winning11

查看: 18577|回復: 17

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 傍晚 水圍 之 再見亦是菀君

升級  90.92%

三星會員

傍晚 水圍 之 再見亦是菀君

日期 : 星期日

時間 : 傍晚 六點

地點 : 水圍

人物 : 水圍畢比特 與 菀君 (十九歲既福建妹)

早幾日係水圍執左"福建快餐Model - 琳琳"既表妹"菀君"

一劑,雖然佢既服務同相頭都唔及得"表姐琳琳",但係

唔知點解...佢總係比到一種香港陀地妹既感覺比我,

令到好多年都冇吊過香港陀地妹既我好想執多佢一劑

喎...

打鐵趁熱,係就無謂攤凍晒啦...正所謂千金易得,o啱

Feel 難求o丫嘛,我今日即刻再上路去搵"菀君"至得,

經過個幾鐘頭既路程之後,終於都到左水圍o勒,我一到

步就即時向媽咪報到,個媽咪都比我嚇左一跳,仲同我

講:"哇,你早幾日先至黎過咋喎,今日又黎呀,呢排咁吊

得既你!",我都費事同佢講咁多無撚謂既野呀,我o拿o拿

臨開名:"妳即刻去同我搵返早幾日果個"菀君"過黎,即刻

呀!",個媽咪從來都未見過我咁燥既,我咁既語氣同佢講

野,嚇撚到佢唔敢再係度亂講野,轉頭就雞咁腳去拖"菀

君"過黎o勒,"菀君"離遠見到我就即刻陰陰咀咁對住我

笑,個媽咪拖住"菀君"行到埋黎我身邊果陣就同"菀君"

講o勒:"菀君...妳睇下呢個靚仔老細幾掛住妳o丫,早幾

日先至黎過搵妳,今日就又黎搵妳啦,咁妳就要好好咁服

侍老細啦!","菀君"一邊含情脈脈咁望實我,一邊答:"知

道啦...",當時"菀君"把聲非常嬌嗲,真係嗲到我個心都

亂晒呀!

我拖住"菀君表妹"隻手仔行上樓,拖手仔果種感覺真係

甜到入心呀,入到房之後我地就各自除衫o勒,剝光豬之

後我地就即刻去沖涼啦,佢侍浴方面都仲係好尋日咁好,

一 d 都唔會求撚其...

沖完涼就返入房開工,我今日仍然都係叫"菀君"瞓低先,

然後我就爬上床,我唔理三七廿一就同佢打個茄輪先,

唉...點知佢都係好似上次咁,淨係識張開個口,於是我

就將條利有咁長伸咁長,諗住伸入佢個口入面撩佢條利

啦,可惜點都只係撩佢條利到一兩野,既然佢打茄輪打得

咁唔投入,咁算啦...唔好勉強人地啦,咁我就搏撚晒命

咁又渣又啜佢對波仔,佢對波非常有手感,我又渣又啜

咁攪左兩三分鐘左右之後,我就開始向下賴落去佢對大

脾果度,因為"菀君"上次有左經驗,所以應該知道我準

備要賴佢隻撻,係呢個時候佢就將對腳分開黎遷就我,

審判日將至,我們無一幸免...

升級  90.92%

三星會員

我就當然唔客氣啦,我一野就伸個頭去賴佢隻蟹,"菀君"

好順攤咁任我賴,當我賴到雜雜聲同埋好投入之際,佢

又突然用雙手抬起我個頭,咁即係表示賴撻時間已經夠

鐘,冇得再賴,冇得繼續賴咪唔賴囉,好巴閉咩,反正佢

塊撻又唔係真係咁好味,而家妳求我賴我都唔賴呀,同

我含啦妳,哼!!

我一野瞓落床,而"菀君"就爬起身啜我粒 Lin,啜完我兩

粒 Lins 之後就慢慢咁將我碌放入佢個口入面,"菀君"

佢含含得有力水,有速度,我完全感受到佢個口腔入面

嘅熱力同埋濕度,唯一可惜嘅就係欠缺左些少技術,以致

到呢一個環節 Dry 左少少,佢吹左兩三分鐘就幫我帶袋,

帶好個袋之後就騎上黎,佢條西隧都算緊窄,而動作方面

就非常溫柔,輕輕咁一野一野坐落黎,我伸對手去揸實佢

對波仔,而"菀君"就繼續好專心咁坐落黎,佢都好溫柔咁

坐左幾十野啦,係時候要加速啦喎,點解妳仲唔加速架...

妳唔加我加o勒!我捉住佢條腰,然後好似癲左咁向上頂,

頂到啪啪聲,我見到"菀君"係度比我頂到 We Wa 鬼叫

個樣真係過癮呀,我好比心機咁頂!係咁頂!好高速咁頂!

頂左幾十野就冇氣啦...

冇氣就換個狗仔式啦,反正上次係用傳教士式黎出野嘅,

咁今日就用狗仔式黎出野啦,我跳落床,企係床邊,"菀君"

就即刻向住我棟高個蘿友,我趁仲未軟就即刻對準個窿,

然後一野插入去,再用雙手揸住佢對波,跟住一路揸波,

一路賴佢個背脊,一路啪啪聲咁撞埋去佢我蘿友果度喎,

呵呵...真係好爽架!不過...好景不常...我好過癮咁

狂插多十幾下就爆晒出黎o勒...

爆完就去沖涼囉,"菀君"嘅事後侍浴都 ok 啦,沖完涼,

換好衫之後,又係畀錢嘅時候o勒,百五蚊費用,唔比貼

士呀!比完錢之後我就自己去開門走先啦...bye!

總結 :  

"菀君"相頭唔錯,服務尚算 ok,不過打茄輪冇伸條利出

黎,賴撻又只係比我賴果一陣間,完全唔比時間我去發揮,

加上經濟唔好,港元又低,所以冇貼士,今次我比"菀君表

妹"佢70分,有10分扣佢打茄輪唔投入,有10分扣佢吹得

冇技巧,另外有10分扣佢賴蟹限時限刻,加起上黎總共扣

左30分...呢 d 女返啅一次夠晒,真係唔會再有第三次

啦...

若果閣下好似我咁鍾意吊香港陀地妹,但係亦都好似我

咁幾十歲冇本事溝件返黎吊嘅話,"菀君表妹"佢一定可

以滿足到你地嘅獸慾架!

P.S.我再三提醒大家記住Happy帶袋呀!

審判日將至,我們無一幸免...

升級  78.58%

三星會員

覆卓之下有冇驚喜呀

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
" 然後好似癲--左咁向上頂 "

你做乜吊西吊到癲咗呀
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  82.96%

二星會員

個樣真係幾得,但無乜坡地

升級  73.33%

二星會員

畢兄d包膠,,幾時都咁鬼馬+好睇

升級  30.75%

三星會員

值得阿畢兄番啅都有番咁上下喇

升級  88.58%

三星會員

畢玩左咁撚耐 , 終於有件似返d人樣....

升級  89.63%

二星會員

畢兄, 想做表哥愛淫蕩表妹的表哥呀.

升級  53.33%

一星會員

好似幾得喎....又夠瘦

升級  13.33%

一星會員

畢兄︰係水圍邊處?

升級  80%

一星會員

師兄既報告好好笑喎

升級  53.33%

一星會員

個樣真係幾得,但無乜坡地

升級  36.75%

三星會員

mm look so good

升級  13.33%

二星會員

真是不错啊,头像 大波妹妹.................

升級  69.25%

三星會員

MK LOOK,正

升級  41.48%

二星會員

It seems so good..........