winning11

查看: 12712|回復: 20

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 沙咀 晚上 韓莉 之 街頭騙案

升級  90.92%

三星會員

晚上 沙咀 韓莉 之 街頭騙案

日期 : 星期四

時間 : 晚上 9點15分

地點 : 沙咀

人物 : 小弟 與 韓莉(自稱18歲嘅湖北妹,我覺得唔止囉)

本來今日都唔係咁想扎野架,不過突然收到"下沙四眼仔"嘅電話,佢話佢已經補領返晒所有證件,

可以上路咁喎,兄弟吹雞,我冇理由推三握四嘅,我地約好左8點鐘係皇崗關集合,見面之後就一齊

搭7蚊接駁巴士向沙咀進發,由於都差唔多成個月冇同"下沙四眼仔"呢條粉腸一齊上路,所以同佢

有些少久別從逢嘅感覺,真係好開心!我地一到步就即刻向肥婆報到,跟住肥婆問我地要乜野女,

"下沙四眼仔"條粉腸先開名叫我--過嘅"小如",肥婆話"小如"已經比人包左啦...

佢再開名要我--過嘅"夢夢",點知肥婆話佢已經離開左沙咀唔再做雞喎...

佢開親名嘅都走晒,真係笑死呀! 結果肥婆就拖左條靚女過黎比"下沙四眼仔",真係幾好喎!

跟住"下沙四眼仔"就入閘o勒,而我就四維望,睇下有冇好野,離遠有條好普通嘅女企係度眼啤啤,

而條女嘅媽咪就企左係條女嘅旁邊係咁叫我,我見到條女咁普通,就即刻唔望佢地,點知肥婆就

走左去拖條女過黎介紹比我,肥婆極力推薦條女好好服務架咁喎,加上大家都知道我份人唔係咁

鍾意彈女架啦,我見到條女都勉強可以接受到,所以咪以"好又一餐,唔好又一餐"嘅心態,同條女

入閘囉,可能有驚喜呢...

"下沙四眼仔"同佢條女入咗間離房,我就同條女入咗另一個房,我地一路除衫一路傾偈,原來佢

叫"韓莉",湖北人,自稱十八歲喎,我就唔係好信o勒,妳十八歲嘅話,咁我咪十歲!我睇佢個樣起

碼都廿二三啦,不過算啦,何必咁認真呢,我一直係心裏面期望"韓莉"會有出神入化嘅服務,我

同佢沖涼果陣,立即同佢個 body 做個掃瞄,佢對波唔係好大,頂多32b,深啡 Lin,大約一個五

蚊銀咁大,絕對唔係嫩口野,不過就幾高,都應該有五呎四左右,腰唔幼,皮膚就還可以,總之就

冇乜突出果隻,加上佢侍浴方面都係好一般,乜咁都出得黎搵架咩!不過佢可能身懷絕世武功呢,

又即管比次機會佢啦,沖完涼返入房準備扎野,我都係死唔蝕底咁推佢瞓落床先,然後第一時間

擒上去賴下佢先,先啜下佢兩粒 Lins,揸下佢兩個波仔,我玩左佢對波仔一陣都開始冇乜癮o勒,

因為佢相頭好鬼一般,加上個 body 又冇乜吸引力,我就停手,跟住索性瞓低任由佢處置,試下

佢嘅服務係咪真係咁好先咋...

"韓莉"先同我啜 Lin,呢 Part 冇乜突別,完全好一般果隻,我好有耐性咁等候"韓莉"佢最精彩

果 Part 嘅來臨,佢啜我兩粒 Lins 啜左一分鐘都冇就伸個頭去同我吹蕭o勒,我即刻分開對腳,

成個大字型咁,而佢就一啖咁吞左我碌,跟住係咁吸啜我個尻頭,佢係咁啜係咁啜,吸力方面 ok

啦,不過就冇深喉囉,條利又冇撩我個尻頭,好機械下囉,突然"韓莉"伸個頭去我個春袋果度,我仲

以為佢食荔枝啦,點知唔係,佢係賴春袋,佢係咁賴係咁賴,賴完咗邊就賴右邊,總之成個春袋都比

佢賴過晒,佢跟住再含住我條含左一陣就幫我帶袋o勒,帶好個袋佢就即刻自動自覺咁捉住我條

塞入佢塊蟹入面,"韓莉"騎功方面都算合格嘅,不過你話好好咩,咁又唔輪到佢呀,佢上下打樁

嘅速度唔夠快,力度亦唔夠大,冇啪啪聲,緊窄度唔係太高,佢一路騎我就伸對手去揸波,佢係咁

騎左三四十野我就坐起身,我拮住佢塊蟹咁住係張床上面,即時死唔蝕底咁又啜 Lin 又揸波,搞

左一陣我就一個大轉身將"韓莉"放低係張床上面,我就順住個勢狂隊"韓莉"塊蟹,隊呀~~~隊呀~~~

隊左廿野三十野就爆左出黎o勒,我出返黎之後就一齊去沖涼,沖完涼就著衫,最後比一百三十蚊

再加十蚊貼士,總共一百四十蚊!

