winning11

查看: 9117|回復: 8

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 晚上 水圍 之 再戰金剛嘴

升級  90.92%

三星會員

晚上 水圍 之 再戰金剛嘴

日期 : 星期一

時間 : 晚上 10點

地點 : 水圍

人物 : 水圍畢比特 再與 汪汪 (十八歲嘅湖南妹)

星期六果日比"汪汪"個大力金剛嘴吹爆左,入唔到佢條西隧

我條氣一直都好唔順,真係越諗就越嬲呀,豈有此理話,收工

即刻去搵"汪汪"吊爆佢至得,哼!!

收左工之後,先去落馬洲買香港煙,過左福田關口就去皇崗嘅

開心茶餐廳食飯,食飽左就飽暖思淫慾o勒,去到水圍就搵中

介人,問佢"汪汪"仲有冇徵友啦,好彩中介人問"汪汪"仲係度,

中介人比條鎖匙我上樓等,我上樓左等左冇耐"汪汪"就到左

o勒,冇見佢幾日依然都係咁靚女,今次大家都唔使多講啦,快

快脆脆剝光豬,等大家可以好深入咁了解對方啦...

佢一除衫,我就即刻伸手去揸下佢對竹筍波仔,再啜下佢兩粒

又細粒又 Pink 嘅 Lin Lin,正呀!!"汪汪"叫我唔好啜住,同

佢去沖涼先,沖完先啜咪沖完先啜囉,佢侍浴方面依然合格,

唔會求其其咁...

沖完涼之後我地就拖住手仔上床同對方作更深入嘅了解o勒,

"汪汪"又叫我瞓上床先喎,今次我幾大都唔聽話,我反叫佢上

床先,"汪汪"真係聽我講上床先喎,上次笨左添,我先將個

頭貼近佢個嘴,睇下有冇得打茄輪先咋,唉...點知佢精過鬼,

即刻將個頭左拎右拎,冇茄輪打,o錫下佢塊面都好架,o鍚完

面豬登就賴下佢條頸,賴完頸就揸波仔,啜 Lin Lin,我用條

利撩佢兩粒 Lin,佢兩粒 Lin 開始凸出黎o勒,我再向下進發,

賴下佢個肚,順勢賴落去佢對大脾,再由大脾賴到佢條大脾罅,

佢冇反抗喎,以我嘅經驗...佢應該肯比隻撻我賴嘅,我伸條

利去界下佢隻 Pink 撻一野,咦...冇詐型喎,咁就o啱啦!

我即刻搏晒命咁去賴佢,先用條利撩佢粒陰核,再伸長條利

鑽佢條西隧,然後就用條利大大力咁上下磨佢隻撻,"汪汪"叫

到拆天咁呀,又係度典床典蓆喎,成隻撻濕晒,都賴左成十

幾分鐘呀,條利都軟晒啦...唔得啦...輪到妳啦!

然後我就大字型咁瞓低,佢就跟住爬上黎,佢先伸個頭過黎啜

我兩粒 Lins,啜左一陣就繼續向下進發,同上次一樣,佢先一

手揸住我碌尻,跟住就一野含住我個尻頭係咁吸啜,力水方面

依然十分強勁,佢個口吸住我個尻頭之餘,仲將個佢個頭向右

拎,而佢隻手就揸住我碌尻往相反方向向左拎,我望住佢吹蕭,

點知佢又碌大對眼望住我黎吹喎,妳眼望我眼,個感覺好正呀!

我伸隻手去揸佢個波,"汪汪"佢越吹越勁,個頭越郁越快,妳老

味又想吹爆我呀,停呀!吹夠啦!點知佢係度扮聽唔到喎,仲伸

條利出黎大大力咁磨我個尻頭,磨完再大大力咁吸啜我碌,

啜完再磨...磨完再啜...擺明就係又想吹爆我啦,妳都唔比

口爆嘅,唔得呀...我要同妳扑野呀!我直頭要推開佢,佢先至

扁住個死人嘴咁停口,佢好唔願意咁幫我帶袋,帶好個袋之後

就一尻瞓係張床上面唔郁,咁即係男上女下啦,好...咁我就

做傳教士囉...

審判日將至,我們無一幸免...

升級  90.92%

三星會員

我揸住碌撚,對好個位之後,就慢慢咁隊入去佢條西隧,哇...

原來佢條西隧非常緊窄,我將成條周賓塞晒入去之後,我見到

佢成塊面都紅鬼晒,真係好可愛呀!我將揪插佢嘅速度慢慢加

快,越黎越快,好快好快,快到爆啦,呀~~~~~~舒服晒!(·)

搞掂晒之後就一齊去沖涼,事後沖涼當然係求其架啦...

沖完涼,換好衫之後,又係我地再次講分手嘅時候o勒,分手掟煲

費一百五蚊,由於佢吹蕭方面依然係咁出神入化,加上今次有撻

賴,又有得行西隧,就醒多廿蚊過佢啦!總共一百七十蚊,跟住我

就好開心,好滿足咁返香港o勒!!

總結 :  

"汪汪"相頭好,笑容好,態度好,架生好,粒 Lin 同埋隻西都好夠

Pink,佢仲識少林嘅絕學大力金剛嘴架,隨時比佢吹爆呀,今次

有幸可以賴到佢隻撻同埋吊到佢隻西,真係唔錯!

今次我比"汪汪"佢80分,有20分係扣佢唔肯同我打茄輪嘅!鍾意

嫩口嘅朋友,我再次強烈向你地推薦識得大力金剛嘴嘅"汪汪"呀!

P.S.我再三提醒大家記住Happy帶袋呀!

升級  97.04%

二星會員

估计仲会有第三次。

玩得甘happy。
我不帅的,不要爱我

升級  8.89%

二星會員

其实KB比ML更爽

升級  90.92%

三星會員

2# 沙咀畢比特  
,係都要分兩次玩
weggie3388 發表於 2010-2-2 10:45

你估我想架咩,上次

點知佢個嘴咁堅啫!

升級  8.5%

三星會員

師兄,你估大力金剛咀勁,定無敵鯉魚咀利害?

升級  75.56%

二星會員

估计仲会有第三次。
玩得甘happy。
brucechueng 發表於 2010-2-2 12:42

如果畢兄同汪汪真係有第三次嘅話,

可唔可以帶埋我去呀?至多我請吖!!

升級  90.92%

三星會員

如果畢兄同汪汪真係有第三次嘅話,
可唔可以帶埋我去呀?至多我請吖!!
winning喪屍 發表於 2010-2-3 03:56

既然你肯請我咯,

咁我就帶你去啦!

升級  90.92%

三星會員

既然你肯請我咯,
咁我就帶你去啦!
沙咀畢比特 發表於 2010-2-3 15:34
me too me too
0266 發表於 2010-2-4 02:10

你嘅所謂 me too 係乜野意思先?

唔該解釋清楚d啦,please!