winning11

查看: 6840|回復: 5

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 凌晨 沙咀 之 好眉好貌生沙蝨

升級  90.92%

三星會員

凌晨 沙咀 之 好眉好貌生沙蝨

日期 : 星期一

時間 : 凌晨 2點

地點 : 沙咀

人物 : 沙咀畢比特 與 麥玲玲 (十九歲既湖南妹)

前果排半夜三更返左去沙咀玩過一次,果晚條女“散散”都幾好玩架,

真係令人回味呀,今日有個朋友叫去佢位於沙咀嘅屋企,幫佢修理下佢

架電腦喎,我識撚整電腦咩,不過佢死都要我去睇下先喎,講明先...

我睇下架咋,唔包一定整得好架,到時我搞唔掂咪撚吊我呀!不過...

真係講你地都唔信呀,結果竟然比我狗屎撞棍搞撚掂部電腦喎,既然搞撚

掂,咁就當然要去食返餐慶祝下啦,我同個朋友加埋佢個大陸妹老婆再

加埋佢個三歲嘅慈姑叮一齊去“友梨”食飯,果度d野食你地都應該試過

架啦,都ok嘅,起碼食得落口先囉!

飲飽吃醉之後,都成夜晚點幾鐘嘞,我就同個朋友講我要去揼個正骨要走

先,我睇住佢地一家大細走左之後,我就即刻靜雞雞走去搵媒人婆先咋,

我一去到士多就同媒人婆講:“喂,散散有冇開工呀?”,媒人婆就話:

“佢大姨媽喎,我介紹件仲靚嘅女仔比你識啦!”,介紹件仲靚嘅女仔比

我咁撚筍...又好!

媒人婆安排左我入房等,跟住唔洗十分鐘就有條女開門入黎嘞,咦...

睇落唔錯咁喎,成個鄰家少女咁款,亳無撈味,啱撚晒我啦,ok,上鐘!

咁我就除衫諗住同佢去沖涼啦,點知佢話今日沖左好多次涼,而家唔洗沖喎,

叫我自己單拖去沖飽佢咁話喎,咩話...妳唔撚沖涼!我地拉据左一陣,

始終都冇佢辦法,我唯自己去沖啦,你地可能會覺得做乜要自己去沖涼喎,

條女都唔沖咯,咪大家都唔好撚沖囉,如果我唔都沖涼嘅話,咁一陣間佢咪

有理由唔同我含撚囉,所以我攞埋銀包同埋部手機去沖涼,你地睇到呢度,

係咪覺得我好撚醒呢,當然啦,我點知我一陣沖完涼行返出黎之後,條女仲

係唔係度架,一陣俾佢一尻起撚晒我副身家咁咪大撚鑊,錢就事少呀,因為

我冇乜幾多錢係銀包入面,證件就麻撚煩啦...

審判日將至,我們無一幸免...

升級  90.92%

三星會員

我沖完涼行出黎之後,見到條女啱啱除晒d衫,呢條女身材一般,波仔一對,

啡提兩粒,佢見到我出黎就爬上床,哇...佢爬上床果陣我見到佢個屁股

上面最少有三十粒紅疹,有冇搞撚錯呀,妳個屎忽生乜撚野呀?定係尋晚有

幾十隻蚊針妳個屎忽呀!唉...我吊妳個口同埋個閪啫,又唔係吊妳個屎

忽,算啦算啦...打下茄輪先啦...當我一伸個頭埋去果陣,佢即刻用

手踭頂住我個頭喎,咁即係冇茄輪打啦,咁啜下妳粒Lin得啦掛,咁啜

Lin呢味野佢都冇拒絕我,我又啜又揸,玩左對波仔一陣之後,我就向佢

條西隧進發嘞,我一稍為接近佢條西隧咋,佢就即時成個人彈起身,再用

雙手封住佢條西隧入口嘞,洗唔洗咁撚大反應呀,唔比賴撻咪同我含撚囉,

點知...佢話佢不嬲都唔吹架喎,喂...好啦喎,妳仲有乜野係唔做架,

唔該妳一次過講晒出黎好喎,我又同佢拉据左一陣,結果佢只係肯用手整硬

我碌撚,佢用手揸住我條賓周係咁扯,扯到我硬左就即刻幫我帶袋,然後就

瞓係張床上面等我吊佢,叫佢做下觀音先啦,唔得!不如玩下狗仔好唔好呀?

唔好!吊...真係冇撚癮呀,我插左入去佢隻閪果度之後,開始揪插佢,

可能真係太冇癮啦,結果唔洗兩分鐘,竟然插插下軟左喎,我叫佢快d用手

整返硬我啦,佢就好似好唔耐煩咁嘅死樣,吊妳老母快d郁手啦,佢死死地氣

咁再用手係咁扯,我比佢扯扯下又硬返嘞,我覺得再搞落去都冇乜意思啦,

跟住我就同佢講:“妳唔好停手,幫我打出黎啦!”,佢跪係張床上面,個

背脊就對住我,咁我咪用雙手係佢後面兜過去揸住佢對波囉,唔洗五分鐘我

就出野嘞!

出左野就起身沖涼,著衫,分手費百五蚊人仔,貼士就當然係唔比啦,佢咁

師兄弟嘅服務態度,邊有可能俾貼士佢架,不過出黎玩,就少不免會撞到呢d

咁嘅閪人架啦,算啦...都半夜三更咯,去揼個正骨瞓覺把啦!

總結:

麥玲玲佢相頭都唔錯架,對波仔仲幾好揸手添,皮膚都幾白,兩粒Lins

同隻閪就好啡下,見佢好眉好貌,點知幾乎乜野服務都冇,先扣佢5分唔肯

沖涼,再扣佢10分唔肯打茄輪,然後扣佢10分唔肯比隻閪我賴,跟住扣

佢10唔肯吹蕭,最後扣佢10分因為佢死都唔肯轉花式,咁就死得啦,靚女

有撚用咩,所以佢得嘅總分只係得55分,一定冇下次呀,你地見到佢嘅話,

記住彈佢呀!

P.S.我再三提醒大家記住Happy帶袋呀!

審判日將至,我們無一幸免...

升級  3.33%

三星會員

c hing 點解唔搵媒人婆投訴呀?

升級  14.52%

四星級會員

投訢佢啦
今時今日的服務態度是不行的

升級  20%

一星會員

对付点机车鸡,最好的办法就是不停的插距

升級  97.04%

二星會員

对付点机车鸡,最好的办法就是不停的插距
vlenx 發表於 2010-8-21 00:15

岩听。