winning11

查看: 9563|回復: 5

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 晚上 水圍 之 美少女戰士 火野麗

升級  90.92%

三星會員

晚上 水圍 之 美少女戰士 Sailor Mars 火野麗

日期:星期六

時間:晚上 7點

地點:水圍

人物:水圍畢比特 與 小麗(十八歲既河南妹)

上次比皇崗小矮人害到半夜三更先至返到去沙咀食快餐,好在食到件好野散散,

如果唔係既話,我一定吊柒佢呀,唔好講咁多無謂野嘞,今日我晚飯都唔食住,

去吊個閪先,我去到水圍就即刻向媒人婆報到,媒人婆按照慣例先帶我上樓,

跟住再帶條女上黎,一開門...咦,都幾高幾白淨下喎,不過就好熟口面,

但係以我嘅記憶,肯定未同呢條女做過朋友架喎,點解咁熟口面嘅呢,唔好

理咁多啦,啱就上咗鐘先再慢慢講啦,妳入嚟!

條女一知道我上鐘就笑住口咁行入嚟嘞,而媒人婆就吩咐佢要好好咁招呼我之後

就柵門走左嘞,呢條女坐左係張床上面同我打招呼喎:“你好,我叫小麗呀!”

啊,我知啦...係美少女戰士入面嘅 Sailor Mars

火野麗呀!你地話似唔似呀?

Sailor Mars妳聽住,我就係港燦畢比特嘞,我今日要同妳決一死戰

呀!其實佢都唔知我係度講乜尻,淨係識係度傻笑,妳唔使知 Sailor

Mars 係邊個架,妳淨係識吹簫同埋扑野得架啦,除衫先講啦!

當火野麗一除晒衫之後,Oh...No...係就係幾高嘞,睇落都有1.6

8米架,不過冇乜波,又冇乜腰呢,兩粒 Lins 就仲好 Pink,大

約好似個兩毫子咁上下大啦,閪毛就又短又疏,睇起上黎都好新鮮下喎,沖涼

呢 Part 就勁一般,係咁依洗下個重點就算,然後就一齊返入房,我叫

火野麗上床先,跟住我又撲上去佢上面攬住佢,用近鏡睇到佢塊面嘅皮膚白裡

透紅,絕對冇化妝,我先咀佢塊面一野,佢好似冇乜反應咁喎,點知當我想車

佢果陣,佢尻咁醒目,即時拎開塊面,咁即係 No French Kiss,

唔車咪唔車囉,我都唔係咁隨便架,哼!唔打茄輪就要比粒 Lin 我啜,

我左手揸住佢粒 Lin 係咁捽,跟住就狂啜佢右邊粒 Lin,搞左一陣

就掉返轉啜左邊粒 Lin 同埋捽右邊粒 Lin,我前後都搞左成十分八分

鐘架,不過火野麗都仲好似冇乜反應咁既,好...等我賴妳隻撻先,睇下妳

仲忍唔忍得住唔呻吟,哼!我先賴下佢對好修長既長腿,再賴埋去佢條大髀罅,

審判日將至,我們無一幸免...

升級  90.92%

三星會員

哇...我見到佢隻 Gap 好 Pink 好一線呀,唔賴就真係蝕底啦,

我先用條脷輕輕力咁撩佢粒陰核,跟住慢慢將力度同埋速度提升,一般女仔都

會開始叫到拆天架啦,但係呢條死八婆就粒聲唔出,我仲以為佢死左呀,仆妳

個街吖,等我再加強力度鑽妳隻閪至得!我又鑽又磨又撩咁搞左成十幾分鐘,

搞到條脷都軟晒,佢都仲係好似啞左咁毫無聲氣,妳好野...我服撚左妳,

呢個回合妳嬴左,我投降嘞,我情願比條撚妳啜好過,我瞓低係張床上面同

佢講:“幫我吹硬佢啦!”,火野麗雖然好合作,但係個表情就好似唔多願

咁囉,佢一野就我個尻頭放入個口入面係咁啜,但係啜得黎又冇乜力水喎,

哇,邊條契弟教妳含撚架!好彩條賓周有反應識硬啫,如果我副架生又失靈

既話,咁咪死撚得!唉...硬左啦,妳拿拿聲幫我帶袋好過啦,帶袋又袋

得笨手笨腳,等我自己黎嘞!

佢見我帶好個袋之後就一尻瞓落床聽吊囉,吓...原來妳又係懶閪一名黎

架,妳唔好彩啦,我專吊妳 d 咁嘅死懶閪架,哼!我對準佢個閪,然

後毫不留情咁一尻對入去,噢...原來佢隻閪好緊好窄架,我感覺到佢

條西隧嘅壓迫感好強呀,我由慢速到開始加速果陣,先至聽到佢好細聲咁

呻吟幾野,我嘅鬥心同埋好勝心又比佢激發左出黎嘞,我再加速力插佢都

冇三十幾野就爆晒出黎嘞,冇辦法啦...鬼叫佢隻閪咁窄咩,唉...

出左野就起身沖涼,著衫,比分手費,一百五十蚊人仔,由於佢提供既服務

未能達標,所以冇貼士,比完錢我就一支箭咁走左去食飯,食完飯就去左

按正骨嘞,咁又一 Day!

總結:

美少女戰士 Sailor Mars 火野麗佢相頭都唔錯,身型夠高,

可惜冇乜波扣10分,又唔比打茄輪再扣10分,賴佢隻閪果陣又冇反應,

扣佢15分,佢總分只得65分,呀姐妳扮幾聲黎聽下都好吖,粒聲唔出咁,

算點啫,一 d 都唔專業呀,抵我唔俾貼士佢啦,早知吊返上次果個散散

好過呀,你地話係咪嘞...

P.S.我再三提醒大家記住Happy帶袋呀!

審判日將至,我們無一幸免...

升級  76.67%

一星會員

居然是沙髮
搞乜?沙兄的帖冷了甘多

升級  14.52%

四星級會員

好一條死魚
jal888 該用戶已被刪除

升級  1.11%

二星會員

等左你好耐啦~~~仲以为你卑公安拉鬼左添~!~条女唔错啊