winning11

查看: 7838|回復: 7

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 晚上 新乜村 之 見鬼

升級  90.92%

三星會員

晚上 新乜村 之 見鬼

日期 : 星期四

時間 : 晚上 9點

地點 : 新乜村

人物 : 新乜村畢比特 與 婷婷 (十九歲既湖南妹)

上次去左水圍吊憶蓮,仲要比佢迫我唔帶袋做,雖然做果陣好過癮,

不過事後就真係好驚呀,所以今次去新乜村果度吊返個平閪,留返d

錢將來睇醫生吖嘛,唔好講咁多啦,出發!

今次又係先去皇崗果間開心食個十九蚊嘅餐先,食飽之後就坐兩蚊巴

士去新乜村,到站之後就即刻去士多報到,肥婆一見到我就烚熟狗頭

咁同我講:「靚仔,今次想搵d咩類型嘅朋友咁呀?」,我就答:

「高高瘦瘦,白白淨淨,有冇d咁嘅朋友介紹比我吖?」,跟住肥婆

就講:「有,佢咁啱就係樓上,我比條鎖匙你上去搵佢啦!」,咁撚

啱係樓上?肥婆妳咪撚化我喎!肥婆都費事同我講咁多呀,佢一尻塞

條鎖匙比我,之後就開左樓下個鐵閘,再推左我上樓梯就走左去嘞,

而我就滿懷希望走上去,去到門口就用條鎖匙打開度門,睇下今次條

女到底有幾高,有幾瘦,有幾白淨先咋,點知一打開度門,咦...

乜人都冇嘅!

突然之間,我聽到有d聲,我再向前一望...我見到有個細路女踎

係角甩頭,好似見鬼果套戲入面咁,哇~~~鬼呀!!

唔關我事架...唔係我害死妳架,冤有頭,債有主,妳去搵害死妳

果個人報仇啦,我好驚呀... 個細路女拎個頭過黎,然後向我講:

「老細,咩事呀...點解你面都青晒嘅?」,我吊吖!原來妳就係

肥婆講果件高高瘦瘦,白白淨淨嘅女呀,唔係呀化,睇落妳好似五呎

都冇喎,雖然比肥婆老點左一鑊,不過睇落呢條女個貓樣都ok嘅,

妳踎係度做乜尻呀,仲唔起身,原來佢頭先係度搞衛生,掃完地就踎

係度縛個垃圾袋,比妳嚇撚死呀,我一陣就吊爆妳個閪,哼!

我坐係張床上面定一定神之後就問佢:「喂,妳呢個矮東瓜叫乜名

呀?」,佢就答我:「我叫婷婷呀,我啱啱由湖南黎嘅,今年十九

歲咋...」,我地一路除衫一路傾偈,佢都算幾好禮貌,佢剝晒光

豬之後,打出一對波仔,兩粒Lins好啡,閪毛都好濃密下,皮膚

唔係好白淨,不過係一百蚊呢個價錢黎講都算合格嘅,我地一齊去沖

涼,呢Part當然係好求其啦,冇乜好講,沖完涼就上床嘞...

審判日將至,我們無一幸免...

升級  90.92%

三星會員

你地都知我嘅習慣架啦,就係叫條女上床先,跟住我就飛撲上去

攬實佢,再詐詐帝帝咁咀埋去,點知婷婷即刻拎開塊面,今次又

冇茄輪打,唉...冇得打茄輪咪啜佢粒Lin,揸佢個波囉,

佢對波仔手感一般,只可以話好過冇,搞完上半身,咁當然係搞

下半身啦,妹妹仔...我賴下妳隻閪得唔得呀?答案係...

唔得嘅!呢樣又唔得,果樣又唔得,真冇癮...

咁妳含啦!我一尻大字型咁瞓係張床上面,跟住同佢講:「妳

同我吹啦!」,佢即刻用手攞起我條賓周放入個口度,然後係咁

啜係咁啜,佢吹蕭力水方面還可以,但係就毫無技巧可言,得個

啜字,冇幾耐我就比佢吹漲左嘞,佢一見我硬左就拿拿聲同我

過膠,過好膠就即刻黎個觀音坐蓮,佢係咁坐係咁坐,搏晒命

咁撞落黎,撞到啪啪聲,我馬上用雙手揸佢對波仔,雖然冇乜揸

手,不過老閪都唔好蝕底吖嘛,估唔到我比佢坐坐下,好快就想

爆啦喎,有冇搞錯呀,咁快就想我埋單呀?冇咁易,哼!

我彈起身攬住佢條腰唔比佢再郁,然後就一個轉身,咁就同佢上

下掉轉,變成男上女下嘅傳教士式嘞,其實我心知都拖唔耐架啦,

一陣拖到軟左咪仲死...算啦,發力插死佢啦,我插!插!插!

插左二三十下就爆左嘞...

吊完就沖涼,著衫,畀錢,咁一般嘅服務,就當然係比返一般正常

嘅價錢啦,即係一百蚊唔使找,冇貼士!

總結:

婷婷相頭認真一般,身形細粒得黎又冇乜波,兩粒Lins同隻閪又

唔Pink,皮膚亦唔白,冇乜服務,只可以形容為但求一洩,先扣

10分唔肯同我打茄輪,再扣10分唔比隻撻我賴,再扣10分因為

佢吹蕭吹得冇Heart,最後扣多5分因為佢同我扑野果陣令我有

一種好Dry嘅Hard Feeling,所以佢得嘅總分只係得

65分,所以一定冇下次,我亦唔推薦佢比你地!

P.S.我再三提醒大家記住Happy帶袋呀!

升級  14.52%

四星級會員

c兄,便宜莫貪啦

升級  97.04%

二星會員

乜都无得坐,坐地板。
我不帅的,不要爱我

升級  90.92%

三星會員

你講得啱,平嘢冇好,好嘢冇平,

真係便宜莫貪呀!  

升級  90.92%

三星會員

點解冇乜人搭訕嘅!!

升級  89.63%

二星會員

畢兄, 你都會俾條妹妹仔坐爆!

升級  69.25%

三星會員

見鬼,貞子