winning11

查看: 18978|回復: 30

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 晚上 沙咀 單眼皮飛飛 之 Big波再暢遊

升級  90.92%

三星會員

晚上 沙咀 單眼皮飛飛 之 Big Ball 再暢遊

日期 : 星期日

時間 : 晚上 9點15分

地點 : 沙咀

人物 : 小弟 與 飛飛(18歲嘅四川妹)

自從上次幫襯埋"小小"最後一次之後,都隔左成七日冇扑過野o勒,條賓周有 d 痕痕地,

所以決定上路比條--人地含下,去到肥婆果度,都唔知-邊個好...因為肥婆有嘅係大量

豬扒,靚女就真係冇乜,我突然記起上次眼矇矇得嚟又單眼皮果件大波妹"飛飛",諗下諗

下...-多佢一鑊都好喎,條女又後生,皮膚又滑,對波又大又堅挺,又聽話,係吹簫一般左

些少o者,就佢啦!跟住我同肥婆開名要"飛飛",我等左一陣條女就到左o勒,佢今次剪左

頭髮轉左個髮型,成個人好睇左好多,我地一入房就開始除衫o勒,當我地碌光豬之後我

見到"飛飛"佢36D豐滿而堅挺嘅身材,有相為証,你地睇下佢條波罅都知道我冇吹水啦,

我涼都未沖就即刻忍唔住推佢落床啜下佢粒 Lin 先,"飛飛"都好聽話,完全冇詐型,佢瞓

係床上面任由我擺佈,啜左一陣我都唔想咁過份,我就拉佢起身去沖涼,佢侍浴方面都

係同上次咁上下,只係重點洗賓周,洗完就返入房正式洞房花燭...

我先叫佢瞓低,佢對奶瞓低左之後都仲係好似上次咁堅挺,咁我就一野就咀埋去啜佢粒

Lin 啦,我一路啜一路揸波,我再次沉迷於"飛飛"條波罅之間,我將佢對波夾實我塊面,成

對波都乃過晒,我越乃越低,佢全身嘅皮膚都好白好滑,我向"飛飛"對大脾同埋小腿,"飛

飛"為左方便我賴佢,佢就自動自覺將佢對大脾分開,我再次同佢塊 Pink Pink 地嘅一線

Gap 見面,我內心好矛盾,一方面又好想食下佢隻撻,另一方面又好驚會賴野,我條利不斷

係佢兩邊嘅大脾罅遊蕩,我見到"飛飛"塊蟹都開始濕濕地,突然"飛飛"個手機響起嚟,佢

即刻聽電話,我覺得佢好唔專業,所以決定要教訓佢,我就趁住佢聽電話果陣用手係咁捽

佢粒"陰核",佢即時成個人震左一震,而雙眼就即刻合埋,個咀就微微張開,好明顯"飛飛"

唔想尷尬,就忍住唔叫出嚟,仲即刻向住個電話同對方講:"我做緊生意呀!",然後就馬上

收線,繼續合埋雙眼等我用手指去捽佢粒"陰核",我見佢咁-- Enjoy,於是我就將隻手指

濕小小佢 d 好滑嘅西水,然後再用好高嘅速度去狂捽尻佢,係咁捽呀捽呀..."飛飛"個籮

友上下係咁郁,但係佢嘅叫聲就好微弱,冇大聲咁狂叫,我再加快我隻手指嘅速度啦,點知

"飛飛"佢死都唔肯盡情咁大聲叫出嚟,不過佢就不斷上下左右咁擺動佢個籮,睇落佢似

乎好享受咁喎,係咁捽係咁捽,捽到我隻手都開始有些少軟,我見佢都 enjoy 左成十分鐘,

輪都輪到我啦,所以我停晒手...

"飛飛"都知道輪到我享受啦,佢起身想同我吹簫,我即刻成個人彈起身企係度比佢吹,我

好似打功夫咁扎好個馬,"飛飛"就伸個頭埋嚟含住我條賓周,我就用雙手去捉住佢個頭,

佢含落嚟我就輕輕力頂埋去,頂頂下我就伸埋隻手去揸佢個波添,真係過癮呀!!扎住馬

咁比"玲玲"含--,都含左成五分鐘,我個頭開始好暈,所以我就瞓返落床比佢再含,"飛飛"

