winning11

查看: 25581|回復: 34

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 晚上 水圍 之 吊完一蚊又一蚊

升級  90.92%

三星會員

晚上 水圍 之 吊完一蚊又一蚊

日期 : 星期五

時間 : 晚上 九點半

地點 : 水圍

人物 : 水圍畢比特 與 兩個都叫阿蚊
       (第一個係21歲嘅湖南妹,第二個係19歲嘅四川妹)

連續去咗兩次邪骨,今次都係玩返快餐嘅時候啦,去虫虫水玩

一次要成三百幾蚊,我去食兩個快餐都仲有找啦,今次我都係

近近地去返水圍玩,我係香港食埋晚飯先至起程上路,去到水

圍都成九點鐘,我一行到士多,個媽咪就鬼死咁大聲同我講:"

乜咁耐唔黎呀?",我就話:"冇錢點黎呀!",個媽咪即刻答:"你

地香港人起碼都搵兩三萬蚊一個月,點會冇錢喎,講笑啦!",

我心諗...多餘架,有兩三萬蚊個月都唔黎食快餐啦!

我估肯定有 d 師兄上到大陸成日係大陸人面前認屎認屁啦,

如果唔係嘅話,d 大陸人點會成日問我搵幾多萬蚊一個月喎,

唔好講埋 d 無謂嘅野啦,比條鎖匙我上樓先,妳快 d 去叫

女過黎比我揀好過啦...

我上咗樓之後,等左一陣...就有兩條女入嚟o勒,一件就矮些

少,不過個樣就好棧鬼,另外一件就高些少,比較青春,兩件都

唔錯喎,但係我又唔係咁鍾意玩雙飛嘅,都係吊件棧鬼妹先啦,

如果一陣仲有力吊嘅話,咪再吊埋件高妹囉,棧鬼妹妳留低啦!

高妹柵門走左之後,我就同棧鬼妹拖住手入房o勒,棧鬼妹想即

刻除衫喎,我就馬上攬住佢玩下先,妳咁心急做乜o者,好趕時

間咩?棧鬼妹用得意嘅表情同我講:"唔趕時間呀!",然後佢就

坐係我大脾,跟住同我打茄輪喎,哇...正呀!好有拍拖 feel

呀!我一路同佢打茄輪,一路伸隻手入去佢件衫入面,再解開

佢個奶罩揸波仔,估唔到佢人仔瘦瘦,都幾好波架喎,我揸住

佢個波黎問佢叫乜名,原來佢叫"阿蚊",21歲嘅湖南妹,玩左

成十幾分鐘之後,我地就碌光豬去沖涼o勒,沖涼呢 Part 都

算合格啦,標準三點式囉,佢嘅皮膚好白,可惜有些少腰長腳

短,33c嘅波波,配以兩粒啡 Lins,西毛都算幾濃密架...

沖完涼,我地就上床繼續再玩打茄輪,呢條女係咁用雙手雙腳

好似條蛇咁纏實我,而我就忙於打茄輪同埋揸波,搞左一陣之

後,我開始賴佢條頸,啜佢粒 Lin,跟手再賴佢隻撻,不過我賴

佢隻撻之前,見到佢隻撻菌晒黑邊,唉...當堂食慾大減呀!但

係唔賴又覺得好唔抵喎,老虎蟹都賴!我先用條利去磨佢粒陰

核,再伸長條利去鑽佢條西隧,佢濃密嘅西毛搞到我成口都係,

唔知點解...我突然爬返上去同佢打茄輪,跟手就將自己碌野

插入去佢條西隧入面,唉...我又Happy唔帶袋啦!條女完全冇反

抗喎,我感覺到條女條西隧好重濕氣呀,不過就唔多窄,條女係

度好溫柔咁呻吟,又用雙手捉住我個頭,迫我同佢打茄輪,我當

時我地都好投入呀,搞到我好快就想爆漿o勒,我即刻叫佢做狗

仔,我地馬上分體,咁我就可以乘機冷靜一下,我見到我碌好

硬呀,條女已經棟高個屎忽等緊我入o勒,我o拿o拿聲捉住佢條

腰插入去,噢...好舒服呀!我插呀插...插呀插...插左十幾野

就出返黎o勒,唔得啦...再插就真係爆架啦,條女見我瞓咗係

張床上面係咁喘氣,佢竟然一手揸住我條賓周幫我吹喎,呀...

呀...噢...呀...喂,妳再吹就爆架啦!喂...喂...妳仲吹喎,

審判日將至,我們無一幸免...

升級  90.92%

三星會員

我真係忍唔住架啦!真係爆架啦!呀...呀...爆啦!噢...

就咁樣...係佢默許嘅情況之下,我就係佢個口入面爆晒出黎

o勒,我爆完之後,佢仲好之由淡定咁含住我 d 漿去搵垃圾桶,

佢吐晒我 d 漿落垃圾桶之後,佢個電話就響o勒,佢接電話果

陣,我聽到係男人聲,我仲聽到條女話立即過黎,然後條女就

好快咁同我去沖涼,沖完涼就o拿o拿臨著衫準備走,但係我留

意到一樣野呀,就係條女同我口爆完之後,連用清水沖下個口

都冇呀,仆街囉...一陣個位師兄唔知打唔打茄輪呢,我之前

又有冇師兄幫襯過呢,我見佢咁趕,服務又好,咁咪比百五蚊

再加廿蚊貼士過佢囉,佢收左錢之後就講左聲多謝,跟住就雞

咁腳走左o勒...

