winning11

查看: 8883|回復: 7

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 大年初一晚上 水圍 之 污糟辣撻小甜甜 2

升級  90.92%

三星會員

大年初一晚上 水圍 之 污糟辣撻小甜甜 2

日期 : 星期日 大年初一情人節

時間 : 晚上 8點30分

地點 : 水圍

人物 : 水圍畢比特 又再與 小甜甜 (自稱十八歲既四川妹)

上次去水圍吊左件水圍林憶蓮之後,好快又到左今日星期日大年

初一情人節,大節流流...我感懷身世,所以咪單拖係皇崗食飽飯

之後,就又走去水圍搵媒人婆,叫佢介紹 d 好女仔比我認識o勒,

去到水圍之後我就問媒人婆有冇 d 廿歲樓下,又靚既女仔介紹我

認識咁啦,個媒人婆即刻叫我上咗樓坐陣先,我係樓上等左陣...

冇幾耐就有人敲門喎,我打開門一睇...有條靚妹仔企係度傻笑喎,

咦...條靚妹仔點解咁熟口面既?啊...我記得啦...妳咪係好--污

糟辣撻果個小甜甜o丫嘛!我記得上次佢又肯打茄輪,又唔沖涼就

同我含--,又比賴撻,同佢做朋友都幾好玩既,做生不如做熟啦,

咁妳仲戇尻尻咁企係門口做乜呀,入嚟啦!

我最鍾意就係同 d 靚妹仔做朋友架o勒,冇見一排小甜甜個樣仲係

咁得意可愛喎!入到房之後我就坐係張床上面除衫,而"小甜甜"就

企左係我面前除喎,佢除完衫就除 Bra,跟住佢對 32b 波仔就對住

我個頭o勒,我見到佢兩粒提子依然都係咁 Pink,咁我就忍唔住即

刻捉住佢條腰,跟手就伸個頭埋去啜提子汁囉,啜完咗邊啜右邊,真

係過癮,我啜左一陣之後就建議去沖涼,點知今次佢又係話唔去沖

涼喎,真係估唔到佢依然都係咁辣撻,我冇所謂呀,反正一陣間妳都

用個口黎賴乾淨我條賓周架啦,咁唔沖涼咪唔沖涼囉...

我今次叫"小甜甜"瞓低先,然後我就爬上床,先同佢打茄輪啦,不過

"小甜甜"同我打左半分鐘茄輪左右之後,就開始扭計唔肯繼續打啦

喎,咁唔打茄輪我就當然係渣佢個波仔,啜佢粒 Lin Lin 啦,我仲

唔搏--晒老命啜返夠本呀,哼!我又渣又啜咁攪左兩三分鐘左右之

後,我就開始向下賴落去,一直賴到佢對大脾就直接伸個頭去賴隻

撻o勒,我先用條利輕輕力咁界左佢隻撻一下,"小甜甜"即刻呻吟左

一聲出黎添,跟住我將條利去喪界!喪磨!喪撩!喪鑽!"小甜甜"既反

應大到無輪,係咁 We Wa 鬼叫,典床典蓆,不過...唔知點解佢突然

粒聲唔出,跟住唔比我再賴佢隻撻喎...

審判日將至,我們無一幸免...

升級  90.92%

三星會員

妳唔比我賴撻冇所謂,咁咪到妳含--囉,點知..."小甜甜"話唔含--

喎!吓...今日妳搞乜--野呀!我開頭係咁迫佢,然後苦苦哀求佢,

可惜佢鐵石心腸,死都唔肯含--,唉...冇辦法啦,我同佢講:"妳唔

含--咪唔含--囉,不過我一向唔吹都唔識硬嘅,妳有本事就整硬我

囉!"...

"小甜甜"用手捉實我條賓周,然後上下上下不停咁郁,冇幾耐...

真係講你都唔信呀,我條賓周竟然識硬喎!既然硬左,咁妳個仆街仲

唔快-- d 同我帶袋!佢幫我帶好個袋之後即刻瞓低,咁即係要求我

係上面啦,我真係冇--晒佢辦法,唯有順從佢嘅意思啦,如果再同佢

爭持嘅話,到時軟--左就仲大鑊啦,我o拿o拿聲隊入去佢條西隧,我

一路插一路伸個頭埋去,諗住同佢打茄輪啦,點知條死八婆拎開個

死人頭,唔肯打茄輪喎,我唯有繼續齋吊,不過唔知點解,我吊左成

十分鐘都未出野喎,條死八婆終於出聲o勒:"仲未出野呀?快 d 啦!",

哇...我吊妳老母o丫,妳家下咩--野態度呀!妳好--野,我一日未出

野都係妳惡!不過...我突然諗到一條好橋出黎喎,跟住我就同佢講:

妳想我快 d 出野呀?做狗仔囉,我做狗仔就會快好多架!",佢條傻婆

竟然信喎,仲即刻彈起身,棟高個籮友比我插添,我快快脆脆跪係張

床上面,跟住對好位就一野插入去,然後尻咁大力撞埋去佢個籮友果

度,下下都撞到啪啪聲,撞--到佢想死咁滯呀,我個心都不知幾--爽

呀,但係我個心都只係爽到廿秒左右,因為我撞左都唔夠二十野就出

野o勒...

爆完佢應該肯去沖涼啦掛,結果佢都有去沖涼,不過冇侍浴,各有各沖

...沖完涼,換好衫之後,又係分手嘅時候o勒,掟煲費百五蚊,今次再

同佢做朋友,佢嘅態度真係仆街,所以我豆令貼士都冇比佢!比完錢之

後我就黑口黑面咁開門走左o勒...

總結 :  

"小甜甜"相頭都算過得去,上次佢嘅服務態度都 ok 架,點知佢今次

會咁--仆街喎,我先扣"小甜甜"10分,因為佢唔肯沖涼,再扣10分係因

為佢今次唔多肯打茄輪,今次直頭唔肯含--含就要扣20分啦,加起上

黎就扣左40分,總共得分就係60分o勒!

唉...估唔到今年會咁樣開年,過左一個咁樣嘅情人節...

你地執到錢又好,贏左錢又好,都千祈唔好同呢個咁--仆街嘅"污糟

辣撻小甜甜"做朋友呀!

P.S.大家記住一齊去Happy帶袋呀,恭喜發財!出入平安!  

審判日將至,我們無一幸免...

升級  90%

一星會員

過時過節點可以咁對自己架?點解唔食豪呀!?
不過你都要體諒下個妹妹仔, 大年初一都冇得衣錦榮歸返老家.
應該一早封一封利是俾佢, 5 蚊人仔都好, 跟住同佢聲乖女, 新年年要比心機含撚la~ 一定有good service la

升級  1.48%

二星會員

年初一都咁辛苦呀! 有冇俾返封紅包佢呀

升級  10%

一星會員

这小妹的面相好象比较一般么。不过还是比较白的。

升級  28.89%

二星會員

so sad to hear that

升級  15.93%

二星會員

好有FEEL阿, 多謝CHING!!