winning11

查看: 22414|回復: 18

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 晚上 水圍 之 快餐小美人

升級  90.92%

三星會員

晚上 水圍 之 快餐小美人

日期 : 星期一

時間 : 傍晚 六點

地點 : 水圍

人物 : 水圍畢比特 與 小藍 (十九歲嘅湖南妹)

上次返啅左"大蚊",同佢打茄輪,賴撻,唔帶袋扑野,轉花式,

含撚口爆,乜都肯,乜都玩齊,真係想唔比五十蚊人仔貼士都

唔好意呀,係我有史以來出手最豪嘅一次呀,不過我今次唔

會再返啅"大蚊"架啦,睇下有咩新女好過啦...

我今日收早,放左工就由落馬洲痴線過左界,行去大家樂食

左個下午茶餐,再慢慢行去士多同媒人婆打個招呼,媒人婆

就問我仲要唔要返啅"大蚊"喎,梗係唔返啅啦,有冇新女叫

黎佢過黎睇下咁呀,媒人婆話當然有新女啦,咁有就快手比

條鎖匙我上樓先,妳叫條女快 d 上黎,快 d 呀!

我係客廳等左十幾分鐘,條女就敲門o勒,我打開門一睇...

哇,正呀!條女雖然細粒左些少,但係個樣就好靚下喎,皮膚

白雪雪,鼻尖尖,嘴細細,雙眼咸咸濕濕咁,我睇到眼甘甘咁,

條女終於開口o勒:"點呀...我得唔得呀老細?",我即刻話:

"得...梗係得啦,仲唔快 d 入嚟!"

我開門比條女入嚟之後,當然係馬上入房除衫啦,佢對波仔

一 d 都唔大,但係就勝在夠 Firm,兩粒 Lins 又夠 Pink,

條腰又夠幼,西毛又夠短又夠稀疏,基本上就係我杯茶啦,

我地一齊去沖涼,侍浴呢 Part 就一般咁啦,三點式沖涼,

我地一路沖涼傾下計仔,原來佢叫"小藍",黎自湖南,今年

十九歲,佢咁細粒,真係一 d 都唔似咁大囉...

沖完就返房開工,我先叫佢上床先,跟住我就樸上床諗住搵

著數咁啦,咁靚女...試下佢可唔可以打茄輪先咋,點知...

佢個頭左擰右擰,係唔可以打茄輪嘅,咁啜下妳兩粒 Lins

可以啦掛!啜下 Lin Lin 佢都比嘅,我一邊揸波,一邊啜

Lin,啜完咗邊...又啜下右邊...佢對波仔都好實淨下架,

啜 Lin 都啜到飽晒o勒,唔知有冇撻食呢?試下先...點知

我稍為接近佢隻撻,佢就預先用手擋實晒o勒,睇黎之前都

有好多師兄想賴佢隻撻喎,如果唔係嘅話,佢又點會咁撚

醒目識用手去擋住呢,係咪?咁冇得賴撻咪唔賴囉,好巴閉

咩,哼!!

審判日將至,我們無一幸免...

升級  90.92%

三星會員

冇撻賴嘅話...咁妳就同我含啦!我發晦氣大字型咁瞓係

張床上面,"小藍"就起身跪係我雙腿之間同我含o勒,佢

張開個櫻桃小嘴,一野就含住我個尻頭係咁啜o勒,佢個嘴

嘅力水一般,吹得又冇 Heart,淨係識上下上下咁啜,又唔

運用下佢條利,我都唔知佢生條利出黎做乜架,佢吹左一

陣就想幫我過膠喎,我即刻同佢講:"吹多陣啦!",佢死死

地氣咁再同我吹,佢都吹唔夠廿下就停晒口,跟住同我講:

"我個嘴咁細,你條咁粗,我吹到口都軟晒啦...",唉...