佢再幫我含多一兩分鐘就幫我過膠,過左膠之後佢就騎落嚟,佢一路騎一路伸過頭埋嚟

望住我,但係又唔比打茄輪喎,真係激死我呀,我立即伸對手去揸住佢對波,我係咁揸,佢

就係咁撞落嚟,佢仲係度細細聲咁叫,比佢騎左二三十野之後,我就坐起身同佢面對面,

跟住我用雙手揸實佢對好似飛彈咁勁嘅波,再左右左右咁啜佢兩粒 Lins,而"飛飛"佢就

係咁繼續騎我,我啜到咁上下就要求佢做狗仔,"飛飛"佢今次仍然好合作,即刻同我分體,

跟住就係張床上面楝高個籮友比我-,我就揸住碌尻對入佢塊蟹入面,跟手我就捉住佢

條腰係咁對,再伸手去揸住佢對好大好堅嘅波,同時係咁乃佢個背脊,不停係咁由後面-

佢,真係好唔得閒,我-左十幾廿野就就立即要求"飛飛"瞓返低做我最鍾意嘅男上女下

嘅"傳教士式","飛飛"一瞓低我就攬實佢瘋狂揪插,插唔夠十幾野就爆晒出嚟,爆完之後

我就攬住佢係咁喘氣,"飛飛"佢就今次又用塊蟹咬我條--,不過佢始終力水有限,不過好

過冇啦,我出返嚟之後就一齊去沖涼,沖完涼就著衫,最後比一百三十蚊再加十蚊貼士,

總共一百四十蚊,又搞--掂,舒服晒! (·)

總結 :

"飛飛"青春得嚟對波又大又挺,相頭亦都可以接受,係對眼就細左 d,服務方面都算 ok,

我今次都係比70分佢,不過我應該唔會再返啅第三次,鍾意奶媽嘅讀者就真係唔可以錯

過"飛飛"呢隻乳牛啦!! (^O^)

升級  65.08%

三星會員

PM 我地止和點樣聯絡肥婆?> 感謝畢比特  兄

升級  8.5%

三星會員

師兄好口福

升級  90.92%

三星會員

呢 d 唔係叫做冇撚用,呢 d 叫做醒目仔,

如果唔係有枝盲公竹既話,我又點可以

縱橫沙咀咁耐而戰無不勝呢,你話係咪!!

升級  11.92%

三星會員

Winning ◆11 哥◆

原帖由 沙咀畢比特 於 2007-11-6 00:26 發表
呢 d 唔係叫做冇撚用,呢 d 叫做醒目仔,

如果唔係有枝盲公竹既話,我又點可以

縱橫沙咀咁耐而戰無不勝呢,你話係咪!!
偶像有嘢,果然有一套哲學,阴莖阴莖
警告︰完全に18禁無修正なので注意。

升級  34.33%

三星會員

咁你性多D,定你襟兄性多D呢?

升級  90.92%

三星會員

雖然我縱橫沙咀都只不過係兩三年間既事,

不過次次嚴打我都照去一齊去Happy,淨係呢點都把炮啦!

升級  93.5%

三星會員

真係好deep吓喎!!!
我希望有一個像<五星物語>中,擁有比人類對愛更為執著,更為堅守的fatima...!拉克西絲"ooh!...master...!!"

升級  25.19%

二星會員

not bad

升級  7.67%

三星會員

飛飛對波真係好堅,正!!

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
"飛飛"唔會是我呀
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  51.83%

三星會員

原帖由 飛花亂愁腸 於 2007-11-7 06:54 PM 發表
"飛飛"唔會是我呀

阿畢兄再暢遊你
警告︰本文章內容只適合18歲或以上人士觀看.內容可能令人反感.敬請留意

升級  11.92%

三星會員

Winning ◆11 哥◆

原帖由 飛花亂愁腸 於 2007-11-7 18:54 發表
"飛飛"唔會是我呀
你有deep 同單眼皮
警告︰完全に18禁無修正なので注意。

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
原帖由 blok 於 2007-11-7 20:10 發表

有係正常既 , 幾驚你話無呀

你唔是想試吓呀,我唔啱你架,賤人

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
原帖由 blok 於 2007-11-7 20:16 發表

你想多了.....

可態睇得亞畢啲 POST 多呀,搞到我都有啲精神分裂

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
原帖由 沙咀畢比特 於 2007-11-7 23:14 發表

你放心,如果入過你既話,我會出 report 既!

我要做主角,記得寫得精彩啲呀

升級  90.92%

三星會員

原帖由 飛花亂愁腸 於 2007-11-7 11:18 PM 發表
我要做主角,記得寫得精彩啲呀  

我既 report 一定有相架喎,

咁你同我一齊影張相先啦!

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
原帖由 沙咀畢比特 於 2007-11-7 23:34 發表
唔知架,睇下我手唔手緊啦!!

放過我啦,大人,我冇錢架

升級  52.96%

二星會員

PM 我地止和點樣聯絡肥婆?> 感謝畢比特  兄

升級  3.7%

二星會員

都系沙咀D女好玩,向X村個D,艾