佢係度唱:男...人...是...否...

都一樣...

小雲姐,咪咁啦...至多下次再搵妳囉,唔同妳講咁多啦,我朋友

係門口等我呀,拜拜!

總結:

小雲靚女得黎身材又好,又青春,又聽話,打茄輪賴撻吹蕭瓣瓣做整,

唯一敗筆嘅就係佢話攰,唔肯做觀音,所以我扣佢10分,除此之外,

我都諗唔到仲有乜野可以扣佢分嘞,所以佢嘅總分係90分,有錢嘅

話我一定自費再去吊多佢一鑊架!

我係度強烈推薦小雲比你地,你地鬼刀口身果陣不妨搵佢吖!

P.S.我再三提醒大家記住Happy帶袋呀!

升級  14.52%

四星級會員

貨色普通

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
條條女你都扣分,真是難招呼
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  90.92%

三星會員

不嬲都係一個星期左右出動一次架啦

升級  90.92%

三星會員

咁你都話係普通貨色呀,

係我眼中已經係超級Model啦!!

升級  1.48%

二星會員

鬼刀口身?!  個名咁型~~