我係個廳果度睇電視,由十點幾十一點,睇到凌晨一點鐘,我

打電話比媽咪問佢條高妹收左工未,媽咪話高妹未收工,即刻

叫佢上黎,唔使五分鐘,高妹就到左o勒,嘿嘿...我吊爆妳呀!

高妹身形比較頭先條女豐滿,有波有籮又有腰,加上有青春氣

息,對腳又比較長,我點都要吊埋佢先至肯走架o勒!我地除衫

沖涼,佢對波型冇頭先件野對波咁靚,不過粒 Lin 就好 Pink,

手感亦比較強,我地沖緊涼果陣我又問佢點稱呼啦,點知佢又

叫"阿蚊"喎,不過就得19歲,四川黎嘅,沖完涼我地就上床o勒,

佢先瞓係床上面,我一埋牙就攬住佢打茄輪,呢條女又肯喎,

我地係咁用條利黎打交,我一路向下出發,先揸波啜 Lin,再

賴落去佢條大脾罅果度,我見到呢條女隻撻鮮嫩好多,仲有些

少 Pink 架,我唔客氣o勒,今次都係用條利又磨又鑽咁啦,條

女就係度典床典蓆,鬼殺咁嘈,我見佢咁享受,就趁機爬返上

去同佢打茄輪,跟手就又唔帶袋插佢o勒,點知當我個尻頭一

插入去果陣,條女即刻成個彈起,係都要我帶袋喎,帶咪帶囉,

我預左架啦,不過我帶袋之前妳要幫我吹架喎,我瞓係床上面,

條女就揸住我碌尻係咁啜,啜左一兩分鐘左右就幫我帶袋o勒,

一帶好個袋佢就瞓低,要我係上面吊佢喎,好...我就吊爆你

隻西呀!我插左入去佢條西隧之後,佢就又係度We Wa 鬼叫

o勒,呢條女冇頭先果條女咁主動,所以我就一路吊,一路攬實

佢揸波打茄輪,可能係第二轉嘅關係,我插左三四十野左右就

捱唔住爆左出黎o勒,都好...無謂辛苦自己o丫,我地起身沖

涼,條女事後都有侍浴,沖完涼...著好衫...又要畀錢o勒...

呢條女冇第一條女咁主動,又唔比唔帶袋吊,所以佢只係得到

佢應得嘅百五蚊,冇貼士,跟住我就去咗骨場玩正骨瞓覺o勒!

總結 :  

第一個"阿蚊"相頭比較弱,不過就勝在夠嬌嗲,但係又唔會太

過火浮誇喎,仲識得用手腳黎纏住我,打茄輪賴撻都肯,唔帶袋

扑野都制,吹蕭果陣唔會去吐口水,口爆完又唔"擦牙郎口",廿

蚊貼士抵比啦!我比佢90分,有10分係扣佢相頭同身高嘅...

第二個"阿蚊"相頭同埋身形都比較好,又比較青春,可惜就比

較被動,打茄輪賴撻冇問題,唔帶袋扑野就唔得o勒,吹蕭又冇

乜技巧,不過以快餐嚟講都算好好架啦,我比佢85分,有10分

係扣佢一定要我帶袋扑野嘅,仲有5分係扣佢吹蕭冇技巧嘅...

總括嚟講兩個"阿蚊"各有各好,兩個都抵讚,兩個都值得推介!

吊第一個"阿蚊"用左百七蚊,吊第二個"阿蚊"用左百五蚊,跟

住去骨場按摩過夜就用左七十八蚊加三十蚊貼士,即係一百零

八蚊,總共加埋都係洗左四百二十八蚊人仔咋,加埋來回交通

費都唔使五舊水港紙,咁就玩左兩日一夜o勒,抵啦!!

P.S.大家記住Happy帶袋呀,千祈唔好學我咁,死梗架!!

升級  97.04%

二星會員

哈哈,乜两条女都晤卑睇正面既。
我不帅的,不要爱我

升級  14.52%

四星級會員

師兄
小心又再來男人最痛,牛奶公司呀

升級  59.33%

三星會員

又唔帶袋呀 ,
今次無相既
食神

升級  84.44%

二星會員

師兄,唔帶袋係十分高危動作。

升級  78.52%

二星會員

快仔土多位置係邊樹? 我都想去..

升級  6.67%

一星會員

隻撻菌晒黑邊都唔帶袋,勁呀..

升級  35.56%

二星會員

C兄小心~叫雞帶袋呀!!!

升級  0.37%

二星會員

I like this report it is very good thanks.

升級  18.89%

二星會員

Very detail thanks Ching

升級  90.92%

三星會員

果度d地方又污糟邋遢,又危險,

d女又唔夠靚,真係唔啱你去架!  

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
我响大陸經常都吹到
自己搵十幾萬一個月

今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  90.92%

三星會員

阿花你係得嘅!!

升級  4.07%

二星會員

個背影唔錯咁喎~

升級  90.92%

三星會員

呢位師兄真係識貨呀,

請問你係中巴混血兒

定係中型巴士司機呢?

升級  89.63%

二星會員

畢兄,重想睇你出報告, 唔好咁勇.

升級  90.92%

三星會員

雙飛?!我真係冇你咁賤格呀!!

升級  33.33%

一星會員

水圍的士多在那裡呀?

升級  12.25%

三星會員

叫雞帶袋呀