咁唔好吹囉...同我過膠啦,不過妳係上面先架喎,佢一聽

到我咁講之後,都不知幾開心呀,幫我帶好個袋之後就騎

上黎o勒,佢條西隧都算幾窄嘅,佢係度騎下騎下咁,我仲

唔拿拿臨用雙手揸實佢對波仔呀,唔揸咪好蝕低囉,哼!

"小藍"佢騎得毫無力水,就住就住咁,咁我就捉住佢條小

蠻腰,然後大大力向上係咁頂,頂到啪啪聲,頂到佢係度

We Wa 鬼叫喎,等妳想揸流攤o丫拿,仲唔死!

頂左十幾野,我條腰都開始有些少軟o勒,大佬...仲後生

咩,瞓低啦死八婆,"小藍"大字型咁瞓低之後,我就對好

位,一尻對晒入去,跟住就o彭o彭聲咁撞埋去佢條西隧果

度,等妳頭先含同埋做觀音果陣係度揸流攤o丫拿...

我撞佢一野就同佢講一次"揸流攤o丫拿...",佢都唔知

我係度講乜尻,真係幾搞笑幾過癮架,不過我都唔講得幾

多句"揸流攤o丫拿...",我大約講左十幾廿句之後就出

野o勒,我就好似一個漏左氣嘅吹氣公仔咁,當堂成個人

謝晒,出咗野之後,係張床上面休息左一兩分鐘就同"小

藍"去沖涼o勒,不過佢事後嘅侍浴就好求其,沖完涼就好

似一支箭咁標返入房著衫...

衫就著返晒o勒,又到左畀錢嘅時候衫之後,我比一百五十

蚊過佢,跟住佢即刻叫我比多十蚊貼士佢喎,佢嘅服務雖

然好一般,不過睇在佢生得靚女嘅份上,就比多十蚊妳啦!

拿...妳唔好咁大洗呀,呢十蚊記住慢慢用喎!比晒錢之後

我就即刻走先去食晚飯o勒...

總結 :  

"小藍"相頭真係幾好,係近年快餐女之中難得一見嘅貨色,

其實佢嘅服務都唔算差架啦,基本嘅3味包括沖涼,含,

扑野,三瓣都做到足,都係果百五蚊,仲想點o丫,遇到有茄

輪打同埋有撻食嘅女都係好彩嘅o者,並唔包括係標準服

務入面架嘛,十蚊貼士其實一 d 都唔過份囉...

鍾意有相頭,而對服務方面又冇我嘅要求咁過份嘅師兄

們,"小藍"就一定o啱晒你地o勒,而我就肯定冇下次o勒!

P.S.大家記住,Happy帶袋,千祈唔好學我呀,死人架!

審判日將至,我們無一幸免...

升級  53.33%

一星會員

C兄次次報告都咁精彩~正!

升級  14.52%

四星級會員

c兄真係好
又有好野食

升級  20%

一星會員

請問師兄士多怎去,很想試試,謝謝

升級  97.04%

二星會員

条女点解好似死老逗甘,一D都晤笑下既???
我不帅的,不要爱我

升級  60%

一星會員

C兄<~~勁呀!

升級  16.92%

三星會員

The photo alumb quite good, for the price paid is resonable..

升級  16.3%

二星會員

好似幾好肉地...抵食^^

升級  86.67%

一星會員

師兄你D相好搞笑, 你個樣子又帥

升級  21.11%

二星會員

師兄講到咁正!我點去搵媒人婆先?

升級  5.93%

二星會員

c兄....你須小心吃蛋擌好易中招
bbb

升級  14.07%

二星會員

請問師兄士多點去,謝謝指路

升級  2.96%

二星會員

我都想揸流攤o丫.... C兄
South Fist King

升級  6.67%

一星會員

very good very goodvery good

升級  15.93%

二星會員

有正片,多謝先!!

升級  59.26%

二星會員

150都OK拉

升級  10.74%

二星會員

又有好野食,C兄次次報告都咁精彩~正!