埋完單之後,"下沙四眼仔"就又迫我陪佢去食燒烤,飲啤酒,唉...冇辦法啦,鬼叫佢係我襟兄弟咩,

點都要應酬下呢個大帝架啦,唉...死就死啦!老細唔該比十打生蠔同十打啤酒過黎!

總結 :

"韓莉"相頭一般,身材普通,服務方面毫無突出,Overall 嚟講只係可以接受,我見佢前奏方面都

冇乜驚喜,所以都唔想同佢搞咁多花臣,比佢騎完就返轉佢即刻--到出野算數,雖然"韓莉"都唔

係話好差,但係佢之前係樓下強調自己服務好好架嘛,點知結果佢提供嘅就係一 d 好 Standard

嘅服務,所以令我有些少遇到街頭騙案咁嘅感覺o者,算啦...人地都交足基本野啦,我比"韓莉"

六十五分,絕對唔會返啅,唔想再浪費我嘅錢呀!!

升級  11.92%

三星會員

Winning ◆11 哥◆

你兩老襟又一齊搵食呀

警告︰完全に18禁無修正なので注意。

升級  34.33%

三星會員

你兩條友下次試下2王一后嘛! 再唔係就玩changing ! 新鮮D嘛!

升級  2.59%

二星會員

多謝多謝...
新手...未去過沙咀, 好想去試下

升級  88.58%

三星會員

兩老襟終於又一齊拍跳...

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
原帖由 沙咀畢比特 於 2007-12-2 18:05 發表
你竟然認賊作父!!

你做咩話我父親大人是賊呀
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  25.56%

二星會員

試下冇訪喎...........hehe

升級  74.81%

二星會員

誰人被騙!!
理 想 非 你 想 ! 人 生 才 有 趣 !!

升級  51.83%

三星會員

咁又真係行??,
不過你都醒?十銀?老醒,
算係咁架喇.

升級  1.58%

三星會員

原帖由 肥佬 於 2007-12-2 12:23 PM 發表
你兩條友下次試下2王一后嘛! 再唔係就玩changing ! 新鮮D嘛!  

條友唔肯喳,佢扑野刀要lock 門架,仲2王一后,changing partner,唔洗諗la   

今夕吾軀歸故土,他朝君體也相同

升級  93.5%

三星會員

係喎!出返個4play報告好喎!(^o^)
我希望有一個像<五星物語>中,擁有比人類對愛更為執著,更為堅守的fatima...!拉克西絲"ooh!...master...!!"

升級  56.67%

一星會員

你倆老襟既然響沙咀玩得吾係咁開心...有無諗過轉戰其它戰場先...

此處不留人  ...  自有留人處  ...最緊要好玩  ...做過開心快活人...

感謝樓主無私的分享

升級  90.92%

三星會員

原帖由 blok 於 2007-12-6 05:59 PM 發表
爆鳩佢門啦....

咁下流賤格既說話你都講得出既!!

你係咪人黎架??

升級  11.92%

三星會員

Winning ◆11 哥◆

原帖由 沙咀畢比特 於 2007-12-7 00:20 發表

咁下流賤格既說話你都講得出既!!

你係咪人黎架??

佢有名你叫啦,賤人
警告︰完全に18禁無修正なので注意。

升級  51.83%

三星會員

原帖由 飛花亂愁腸 於 2007-12-7 12:51 AM 發表
咁你入唔入呀,前世

留比9哥
警告︰本文章內容只適合18歲或以上人士觀看.內容可能令人反感.敬請留意

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
原帖由 十郎 於 2007-12-7 00:54 發表
留比9哥  

又好?

今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  51.83%

三星會員

原帖由 飛花亂愁腸 於 2007-12-7 12:55 AM 發表
又好?

十一哥走?喇
警告︰本文章內容只適合18歲或以上人士觀看.內容可能令人反感.敬請留意

升級  90.92%

三星會員

你地真係越黎越仆街呀!!

升級  10.37%

二星會員

好心人发个短信给我告诉我沙咀在那里好吗?

升級  21.48%

二星會員

thx, good job man!